Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2023

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 4 Haziran’daki Yay dolunayı size bu hayattan neler beklemeniz gerektiğini gösterebilir. Düşündüğünüz gibi olan durumların üzerinde durmaktan vazgeçebilirsiniz. Kendinizi hareketli ve yeni olan odakladığınızda sürecin olumsuz etkileri ve stresinden koruyabilirsiniz. Projelerinizi neticelendirmek, fikirlerinizi uygulanabilir ve sunulabilir hale getirmek isteyebilirsiniz. Bu sayede kendinizle beraber çevrenizdeki insanları da mental olarak üst seviyelere taşıyabilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınızın dengeleri ve mesafeleri değişebilir. Herkesin hayatınızda belli bir misyonu olduğunu ve bunu tamamlayınca gitmesi gerektiğini kabul ediyorsunuz.

Merkür ve yönetici gezegeniniz Uranüs’ün Boğa burcunda bir araya gelmesi ev işleriniz ve aile içindeki bazı konuları farklı bir yöne çekebilir. Özellikle taşınma gibi mali yükümlülükleri olan konularda ani kararlar almanız, kararlarınızda değişikliğe gitmeniz gerekebilir. Bütçenizi ve mantığınızı doğru bir şekilde kullanmanız gerekirken gereksiz risklerden, üzerinde iyi düşünülmemiş tekliflerden uzak durmanızda fayda var.

Venüs’ün Aslan burcuna geçişi özel hayatınıza yeni bir soluk getirebilir. Kendinizi mutlu hissettiğiniz, size her şeyin yolunda olduğunu düşündüren ve gösteren ilişkilere karşı daha sıcak olabilirsiniz. Bu da evlilik gibi kararları hızlandırabilir. Hayatınızdaki insanla paylaşımlar yapmak, sevginizi ve kararınızı çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İyi duygular taşımak kadar bunları iyi taşımanın da önemli olduğunu unutmayın. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda siz en iyisi çalışırken size gölge düşürmek isteyenlere karşı dikkatli olmalısınız. Bir ego oyununa düşmek maddi ve manevi zararlar yaşamanıza neden olabilir.

Merkür’ün İkizler burcunda hareket etmesiyle kendinize, hayallerinize daha fazla yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Heyecanlı ve çok yönlü olabilirsiniz. Durağan bir zaman diliminin ardından hem aklınızı hem de çevrenizi de hareketlendirecek çalışmalar başlatabilirsiniz. İnsanları bir araya getirmek, aynı paydada aynı isteklerle buluşan topluluklar kurmak motivasyonunuzu da arttıracaktır.

Plüton’un geri hareket ederken burcunuzdan ayrılıp Oğlak burcuna dönmesiyle içinizde neyi saklı tutup tutmayacağınızı yeniden düşünebilirsiniz. Size ağırlık hissettiren durumlarla vedalaşabilirsiniz. Kolay olmayabilir ama buna değeceğini unutmamalısınız. Kendi halinde kalmak, işinize ve sorumluluklarınıza odaklanmak, iyi hissettirecek aktivitelere ve belli insanlara vakit ayırmak kafanızı toplamanıza yardımcı olacaktır. Farkındalık yakaladığınızda bunu unutmamak ve bir rutin haline getirmek için çaba göstermelisiniz.

Balık burcundaki Satürn’ün geri hareketiyle parasal konulardaki kayıplarınız ve kazanımlarınız üzerinde durabilirsiniz. Nasıl kazandığınız, nasıl kullandığınız ve kullanamadığınızla ilgili sorulara yanıt bulmak isteyebilirsiniz. Çevrenize, ailenize sunduğunuz maddi desteklerin sizi zarara uğrattığı noktaları toparlamak adına iyi fırsatlarınız olabilir. Bu konuda hakkınızı savunmak ve kazancınızı güvence altına almak istemekten çekinmemelisiniz. İyi niyetinizin ve verdiğiniz değerin suistimal edildiği durumları görmezden gelmekten vazgeçmeyi öğreniyorsunuz. Bunu da, daha öncesinde görüp yaşayıp uygulayamadığınız zamanları düşünerek başarabilirsiniz. Doğru sınırlar size doğru kazanımlar getirecektir.

İkizler burcunda 18 Haziran’da gerçekleşecek Yeniay ile yetenekleriniz ve düşüncelerinizi paylaşmak için yeni fırsatlar bulabilirsiniz. Daha cesur ve daha iyi işlenmiş fikirlerle hareket ediyor olmak, çevrenizden de beklenen desteği almanızı sağlayacaktır. Seyahat ve tatil planları, yeni ortamlara girmenizi ve duygusal etkileşimleri hızlandırabilir. Tanışmalar, sosyal mecraları kullanarak etkileşimler oluşturmak hayatınıza yeni bir renk katabilir. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınızın geleceğiyle ilgili adımlar atmak ve ilişkinize dair önemli kararlar almak için bu etkiyi kullanmanızda fayda var.

