Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2023

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 1 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kariyeriniz için önemli gündemler doğabilir. Sizi bekleyen bir karar söz konusu olacağından bu kararların neye hizmet edeceğini de doğru tespit etmelisiniz. Daha iyi ve kalıcı başarılar elde etmek, kazancınızı katlamak ve sorumluluklarınızı yerine getirmek adına yaptığınız fedakarlıkların karşılığını görmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte ne yapmanız gerektiğinden çok ne yapmamanız gerektiğine odaklanmalısınız. Üstleriniz ya da çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz,görüşmelerindeki tutumlarınız burada belirleyici olabilir. Kendinize ve hayallerinize karşı dürüst olduğunuzda gözünüzün önünde gerçekleşen hiçbir şeyden korkmayacak ve bunları fırsata çevirebileceksiniz. Bu dolunay size ikilemlerinizi değil, özgüveninizi ve becerilerinizi hatırlatacaktır. Terfi, yer ve sorumluluk değişimi, gelir-gider dengesi gibi konulara yoğunlaşmadan önce size bunları getirecek olankollarına ağırlık vermelisiniz.

2 Ağustos’ta Merkür ve Satürn'ün karşıtlığı duygusal konularda hissettikleriniz ve yapmanız gerekenler arasındaki farkı ortaya çıkarabilir. Düşüncelerinizi, gözlemlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Bunu yolda kalmak olarak adlandırmak yerine önemli bir virajı kontrollü bir şekilde almaya çalışmak olarak değerlendirmelisiniz. Parasal konularda şansınızın yaver gitmediğini düşünüyorsanız harcamalarınızı, yatırım ve birikimlerinizi aceleye getirmemenizde fayda var. Emin olmadığınız, yeterli ilgiyi ve vakti veremeyeceğini hissettiğiniz gündemler karşısında kendinizi bir zorunluluk içinde hissetmeyin.

Güneş'in ve retrolayan yönetici gezegeniniz Venüs’ün 13 Ağustos’ta Aslan burcunda bir araya gelmesi evinizle ilgili bazı konuları gündeme getirebilir. Yanlış ve acele kararların getirdiği harcamalar, yeniden planlaması gereken düzenler, ani borçlanmalar gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Aile içinde hakimiyeti ele aldığınız durumlarda bazı geri dönüşler yapmanız ya da bir şeylerin hesabını vermeniz gerekebilir. Sadece kendi isteklerinizle değil, ailenizin fikirleriyle de yol almanız gerektiğini tecrübe edebilirsiniz. Parasal konular, ödemeler ve aile içindeki maddi dengeler söz konusu olduğunda önceliği gerekliliklere vermeyi ihmal etmemelisiniz. Taşınma ve satın almalar ilgili durumlarda kararlarınızı ihtiyaçlarınız doğrultusunda bir kez daha düşünmenizde fayda var.

16 Ağustos'taki Aslan yeni ayı ile beraber durağan ve kararsız zamanların sonuna geliyorsunuz. Yaşam alanlarınızı ve yaşam şeklinizi tümüyle yenileyecek adımlar atabilirsiniz. Gelirinizin iyileşmesi, aile tarafından destekler almak, evinizi yenilemek ya da bulunduğunuz çevreyi değiştirmek gibi önemli ve sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm bunlar enerjinizi değiştireceği için aile içindeki iletişiminiz de iyileşecek, daha keyifli ortamlar kurmanıza yardım edecektir. Önünüzdeki engellerin ortadan kalkmaya başlaması, şansınızın dönmesi sizi yüreklendirecektir. Bu da hayatınız için yapacaklarınızı daha iyi, daha güzel ve kaliteli şekilde yapmanızı sağlayabilir. Kariyer noktasında kendi işinizi kurmak ya da yetenekli olduğunu bir alan üzerinden ilerlemeye karar vermek isteyebilirsiniz. Hayatınızın düzenini tümüyle elden geçiriyor olmak sizi heyecanlandıracaktır. Bu heyecanın dozunu doğru ayarladığınızda hem destekler almak hem de yanlış anlaşılmaların önüne geçmek mümkün olabilir.

