Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2023

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Plüton'un Kova burcunda geri hareketine başlaması hayallerinizi uygulamaya koyarken hangi yolları tercih edip hangi köprüleri yakacağınızı gösterebilir. Öğrenmekten kaçınmamalısınız. Dijitalde yer edinmek, fikirlerinizi destekleyecek ortamların keşfini yapmak bu süreçte en iyi yardımcınız olabilir. Bu sayede, geri hareket sonlandığında yeni bir mesleğe,alanına erişebilmenizin önü açılacaktır. Duygusal konularda kendi sınırlarınızı zorlayabilir, güven kavramınız ve beklentileriniz değişebilir. Bu değişimi getirecek kararlar ve insanlarla olan karşılaşmalarınızı yeniden düşünmenizde fayda var.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcundaki kavuşumu harekete geçmenizi engelleyen konulara ve bunların çözümüne ışık tutabilir. Kendinizi güvende hissettiğinizi düşünürken hayatınızın önemli anlarını kaçırdığınızı fark edebilirsiniz. Bu konu motivasyonunuzu düşürüyorsa yapmanız gerekenleri görüp kabul etmelisiniz. Parasal konularda hakkınızı almak, yatırım planları yapmak, mevcut durumunuzu değerlendirmek ve ödemelerinizi takip etmek önemli olacaktır.

5 Mayıs'taki Akrep burcundaki Ay tutulması ekonomik sorunların önünüze geçecek gelişmeleri beraberinde getirebilir. İhtiyaç duyduğunuz, istediğiniz yaşam tarzından ve standartlarından uzaklaşmak yerine bunları mümkün kılacak, geliştirecek işler yapmalısınız. Ortaklı işleriniz varsa herkesin sorumluluklarını yerine getirdiğinden ve hak ettiğini aldığından emin olabilirsiniz. Bu konudaki soru işaretlerini silecek görüşmeler yapabilir, işlerinizin takibinden de anlayabilirsiniz. Sizin için önemli olanın para değil, parayı değerlendireceğiniz ve bunu bir araca çevireceğiniz alanlar olduğunu fark edebilirsiniz. Dolayısıyla tüm çabanızı daha iyi ve saygın işler yapmaya değil, yaşam şeklinizi ve mutluluğunuzu yükseltmeye adamalısınız. Bakış açınızın değişmesi sizi yeniliyor.

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi ile beraber kariyerinizde gelmek istediğiniz noktaya sizi taşıyacak işleri önünüze çıkarabilir. Bir beklenti içinde olmak kadar bunun için emek vermenin de önemini anlayabilirsiniz. Bu da sizi harekete geçirecektir. Bıraktığınız fiziksel ve davranışsal etkilerle çevrenizin dikkatini çekebilir ve destekler görebilirsiniz. Özellikle kadın yöneticiler,birliklerle ve girişimlerle yapacağınız çalışmalar ses getirebilir. Ailenizin desteğini almak, ortakyapmak maddi açıdan kendinizi güvenceye alacağınız gelişmeler oluşturabilir.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcunda kavuşması size bir dönüşüm hikayesi yazdırabilir. Maddi açıklarınızı kapatmak, kendinizi bu konuda güvenceye almak isteyebilirsiniz. Bunu yaparken ani gelişen ödemelere, sağlık ihtiyaçlarınıza karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Beklemediğiniz şekilde ilerleyen bu maddi trafikten en az derece etkilenmek için kendinizi bundan sonrasına odaklamalısınız. İşinizi değiştirmek, ekve gelir çalışmalarına yönelmek, ailenizden destekler almak gibi konulara eğilebilirsiniz. Özellikle ailenizden, ailenizin erkek figürlerinden gelecek maddi teklifler ya da miras durumlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Tüm bunları değerlendirirken daha önce yapmadığınız şeyleri yapmaya ve bunu olumlu, verimli şekilde kullanmaya gayret göstermelisiniz.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla parasal konular ve bunların beraberinde gelen sorunları aşmanız kolaylaşabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmekle beraber sizin hakkınızın teslim olması için de mücadelenizi verebilirsiniz. Maddi ve manevi ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek potansiyelinizi yeniden kazanıyorsunuz. Jüpiter'in de Boğa burcunda hareket etmesi alanınızı ve yaptıklarınızın etkisini genişletebilir. Somuta indirgemek, gerçek ve kalıcı işlerle, konularla ilgilenmek sizin avantajınıza olacaktır. Zihninizi ve çabanızı bu yöne çevirerek fırsatları görmenizi de kolaylaştırabilir. Maddi kazanımlar, aileden gelen desteklerin dışında ekçalışmalarıyla da söz konusu olabilir. Sağlık sorunlarınızla alakalı iyileşmeler elde edebilirsiniz. Bu anlamda 19 Mayıs'taki Boğa yeni ayı sizin için belirleyici ve etkili olabilir. Endişelerinizin üstünü örtmek, bunlara direnç göstermek yerine yüzleşmeyi tercih ettiğinizde çözümü bulabilirsiniz. Risk almaktan çekiniyorsanız mevcut durumunuzu iyileştirecek hamlelerle başlangıç yapabilirsiniz. Farklı olanı seçmeye ve onun tarafına bakmaya çalışmak bu durumun olumsuz etkilerini silebilirsiniz. Omuzlarınızı hafifletirseniz ayaklarınız sizi daha rahat taşıyabilir, hayatınızı hareket ettirin.

