İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2023

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 1 Ağustos'ta gerçekleşecek Kova dolunayı size hayatın belli bir sistemde ve dizilimde gitmeyeceğini hatırlatabilir. Doğrusunu bildiğiniz yanlışlar, yanlış bildiğiniz doğrular noktasında değişikliğe gidebilirsiniz. Bunu yapmak zor ya da zorunluluk gibi görünse de aslında hayat boyunca yaptığınız, yapacağınız belki de en kolay ve iyiolabilir. Kolaylaştıracak olan da sizin bu değişime karşı gösterdiğiniz tavırlardır. Çevrenizden, yaptığınız işlerden, bir araya geldiğiniz insanlardan, kurumsal gündemlerden uzaklaşmak yerine neye daha yakın olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Çünkü neyi tercih ettiğiniz kadar bu tercihi nasıl uygulayacağınız da önemli olacaktır. Kendinizi etkisi altında kaldığınız olumsuz durumlardan kurtarabilir, daha özgün bir tutum ve yaşam tarzı sergileyebilirsiniz. İsteklerinizi ertelemek ya da iptal etmek yerine bunların gereklerine göre hareket etmelisiniz. Yurtdışına çıkmak isteyip hala bir pasaport sahibi değilseniz burada sorumlu ya da suçlu aramamalısınız. Yapmanız gereken pasaport işlemlerini öğrenmek ve başvurularınızı gerçekleştirmektir. Bu örneği gerçek ve mecaz olarak uygulayabileceğiniz, portföyünüzü ve bakış açınızı genişleteceğiniz bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Hukuksal konular ve yayın, haberleşme kanallarıyla ilgili işlerde bazı sonuçlar elde etmek size yeni bir yol haritası çizebilir.

2 Ağustos’ta yönetici gezegeniniz Merkür'ün Satürn ile karşılıklı duruşu sizi otorite figürleriyle zorlayıcı bir iletişime sokabilir. İki fikir arasında kaldığınız, karar veremediğiniz, kabullenemediğiniz durumların aile meclisinde sorun oluşturmasına müsaade etmemelisiniz. Herkesin hakkının teslim edilmesini isterken kendi hakkınızı da riske atmamanızda, sorumluluklarınızı ve sınırlarınızı bilerek ilerlemenizde fayda var.

13 Ağustos’ta Güneş'in ve retrolayan Venüs'ün Aslan burcunda bir araya gelişi ile kız kardeşleriniz, akrabalarınız ya da çevrenizdeki diğer kadın figürlerle olan ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. Kendinizi göstermek isterken başkalarının omuzuna basmadığınızdan emin olmalısınız. Yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek için aldığınız geri bildirimleri, insanların size olan yaklaşımlarını doğru değerlendirmelisiniz. Gezmek, keyifli vakit geçirmek, yolculuk yapmak isteyebilirsiniz ancak bunun sorumluluklarınıza engel olmasına müsaade etmemelisiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, ödemelerinizi kontrol etmek, eğitimlerinizde açığı kapatmakla ilgilenebilirsiniz. Ödemesini alamadığınız işlerle ilgili geri dönüşler söz konusu olabilir. Elinizin bollaşmasını fırsat bilerek paranızı riskli yatırımlara gömmemelisiniz.

16 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber motivasyonunuzu yükseltecek işleri başlatabilirsiniz. Hem gezip göreceğiniz hem de maddi kazanç elde edeceğiniz bir sistem kurmak isteyebilir, sosyal mecraları kullanabilir, elinizdeki imkanları geliştirmek adına araştırmalarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Satış, pazarlama, yazılı işler ve editörlük gibi alanlar önceliğiniz olabilir. Fark yaratacağınız her şey ilgi alanınız olacaktır. Daha önce cesaret edemediğiniz, yeteneklerinizden şüphe duyduğunuz ilişki vekonularında birkaç adım öne çıkabilirsiniz. Tüm bunlar sizi sosyal çevrelerde de görünür hale getirecektir. İnsanların dikkatini çekmek kadar onların sizinle iletişime geçmesini de sağlamak adına bir tutum sergileyebilirsiniz. Yakın çevrenize yeni insanların dahil olması kadar yeni duygusal ilişkiler de gündeminize gelebilir. Kendinizi doğru ve olduğunuz gibi ifade ettiğinizden emin olduğunuzda insanların sizinle ilgili olumsuz fikirlerini de değiştirebilirsiniz.