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçişi ile beraber yorucu zamanlarınızın ardından kendinize zaman ayırmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Eğlence anlayışınız çevrenizle uyum sağlamadığında ya da siz uyum sağlamakta zorlandığınızda bunu bir gerilim haline dönüştürmemelisiniz. Farklılıklar ve fazlalıklar dikkatinizi her zamankinden daha çok çekebilir. Tüm bunları birleştireceğiniz, ellerinizi ve zihninizi kullanacağınız işlerle, hobilerle ilgilenebilirsiniz. Sadeleşmek, olumsuz duygular ve konulardan uzaklaşmak bu dönem sıkça başvuracağınız konular olabilir. Doğayla vakit geçirmek, seçici bir plan dahilinde olmak isteyebilirsiniz. Bu konu çevrenizle olan mesafenizi değiştirebilir. Ancak bunu uzaklaşma, soğukluk oluşturma gibi durumlara dönüştürmemelisiniz. Özellikle duygusal konulardaki netlik isteğinizi doğru bir şekilde ifade ettiğinizde kendinizi ve ilişkilerinizi koruyabilirsiniz. 23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması tüm bunlara dikkat ettiğinizde ve uyum sağladığınızda işinizi kolaylaştırabilir. Yatırım planları, işe ve kazanca dönüştürülen konularda beklenmedik durumların doğması halinde risk almamaya çalışmalısınız. Eksiklerinizi tamamlamak, sorunlu notları çözmeye çalışmak daha etkili olabilir. Mola vermeyi, keyif ve sorumluluk dengesini doğru ayarlamayı çözmekte zorlanıyorsanız Merkür Retrosu boyunca bunu deneyimleyip çözecek imkanları bulabilirsiniz.

27 Ağustos’ta Mars’ın Terazi burcuna geçişi ile beraber günlük yaşantınıza vekoşullarınıza özen göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Neyi nasıl bir sistemin üzerine kurmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Ancak bu dönemin düşünmek değil eyleme geçmek dönemi olduğunu bilmelisiniz. Sağlığınız, çalışma hayatınız, eviniz ve düzeninizle ilgili toparlanması gereken noktalara odaklanmalısınız. Sürüncemede kalan, kendi haline bıraktığınız ya da ihmal ettiğiniz durumları gündeme taşıyarak yeni bir düzene geçiş yapmalısınız. Hayatınızdaki insanların, özellikle sıkça fikir alışverişi yaptığınız kişilerin bu noktada desteğini alabilirsiniz. Nezaketiniz, tatlı diliniz ve diplomatik tavrınız pek çok sorunun üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Özellikle çalışma konularıyla ilgili gerilimleri azaltmak,görüşmelerinde bu tutumu göstermek sizinle ilgili intibayı daha iyi hale getirecektir. Fiziksel olarak dengenizi kurmakta zorlandığınız durumda kendinizi zorlamamalısınız, bu sayede görünmez kazaların önüne geçebilirsiniz.

Burcunuzdaki Uranüs'ün 29 Ağustos’ta geri hareketine geçişi size sınırlarınızı ve potansiyelinizi hatırlatabilir. Değişmeyi ve dönüşmeyi deneyimlediğiniz zamanların zor geçmesi sizi yormuş olabilir. Buna alışmayı, bunu öğrenmeyi sürdürdüğünüzde kazanabilirsiniz. Retro sürecinde de bu sürdürülebilirliği daha iyi hale getirecek fırsatlar edinebilirsiniz. Yaptıklarınızın üzerine çıkmak, buna engel olan durumları ortadan kaldırmak ve hissettiğiniz sıkışıklığı geride bırakmak için iyi bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Kendinizi baskılamamalısınız. Bunun olumsuz geri dönüşleri size fiziksel, parasal ve mental şekilde olabilir. Hoş olmayan sürprizlerle karşılaşmamak, karşılaşınca motivasyonunuzu kaybetmemek için bireysel düzlemde yaşadığınız her şeyin sizin için gerekli olduğunu aklınıza yazın. Kilo ve dış görünüşle ilgili sorun yaşadığınız noktaları düzeltmek için doktor kontrollerine başvurmak işinizi kolaylaştırabilir.

31 Ağustos’ta Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber sosyal çevrelerde seçici olmayı, değer verip değer bulacağınız insanlarla bir araya gelmeyi tercih edebilirsiniz. Tabiri caizse, dost kazığı yediğiniz günlerin ardından artık afiyette olmanız için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bugüne dek edindiğiniz tecrübeler size başka bir duruş kazandırabilir. Bu süreç bir araya gelemediğiniz insanlarla buluşmak, saklı düşüncelerinizi ve projelerinizi gündeme getirmek adına iyi bir dönem olabilir. Hayalleriniz en büyük desteğiniz ve gerçeğiniz olabilir. Ekonomik ve duygusal açıdan kısmetiniz açık olacağı için siz de gözlerinizi, kalbinizi ve emeklerinizi açık tutmalısınız.

Motivasyon Sözü: “Mutlu olmak için güçlerinizin ölçüsünü almış, tutkunuzun meyvelerini tatmış ve dünyadaki yerinizi öğrenmiş olmalısınız.”

Ağustos 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>