Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2023

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Neptün'ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla hayatınızda kendinize ne kadar yer verdiğinizi düşünebilirsiniz. Bugüne kadar bunu ne sıklıkla yaptığınızı fark ettiğinizde kendinizdeki eksikliği nasıl kapatacağınızı da bulmanız kolaylaşabilir. Eğitimlerinizin gidişatı, kariyerinizi ve psikolojik durumunuzu destekleyecek gelişmeler gibi konularda bazı hayal kırıklıkları yaşamış olabilirsiniz. Bunlara karşı kayıtsız kalmak, yokmuş gibi davranmak ya da kendiliğinden geçmesini beklemek sizin için daha büyük kırıklıklar doğurabilir. Kendinizi bundan korumak için gerekliliklerinize, hayatınızı güzelleştiren değerlerinize daha çok sahip çıkabilirsiniz. Hayal etmekle kalmayıp bunları mümkün kılacak işlerin ve ortamların peşine düşmek, hazırlık yapmak için iyi bir süreç olabilir.

Güneş ve Merkür'ün burcunuzdaki kavuşumu, kendiniz hakkında son sözü sizin söylemeniz için destek verebilir. Kontrolü elinize almanız gerektiğini düşünebilirsiniz. İsteklerinizi, duygularınızı dile getirmekten çekindiğiniz günlerin ardından bugün daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Eskiye elveda yeniye merhaba diyeceğiniz ve bunu birçok alanda gerçekleştireceğiniz bir etki altındasınız. Ne istediğinizden emin olmak size büyük avantaj sağlayacaktır.

Oğlak burcunda 3 Temmuz'da gerçekleşecek dolunay ile ilişkilerinizin farklı bir yüzünü görebilirsiniz. Bunu olumsuz bir bitiş olarak düşünmek yerine yaşadıklarınızın, emeklerinizin neticesini görmek olarak da değerlendirebilirsiniz. Sadece duyguların değil, bunların davranışlara yansımalarına da önem vermelisiniz. Eylemlerin ve çabanın öncelikli olacağı bir dönemin içindesiniz. Hem duygusal hem de ticari ilişkilerde bunu kıstas haline getirerek kararlar almanızda fayda var. Finansal açıdan beklentileriniz karşılanabilir.

Mars'ın Başak burcuna geçişiyle beraber işinize, düşüncelerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Sıkı bir çalışma ve eğitim takviminiz olabilir. Kendinizi yetiştirmekle ilgi alanlarınızda daha iyi sonuçlar alabileceğinizi düşünebilirsiniz. Sırayla ve mantıklı bir şekilde ilerlediğinizde bunun mümkün olacağını bilmelisiniz. Bu sayede karşılık göremediğiniz durumda öfkelenmenizi gerektiren durumları da ortadan kaldırabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha mesafeli bir ilişkiniz olabilir ya da yeni insanlar tanımak konusunda bazı sınırlar çizebilirsiniz. Bunu kendinizi korumak adına yapıyor olabilirsiniz. Ancak doğru insanlara yanlış tutumlar sergilemediğinizden de emin olmalısınız. Konuşmalarınız, söylemleriniz ve buna bağlı yapacaklarınız dikkat çekici olabilir. Olumsuz yönde dikkat çekmemek ve eleştiri almamak için net ve yapıcı bir tutum geliştirmek adına iyi bir dönem olabilir. Farkındalığınız arttıkça sosyal huzurunuz da artacaktır.

17 Temmuz'da burcunuzda bir yeni ayın gerçekleşmesi ve Ay Düğümlerinin Koç-Terazi aksına geçmesi hayatınızla ilgili önemli perdelerden birini açıyor. Kendinize çalışmak, iyiliğinizi ve mutluluğunuzu tasarlamak, bunu yaparken geçmişi sadece ders çıkarmak için kullanmak sizin için daha kolay olabilir. Özgüveninizi, enerjinizi hayatınıza adamak bir bencillik olmayacaktır. Bunun bilincine varıyorsunuz. Üzerinize vazife olmayan, geçmişte yaşanan ve şu anınızda bulunmayan her şeyden arınmalısınız. Bir sayfa açmanın en önemli sebebi yazacak yeni bir şeylerin olmasıdır. Yazacak yeni bir şeylerin olduğunu fark ettiğiniz bir dönemdesiniz. Kariyer ve ilişkiler alanında girişimlerde bulunabilir, destekler görebilirsiniz. Niteliğe önem verdiğinizde yapacağınız küçük değişikliklerin hayatınıza olan büyük etkilerini daha net hissedebilirsiniz. Kuzey Ay Düğümünün Koç burcuna geçişi ile kendinizi değersiz hissettiğiniz alanlar yerine işinizi, fikirlerinizi ve potansiyelinizi göstereceğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Önemli arkadaşlıklar,teklifleri, yaşamınızda bir dönüm noktasında olduğunuzu düşündüren fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ne yaşadığınızın farkında olun ve aniden geliştiğini sandığınız her şeyin, aslında sizin için tam zamanında geldiğini görün. Parasal konudan kazanımlarınızı arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz, çünkü bir şey sizin olacaksa bunu kendi çabanızla yapabileceksiniz.