Burcunuzda geri hareketine başlayan Satürn size bazı dersleri yeniden hatırlatabilir. Kendi değerinizi, hayatınızı ve isteklerinizi geri plana atmak konusundaki sorunları çözmelisiniz. Bugüne kadar bu konuda istediğiniz sevgiyi ve başarıyı elde edemediğinizi düşünüyorsanız, bakış açınızı ve yaklaşımlarınızı değiştirmelisiniz. Retro sürecinde bu değişimin temelini atmak ve eksiklerinizi tamamlamak, fazlalıklarınızdan kurtulmak için önemli zamanlar elde edebilirsiniz. Kariyeriniz, sağlığınız, ilişkileriniz, kişisel bakımınızın hatta giyim tarzınızın sizden bir parça olduğunu unutmamalısınız. Bunlara gölge düşüren durumlarla yüzleşebilirsiniz, bunu görmezden gelmeyin. Sınırlar belirlemenin hem sağlığınıza hem de yaşantınıza olumlu katkılar sunacağından şüphe duymadığınızda süreç sizin lehinize ilerleyecektir.

İkizler burcunda 18 Haziran’da gerçekleşecek Yeniay ile yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Evlilik ya dagereği yeni bir yaşam alanı oluşturmak, taşınma, alım satım gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Tercih yapmanız gerektiğinde neyi düşünmeniz, neyi öncelik yapmanız gerektiğini daha iyi anlıyorsunuz. Aile içindeki sorunları çözebilir, fikirlerinizle herkese destek verebilirsiniz. Sıkça paylaşım halinde olacağınız için bu durum düşündüğünüzden daha kolay olabilir. Birbirinize inanmanın ve birbirinizin sözüne güvenmenin önemi özgüveninizi tazeliyor.

21 Haziran’da Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte hayatınızın akışını yenileyebilirsiniz. Çalışma düzeni,koşulları ve sağlığınız öncelikli hale gelebilir. Daha iyi koşulları oluşturmak için buna gölge düşüren davranışlarınızı ya da etkisi altında kaldığınız konuları fark edebilirsiniz. Bu konuda bir değişime gittiğinizde fark edilmeniz uzun sürmeyecektir. Yapıcı ve yenileyici bir tutum sergilediğiniz her alanda başarılı olabilirsiniz. Evinizde ve işinizdeki fazlalıklardan kurtulmalısınız, gerçek ihtiyaçlarınızın ve sorumluluklarınızın farkında olmalısınız. Bu size hem bedenen hem de zihnen bir rahatlama getirecektir. Beslenme düzeninizde daha sağlıklı ve kendi hazırlayabileceğiniz seçeneklere yönelebilir, evden çalışma modellerine uyum sağlayabilir, egzersizlere başlayabilirsiniz. Alışkanlıklarınız yeni rutinler oluşturacağı için bu dönemde bir seçim yaparken kriterinizin bu olmasına gayret göstermelisiniz.

Merkür’ün Yengeç burcundaki seyriyle beraber çalışma koşullarınızı ve beklentilerinizi düzene koyacak işbirliklerine girebilirsiniz. Destekler alıyorsunuz. Beklemek ya da üzerinde düşünmek yerine bunları değerlendirmelisiniz. Kendi sorumluluklarınızı ve önceliklerinizi hayatınızın merkezine almalısınız. Bugüne kadar yapmamış olmayı kenara bırakın ve yaşantınıza, işinize ve sağlığınıza sahip çıkın. Farklı olana, yeni olana ve iyi olana doğru yol almalısınız. Kendinizi bu yönde yetiştirdiğinizdeortamındaki sorunları çözebilir, işinize daha iyi odaklanabilir ve beklentilerinizin gerçekleşmesini mümkün kılabilirsiniz. Duygularınızı hangi yöne iterseniz onun karşılığını görebileceğiniz, düşüncelerinize de buna göre şekil vereceğiniz bir dönemdesiniz.

Motivasyon Sözü: “Uyanık bir kalp, ışık saçan bir gökyüzü gibidir.”

Haziran 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 13' 22" R
Ay
Başak
08° 34' 07"
Merkür
Boğa
01° 08' 35"
Venüs
Boğa
21° 06' 07"
Mars
Koç
12° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 47' 46"
Satürn
Balık
17° 51' 33"
Uranüs
Boğa
23° 17' 29"
Neptün
Balık
29° 21' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
21° 32' 17"
Lilith
Başak
25° 08' 54"
True Node
Koç
14° 53' 09"
Son Güncelleme : 16/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>