Mars'ın Aslan burcuna geçişi ile arkadaşlarınızla daha sık vakit geçirebilir, motivasyonunuzu yükseltecek etkinliklere katılabilir ya da bu etkinliklere öncülük edebilirsiniz. Dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Tavırlarınız, etkileşimleriniz, sunduğunuz fikirler ve hayata karşı duruşunuz çevrenizdeki birçok kişiye ilham verebilir. Bu anlamda yapacağınız çalışmalar da gündeme gelebilir. Birçok yeni insanla tanışabilir, duygusal çekimlere açık olabilirsiniz. Beğenilmenin getirdiği onay duygusuna aşırı derece kapılmamaya özen gösterirseniz ilişkilerinizin dozunu koruyabilirsiniz. Zira Mars'ın Plüton ile karşı karşıya duruşu güç gösterilerinden zarar görmenize neden olabilir. Değiştirilmesi gereken tutumlarınız, ifade biçimleriniz ya da beklentilerinize kulak vermelisiniz. Hayatınızda bunu yaşamak istiyorsanız öncelikle sizin buna yatkın olmanız gerekecektir.

21 Mayıs'ta Güneş'in İkizler burcuna geçişi yer değişikliği ve seyahatler gibi konularda önünüzü açabilir. Durağan giden işlerin hızlanması, hayatınızı bu aksiyonlardan beslemeniz faydanıza olabilir. Bunu yaşarken başkalarına da ileteceğiniz platformlarda yer almak isteyebilirsiniz. Yeni arkadaş çevreleri edineceğiniz eğitim ve çalışmalar gündeminize gelebilir. Dil öğrenmek, yazılı konularda kendinizi geliştirmek, yeni bir meslek edinmek, kendinizi geliştireceğiniz yeni ilgi alanları keşfetmek bu dönemde gündeminizde sıkça yer bulabilir.

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcunda kavuşması zihninizi temizleyip ne ile doldurmanız gerektiği konusunda size yardımcı olabilir. Manevi yönden iyi hissetmeniz için farklı konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yeni bilgiler edinmek, lazım olandan fazlasıyla ilgilenmek konusunda kendinizi aşabilirsiniz. Bunu yapmanız hayatın farklı yönlerine ve getirilerine sizi daha iyi hazırlayacaktır. Donanımlı bir insan olmanın getirdiği özgüven, yere daha sağlam basmanıza ve kalıcı çözümler bulmanıza olanak taşıyabilir. Hayatınızın bundan sonraki kısmını etkileyecek bir gelir, destek, miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bunun devamlılığını sağlamak harcamalarınızı kontrollü bir şekilde ilerletmenizle mümkün olacaktır. Sizde ya da ailenizde estetik ve sağlıkla ilgili operasyonlar, tedaviler söz konusu olabilir.

Motivasyon Sözü: “Kendine meydan oku; büyümeye giden tek yol budur.”

Mayıs 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 09' 45" R
Ay
Başak
07° 49' 40"
Merkür
Boğa
01° 03' 47"
Venüs
Boğa
21° 01' 30"
Mars
Koç
12° 11' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 53"
Satürn
Balık
17° 51' 17"
Uranüs
Boğa
23° 17' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
21° 32' 06"
Lilith
Başak
25° 08' 29"
True Node
Koç
14° 53' 05"
Son Güncelleme : 16/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>