Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Mayıs - 20 Mayıs

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar keyifli etkilerle haftanıza başlayacaksınız ama üzerinizde tembellik etkisi varsa Pazartesi’den sonra bitecek. Çok çalışacağınız birkaç gün başlıyor. Kalp damar sistemi, tansiyon, duruş bozuklukları Perşembe gününe kadar gündeminize yerleşebilir. İletişimsel işleriniz ve yakın çevre konularınızda güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu dönem düşüncelerinizde bilgi dağarcığınızda hızlı açılımlar altında olacaksınız o yüzden herhangi bir işe girişmek yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız hızlı ani gelişmeler devreye girebilir. Şimdiye kadar yaptığınızdan daha farklı insanlarla daha farklı adımlarla bu işleri başlatmak istiyor olabilirsiniz. İnterneti kullanıyorsanız dijital alanlarda birtakım işleriniz varsa önemli açılımlar devreye girebilir. Güneş Uranüs kavuşumları aynı zamanda teknolojik alanlarda da hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizin hayatında da hızlı gelişmeler devrede olacak. Beraber çalıştığınız insanlar varsa o insanların sizin söylediklerinizden tam tersi davranması, size baş kaldırması gibi etkiler devreye girebilir. İletişimsel işlerinizde ve her tür girişimle ilgili konularda eğitim, radyo, televizyon, dijital platformlar, satışa dayalı işlerinizde güzel destekler alacaksınız. Bu hafta karşınıza gelen fırsatları iyi değerlendirin.

Çarşamba gününden sonra Merkür de bu alanlarınıza geçiyor. Akrabalarınızla iletişimin hızlanacağı bir döngü başlıyor. 15 gün boyunca onlarla daha fazla irtibat kurabilirsiniz daha fazla konuşabilirsiniz. Yaşadığınız sıkıntıları bir sonuca ulaştırmak da söz konusu olabilir. Cuma günü Merkür'ün Plüton ile bir dik açısı devrede olacak beklenmedik olaylar altında olabilirsiniz. Endişeleriniz, korkularınız, obsesif bazı düşünceleriniz sizi ele geçirebilir. Özellikle yakın çevrenizdeyapacağınız ya da irtibat halinde olacağınız insanlara karşı şüpheyle yaklaşabilirsiniz bu da bazıbirliklerini bozabilir ya da fikir ayrılıklarına neden olabilir. Kıskançlıktan, manipülasyondan, baskıdan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Cuma günü şartları ve koşulları çok fazla zorlamayın çünkü biraz kendinizi hasta hissetme potansiyeliniz yüksek.

Güneş Jüpiter'le buluşacak Cumartesi günü ama Algol takımyıldızı ile birleşiyor. Güzel gelişmeler altındasınız hayatınızla ilgili konularda önünüzde büyük açılımlar da devrede olacak. Hatta tüm yıl boyunca belki de bu ayı beklediniz ve bu ay karşınıza gelen fırsatların tüm yıla yayıldığını da görebilirsiniz ama bu fırsatlar geldiğinde hırslı yapınızdan vazgeçmeyin, ertelemeyin, işin peşini bırakmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Mayıs - 20 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 52' 29" R
Ay
Başak
04° 16' 55"
Merkür
Boğa
00° 41' 00"
Venüs
Boğa
20° 39' 27"
Mars
Koç
11° 58' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 39"
Satürn
Balık
17° 50' 04"
Uranüs
Boğa
23° 16' 14"
Neptün
Balık
29° 20' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 11"
Lilith
Başak
25° 06' 30"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>