Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2023

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Kova burcundaki Plüton geri hareketine geçerek sizi her zaman olduğundan daha farklı bir inziva sürecine taşıyabilir. Bu süreç içerisinde sadece düşünmekle kalmayıp çıkarımlarınız neticesinde yapmanız ve yapmamanız gerekenleri de görebilirsiniz. Daha yapıcı olmalı, hislerinizin ve mantığınızın uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Projeler üretmek, farklı bir alanla ilgilenmek, hem içsel olarak hem de günlük yaşantınıza bir anlam katacak çabalar üzerine kafa yormak size daha iyi gelebilir. Burada ilgilendiğiniz ne varsa retro bittikten sonra o alanda daha iyi ve gözle görünür sonuçlar almanızın önünü açabilir. Aklınızı ve hayatınızı ne ile doldurursanız kalbiniz de sizi oraya götürmek için eşlik edebilir.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcundaki kavuşumuyla beraber hayatınızı etkileyecek konuların ne olduğuna karar vermenize yardımcı olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kalıcı bir sonuç almak isterken bunu tüm yönleriyle değerlendirdiğinize, olumlu gelişmeler elde ettiğinize emin olmalısınız. Hem maddi hem de manevi yönden kazanç sağlamak istediğiniz alanlarda sorumluluklarınızı bilerek ilerlemenizde fayda var. İş görüşmelerinizden, maddi beklentilerinizden alacağınız geri dönüşlerle kendinizi ispatlama şansı bulabilir ya da bu şansınızın altını dolduracak nedenler üzerine çalışabilirsiniz. Çevrenizle olan iletişiminizde belli bir kitle dahilinde kalmaya devam etmek yanlış anlaşılmaları ve bunun iyi niyetinize gölge düşürmesini engelleyebilir.

5 Mayıs'ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması hayata hangi yönden ve nasıl baktığınızla ilgili önemli bir kapı aralayabilir. Karşınıza çıkacak yeni imkanları nasıl değerlendireceğiniz etkili olacaktır. Cesaretinizi kıran ya da sizde bunun eksikliğini hissettiren her şeye bir son vermelisiniz. Bulunduğunuz alanın dışına çıkmaktan korkmayın. Fiziksel ve mental değişiklikler yapmanız gerekebilir, bunlara karşı direnç göstermek ya da şüpheyle yaklaşmak yerine hayatınıza bir şans vermelisiniz. Seyahat ve ticari görüşmelerle ilgili trafiğinizi bir sağlamlaştıracak, işinizi ilerletecek haberler alabilirsiniz.

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi duygusal düşünceleriniz ve yaşantınıza olumlu destekler sağlayabilir. Yalnızlığınıza son vermek, kendinizi ilişkinize ve sevdiklerinize adamak isteyebilirsiniz. Mutlu olmanın doğru formüllerine kafa yormanızda fayda var. Geçmişi olduğu yerde bırakmalısınız. Bu sayede ailenize, kendi mutluluk yöntemlerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınızın geleceği için maddi destekler hazırlamak konusunda verimli ve sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumu sizi sizi kendinizle ve çevrenizle barışık hale getirebilir. Çekincelerinizi ve sınırlarınızı aşmak konusunda tereddüte düştüğünüz, eksik hissettiğiniz alanları tersine çevirecek kariyer ve sosyal imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Güvenmek ve harekete geçmek için kendinizi motive olmuş hissedebilirsiniz. Hayattan beklentilerinizi netleştirmek, daha önce istemediğiniz ya da değerlendirmediğiniz alanları keşfetmek mümkün olabilir. Bu da neyin devamlılık sağlayacağına işaret edecektir. Daha önce bu devamlılığı sağlayamama konusunda problemler yaşadıysanız bunları ortadan kaldıracak güce ve fikre sahipsiniz. Zincirleri kırmak gerekiyorsa korkmak yerine bunu yapmayı tercih edebilirsiniz. Bu özgüven ve altı dolu çabanız sizi sosyal çevrenizde dikkatleri üzerine çeken birine dönüştürebilir, teknolojik ve sosyal ağlarla ilgili alanlarda gelişmenize yardımcı olabilir.

