Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2023

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 4 Haziran’daki Yay dolunayı öngöremediğiniz her şeyi size gösterebilir, çevrenizin ve işinizin arka planda neler sakladığını öğretebilir. Bunun sizde oluşturacağı stresin etkisinde çabucak çıkmak için elde ettiğiniz verileri, madalyonun diğer yüzünü gördüğünüz gelişmeleri kendiniz için kullanılabilir hale getirmelisiniz. Sunduğunuz iyi niyetin suistimal edildiğini düşündüğünüz yerler olduğunda bunda diretmemelisiniz. Beklentilerinizi ve güven algınızı buna göre düzenlediğinizde sizi üzen her şeyin aslında hafiflemenizin anahtarı olduğunu fark edebilirsiniz.

Merkür ve Uranüs’ün Boğa burcunda bir araya gelmesi aşk hayatınızı beklenmedik bir şekilde hareketlendirebilir. Sürpriz tanışma ve görüşmeler, davetler hayatınıza dahil olabilir. Bunun yanısıra maddi beklentileriniz doğrultusunda çalışmalarınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Daha önce denemediğiniz ya da çevrenizde görmediğiniz konularda adım atmak isteyebilirsiniz.

Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle gerek kendi çabalarınız gerekse eşinizin/ailenizin desteğiyle kendinizi hızla toparlayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Beklentileriniz kadar sorumluluğunuz olabilir. Hepsini karşılayabilecek motivasyona ve kapasiteye sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bu düşünceleri gerçek nedenlere dönüştürmek için bu dönüşümü öncelikle kendi içinizde başlatmalısınız. Günyüzüne çıkan bazı durumlar yolunuza taş koymuş gibi hissedebilirsiniz. Bu hissin etkisini sizin tepkileriniz ya da tepkisizliğiniz belirleyecektir. Mali açıdan şanslı ve yüksek gelirler elde edeceğiniz bir dönem olabilir.

Merkür’ün İkizler burcuna geçişiortamınızdaki trafiği hızlandırabilir. Birden çok konuyla ilgilenebilir, yeni sorumluluklar edinebilirsiniz. Zamanı doğru kullandığınızda ve işbirliklerine önem verdiğinizde sürecin düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz. Hem üstlerinizle hem dearkadaşlarınızla yapacağınız görüşmeler, fikir alışverişleri gelişimizi hızlandırabilir. Özelliklegörüşmelerinin sonuçlanması ve yeni anlaşmaların hazırlanması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjik ve hızlı hareket ediyor olmanız bazı küçük kazalara sebebiyet verebilir. Gerek konuşmalarınıza gerekse hareketlerinize dikkat etmelisiniz.

Plüton’un geri hareket ederek burcunuza yeniden dönmesi, sizi de bazı konulara yeniden döndürebilir. Sadık olmanın sizi katılaştırdığı durumları kabul etmeli ve buradaki değişime direnmemelisiniz. Kariyer fırsatları, ilişkiler konularında kayıplar yaşadığınız dönemleri düşünün ve buna neden olan durumları tespit edin. Hem mental hem de fiziksel olarak kendinizi yenilemek, dinlenmek ve bazı kalıpların etkisinden çıkmak için iyi bir zamandasınız. Hayatınızda kalıcı olmasını istediğiniz her şey için bu süreyi en iyi şekilde kullanın.

Balık burcundaki Satürn'ün geri hareketine başlamasıyla her ne kadar gerçek konular ve sağlam zeminlerle ilgilenseniz de kendi içinizde kaçındığınız durumlar göz önüne gelebilir. Tecrübe kazanmak kadar bunları uygulamanın önemini fark edebilirsiniz. Yakın çevreniz, arkadaşlarınız veortaklarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. Belirgin bir tavır ve belirgin sınırlarla bugüne kadar farkında olmadığınız ya da görmezden geldiğiniz sorunları en aza indirebilirsiniz. Ne düşüneceğiniz, bunları nasıl uygulayacağınız konusunda yeni bir stil belirlemeniz gerekebilir. Kendinizi bu yönde geliştirmek için eksiklerinizle karşılaştığınızda abartılı tepkiler göstermek yerine bunları anlayıp kabul etmeyi tercih etmelisiniz.

İkizler burcunda 18 Haziran’da gerçekleşecek Yeniay ile birlikte günlük hayatınızın akışını etkileyecek yenilikler yapabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir düzen getirmek adına bugüne kadar yaptıklarınızın dışına çıkabilirsiniz. İş ortamınız,yapma şekliniz ve alışkanlıklarınızda bir değişime gitmeye kararlı olabilirsiniz. Yoğun bir iletişim trafiğiniz olabilir, üstleriniz ya daortaklarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni insanlar tanımak konusundaki çekincelerinizi de bu vesileyle aşabilirsiniz. Sağlığınızı riske atacak sporlardan ve ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

21 Haziran’da Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle beraber sosyal ve duygusal ilişkiler konusunda önemli ve belirleyici bir sürece giriyorsunuz. Şanslı ve iyi etkili başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizdeki sorunları çözebilir, yeni adımlar atabilirsiniz. Mutlu olmak için gerekenin zemini kurmak adına partnerinizle görüşmeler yapabilirsiniz. Karşılıklı bir değişimin başlangıcını yapmak karşı tarafa da aynı özgüveni ve cesareti verecektir. Bu farkındalığınızı korumalısınız. Ticari ilişkiler ve ortaklıklar alanında yeni imzalara ve anlaşmalara açık olabilirsiniz. Bunu daha önce neden yapamadığınızı ya da neden devam ettiremediğinizi düşünebilirsiniz. Hem bireysel etkiler hem de aldığınız karşılıkların gözle görünür hale gelmesi soru işaretlerinizi silecektir. Değişmekten, vazgeçmekten hiçbir zaman vazgeçmemeniz gerektiğini daha iyi anladığınız bir dönemdesiniz.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Bunu kendi içinizde planlamalar ve kafanızın içinde konuşmalar yapmak yerine ifade etmeyi tercih edebilirsiniz. Ciddi bir birliktelik kurmak, ortaklıklar konusunda emin olmak isteyebilirsiniz. Aynı paydada olamadığınız insanlarla devam edebilme konusundaki ısrarınızı ve baskınızı durdurmalısınız. Birine güveniyor olmanız onun da size aynı derece güvenmesini gerektirmez. Bunu fark etmek için kendinizden, yaşadıklarınızdan kaçmak yerine hayatın ve insanların gerçeklerine kulak vermelisiniz. Aynı motivasyonu ve hissi paylaşmadığınız insanlarla aynı ortamı paylaşmaktan vazgeçebilirsiniz. Hem duygusal hem de ticari ilişkilerde bu kriter güven algınızı ve beklentinizi büyük oranda değiştirebilir. Sizde bu değişikliğe neden olan gelişmelere dikkatinizi vermek, sorun yaşadığınız insanlarla ilişkilerinizin iyileşmesine ya da mesafelerin yeniden belirlenmesine yardımcı olabilir.

Motivasyon Sözü: “İçinizde bir hikaye var; sessizliğinizin ve ıstırabınızın ardında dile getiriliyor ve yazılmayı bekliyor.”

Haziran 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>