Başak burcundaki Mars'ın Balık burcundaki Satürn ile karşı karşıya olması, ayak uydurmakta zorlandığınız konuları gözler önüne serebilir. Üzerinde yeterince duramadığınız, gerekli donanıma sahip olmadığınız her şey gözünüzde büyüyebilir ve bundan kaçabilirsiniz. Bu açı sizin için kaçmak yerine her şeyi tüm yönleriyle görüp hayatın bu yanını da deneyimlemeniz için bir fırsat olabilir. Sakin kalın, mantıklı davranın ve fırsatı değerlendirin.

Venüs'ün Aslan burcunda geri hareketine geçmesiyle ekonomik konularda dikkatli olmanız gereken günler başlayabilir. Alacak verecek dengenizi iyi belirlemelisiniz. Ödemelerin tahsili, hakedişlerin gelmesi konusunda bazı pürüzlerle karşılaşabilir ya da kişilerle aranızda birtakım problemler oluşabilir. Bunun önüne geçmek, etkisini azaltmak adına bu etki başlamadan parasal mevzuları çözmeye çalışmalısınız. Böylece daha sakin bir süreç geçirebilirsiniz. 23 Temmuz'da Güneş'in de Aslan burcuna geçişi bu sakinliğinizi destekleyebilir. Yeniprojeleri için araştırmalar yapabilir, hızla hareket etmek yerine daha iyi çalışılmış planlar kurabilir, çevrenizde de bu fikirde olan insanlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Fark edilecek ve ilgi odağı olacaksınız. Bunun getirdiği heyecan ve motivasyonla yanlış seçimler yapmamak için ne istediğinizin, bunu size neyin getireceğinin bilincinde olmalısınız. Alım satım işlemlerinizi askıya almanızda fayda var.

Koç burcundaki Chiron'un geri hareketine başlamasıylahayatınızdaki yeterliliğinizi sorgulayabilirsiniz. Ancak bakış açınızı yenilemeye başladığınız bir dönemde olduğunu için bunu da yenilenme amacı güderek yapmalısınız. Bazı hedefler koyabilir, statünüzü yükseltmek isteyebilirsiniz. Mevcut durumda yapamamış olmak, yapamayacağınız anlamına gelmiyor. Yaptıklarınızı ve yapmadıklarınızı doğru analiz edin, bunların neticesinde kendinize yeni bir plan çıkarın.

Merkür ve Venüs'ün Aslan burcundaki kavuşumuyla parasal konulara gereğinden fazla önem verebilirsiniz. Bir işin her şeyiyle en iyisi olmak isteyebilir, çevrenize de bunu yansıtabilirsiniz. Kendi bildiğiniz şekilde ilerlemek, işbirliklerini ikinci sıraya atmak ya da kendi söz hakkınızı yüksek tutmak isteyebilirsiniz. Bu size bir özgüven getirebilir, kazancınızı olumlu yönde etkileyebilir ancak ikili ilişkilerde de sorunlarla karşılaştırabilir. Çevrenizde bıraktığınız izlenimin ilerleyen günlerde sizi pişman etmemesi için doğru dozu ayarlamalısınız. Beslenme düzeninizde tatlı tüketimi ağır basabilir, bunu duygusal bir açlıkla yapmadığınız sürece fiziksel bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz düşecektir.

Merkür'ün Başak burcundaki seyrinin başlaması sizi sosyal hayata ve yeni gündemlere taşıyabilir. Organizasyonlara katılmak ya da bunları düzenlemek, yolculuklar yapmak, eğitimler almak, yeteneklerinizi destekleyecek ya da parlatacak çalışmalara dahil olmak isteyebilirsiniz. Dikkatli konuşan, doğru ve güzel yazan biri olmanın ekmeğini maddi olarak da yiyebilirsiniz. Yenikapılarının açılması söz konusu olabilir. Araç sahibi olmak, elektronik cihazlarınızın bakımı ve yenilenmesiyle ilgilenmek, devlet kurumundaki işlemleriniz gibi gündemlere gereken özeni göstermelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Rüyalar güzel hikayeler yaratır. Ama önemli olan her şey biz uyanıkken gerçekleşir.”

Temmuz 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 55' 26" R
Ay
Aslan
22° 28' 53" R
Merkür
Koç
29° 27' 24"
Venüs
Boğa
19° 26' 40"
Mars
Koç
11° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 42"
Satürn
Balık
17° 45' 57"
Uranüs
Boğa
23° 12' 48"
Neptün
Balık
29° 19' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 10"
Lilith
Başak
24° 59' 57"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>