Merkür'ün Boğa burcunda ileri hareketine başlamasıyla beraber ticari konulardaki aksaklıkların son bulması ve işlerin açılması da hızlanabilir. Gecikmeli işlemleriniz, sonuçsuz kalan görüşmeleriniz ya da hazırlığını yapıp beklemeye aldığınız başvurularınız için harekete geçme zamanına geldiniz. Araç kullanımda uzun vadede fayda görebileceğiniz ürünler tercih edebilirsiniz. Jüpiter'in de Boğa burcunda ilerleyecek olması fiziksel ve psikolojik etkilerle hızlanmanıza ve yaşantınıza yeni bir rutin getirmenize destek olacaktır. İmkanlar gelir fakat onlara kapıyı açıp gereğini yapacak olan sizsiniz. Bunun bilincinde ilerlediğinizde hem eğitimlerinizden iyi sonuçlar elde edebilir hem de kurduğunuz bağlantıların maddi dönüşlerini almaya başlayabilirsiniz. Çok fazla insan, çok fazla konu ve imkan söz konusu olabileceği için bunların seçimini yaparken uzun vadeli ve kalıcı olanı görmeye çalışmanızda fayda var. 19 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni aya bu şekilde bir giriş yapmanız daha etkili olabilir. Sorunları aşmak kadar kendinize yeni ve hayattan keyif alacağınız alanlar oluşturmaya gayret göstermelisiniz. Olduğunuz yerde ve belli bir sınırda kalmanın size bir getirisinin olmayacağını fark edebilirsiniz. Sezgi ve gözlemlerinizi kullanın.

Mars'ın Aslan burcuna geçecek olmasıyla gündelik yaşantınızda sizi bekleyen ve sizin beklediğiniz konuların önemi daha çok ortaya çıkabilir. Sorumluluklarınızın değişmesi, hareketli bir tempo içinde olmak üzerinizdeki durağanlığı atacaktır. Böylece işinizde ilerlemeniz, kendinizi göstermeniz, hak ettiğiniz standartlara kavuşmanız kolaylaşacaktır. Cesaretinizi ve özgüveninizi nasıl kullandığınıza dikkat etmelisiniz. Dozunda bir rekabetin ve hak arayışının size kazandıracağını unutmayın. Bu sizi hem psikolojik hem de fiziksel sorunlardan koruyabilir. Kazalara ve kalple ilgili sorunlara açık olduğunuz bir dönemdesiniz, kendinize gereksiz yere yüklenmediğinizde bunu aşmanız mümkün olacaktır. Mars'ın Plüton ile karşıtlığı içinizden geldiği gibi davranmak ve kendinizi savunmak, mücadele etmek noktasında size bir yön değişikliği yaptırabilir. Olayları ve insanları çift yönlü olarak düşünmelisiniz. Zarar görmemek için zarar veren olmadığınız takdirde kazanan siz olabilirsiniz.

21 Mayıs'ta Güneş'in İkizler burcuna geçmesiyle beraber içinde kendinizi rahat ve özgür hissedeceğiniz bir ev ortamı oluşturmak isteyebilirsiniz. Bu mevcut düzeninizdeki değişimlerin haricinde evlilik ya dasebebiyle kuracağınız yeni düzenlerle de söz konusu olabilir. Ailevi konulara önem vermeniz gerekebilir, sizin fikirleriniz ve varlığınız bazı sorunların çözümünde etkili olabilir. Herkes için iyi olacak çözümleri sunmak, bu doğrultuda ilerlemek herkesin keyfini yerine getirecektir. Sorunların ya da ertelenen isteklerin gündeme gelmesi hayatınızdaki değişimlere önayak olabilir.

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcundaki kavuşumuyla beraber siz de hayatınızı daha iyi hale getirecek, ilerlemenizi kolaylaştıracak imkanlara kavuşabilirsiniz. İş görüşmeleriniz, çalışmak istediğiniz alanlara göre değişiklik gösterebilir. Bir şeyden sonuç almadan önce onun hayatınıza getirilerinizi anlamanız için zamana ve şansa erişebilirsiniz. Kendinizi garanti altına alırken bu garantinin kapsamını ve niteliğini de yenilemeniz gerekebilir. Eğitim alabilir, işlemlerinizi ve fikirlerinizi resmi hale getirebilirsiniz. Araç alım satımı sizi daha rahat hareket edeceğiniz, daha kısa sürede daha çok yere ulaşabileceğiniz bir düzene götürebilir. Bu konuda geri planda kalmayı bırakarak hayatın içine karışmalısınız. Çevrenizden, aile yakınlarınızdan olumlu destekler alabilirsiniz. Çekingen ve inatçı tavırlarınıza mahal vermediğinizde bu desteği de olumlu yönde tutmaya devam edebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Dışarıdan onay aramadığınız veya buna ihtiyaç duymadığınız zaman, en güçlü halinizdesinizdir.”

Mayıs 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 39' 46" R
Ay
Aslan
19° 12' 30" R
Merkür
Koç
29° 07' 38"
Venüs
Boğa
19° 06' 40"
Mars
Koç
11° 00' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 51"
Satürn
Balık
17° 44' 48"
Uranüs
Boğa
23° 11' 51"
Neptün
Balık
29° 18' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 20"
Lilith
Başak
24° 58' 08"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>