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçişi ile beraber yaşadığınız yeri, ortamı veya tarzı yenilemek ve güzelleştirmekle ilgilenebilirsiniz. Daha iyi eşyalara, daha iyi koşullara ulaşmak ve bundan en yüksek verimi alabilmek için yeni fikirler üzerine düşünebilirsiniz. Vaktinizin çoğu evinizde, ailenizle geçebilir. Bu da size yeni bir alışkanlıklar serisi getirebilir. Bu alışkanlıklarınızı oluştururken neyin fazla neyin eksik olduğunu da tespit ederek ilerlemenizde fayda var. Arınmalı, asıl amacınız olan aile hayatı ve düzeninizin dışında kalan her şeyle vedalaşmalısınız. Gereklilik olarak gördüğünüz fakat tercih etmediğiniz eşyalar, araç-gereçler, hatta alışverişlerde bile bir elemeye gitmeniz sizin için iyi olacaktır. Ailenizle ilgilenmek, sağlık kontrolleri ve onların eksiklerini tamamlamak gibi gündemleriniz olabilir. Yorucu gibi görünse de, hatta gerçekten yorulsanız bile akıllıca ve planlı bir düzeni bir kez oturttuğunuzda devamını getirebilmeniz de kolaylaşacaktır. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 23 Ağustos’ta Başak burcunda geri hareketine başlaması bahsi geçen düzenle ilgili bazı pürüzler ya da düzeltmeler getirebilir. Yeniden gözden geçirmeniz gereken işleri, aile sorunları, evle ya da eşyalarınızla ilgili problemleri üst üste gündeminize alabilirsiniz. Tam burada sinirlerinize ve dilinize hakim olmakla beraber, işlerin bu noktaya gelmesindeki payınızla da ilgilenmelisiniz. Zira her şey en iyi şekilde olsun isterken bunu zorlaştıracak eylemleriniz olmuş olabilir. Bunları fark edebilmek ve iyileştirebilmek adına Retro dönemini kullanmalısınız. Alım satım ve taşınmalarla ilgili evrak işlerini aceleye getirmemenizde, kendinizi ve ödemelerinizi garantiye aldıktan sonra işlem yapmanızda fayda var.

27 Ağustos’ta Mars’ın Terazi burcuna geçişi ile beraber sizi strese ve karışıklığa sokan her şeyle kendi tarzınızla mücadele etme dönemine girebilirsiniz. Bunun için her zamanki cesaretinizi biraz daha süslemeniz ve geliştirmeniz gerekebilir. Adının kalp kırmak olmadığını anladığınız her tutum size olumlu geri dönüşler yapabilir. Özellikle yakınlarınızla olan ilişkileriniz ve duygusal konularda şanslı olabilirsiniz. Nasıl mutlu olacaksanız, kiminle nasıl bir beraberlik yaşamak istiyorsanız ona uyum sağlamak adına bir mücadele verebilirsiniz. Kendinizi buna odakladığınızda üzerinizdeki stresi atmanız da mümkün hale gelecektir. İlham kaynaklarınıza yönelmeyi, yeteneklerinizi geliştirmeyi ve iyi hissettiren etkinliklerde, alanlarda vakit geçirmeyi ihmal etmemelisiniz.

29 Ağustos’ta Uranüs'ün Boğa burcundaki geri hareketiyle kendinizi daha fazla ihmal etmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Dışa dönüklüğünüz kadar içe dönüklüğünüzün de sizin için önemli olduğunu hatırlamalısınız. Geçmişte yaşadıklarınız, sizde şok ya da travma oluşturan konular ve insanlar, hem gündelik hayatınızı hem de iç dünyanızdaki düzeni alt üst eden gelişmelerden dersler çıkarmalısınız. Hislerinizi kendinize açmak önemli olabilir. Sosyal hayatın gerisinde kaldığınızı düşündüğünüzde bunu yapmanız zorlaşacaktır. Kendinizin gerisinde kalmamayı düşündüğünüzde ise hayatınızı daha yaşanılabilir değerler üzerine kurmanız kolaylaşacaktır.

31 Ağustos'taki Balık dolunayıyla beraber kariyerinizle ilgili sancılı dönemlerin de sonu gelebilir. Kendinize nasıl bir yol çizmek istediğinize daha iyi odaklanabilir, fayda zarar analizlerinizi yapabilir ve buna göre sorumluluklarınızı şekillendirebilirsiniz. Daha gerçekçi olmanız ve daha gerçekçi bakmanız gereken bir süreçtesiniz. Duygu yoğunluğunun etkisiyle aldığınız kararların sizi getirdiği noktayı doğru anladığınızda artık bazı şeyler sizin için anlamını yitirebilir. Yeni anlamlara ve çabalara yoğunlaşıyorsunuz. Aile işleri, aileyle ilişkiler noktasında da bazı sorunların çözülmesi işinize ve hayatınıza daha iyi odaklanmanıza yardımcı olabilir.

Motivasyon Sözü: “İstediğimiz her şey, korkunun diğer tarafındadır.”

Ağustos 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 18' 24" R
Ay
Başak
21° 51' 48"
Merkür
Boğa
02° 36' 36"
Venüs
Boğa
22° 29' 08"
Mars
Koç
13° 06' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 42"
Satürn
Balık
17° 56' 07"
Uranüs
Boğa
23° 21' 24"
Neptün
Balık
29° 22' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 07"
Chiron
Koç
21° 35' 42"
Lilith
Başak
25° 16' 23"
True Node
Koç
14° 54' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>