Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Nisan - 8 Nisan

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, Merkür sizin burcunuzda geriliyor. Kendinizi ifade etmede, kişisel planlarınızda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Merkür gerilemeleri, 6 yıllık periyotlarla bağlantılıdır.2018 yılında da Merkür sizin burcunuzda gerilemekteydi. Bu dönemlerde hayatınızda neler yaşamıştınız, hangi konularda adımlar atmıştınız, zorlanmıştınız ya da kimler karşınızdaydı o dönemde buna benzer konu ve olaylar aynı olmasa bile eğer çözülmediyse yeniden karşınıza gelebilir. Bu dönem kendinizi toplum önünde ifade ederken, fikirlerinizi başka insanlara söylerken, büyüklerinizi bir konuda ikna etmeye çalışırken sıkıntılar yaşanabilir. Acelecilikten, öfkeden kaçınmakta fayda var. Büyük girişimlerinizi 25 Nisan'a kadar başlatmamanız gerekiyor. Tutulma birçok konuda önünüze yeni fırsatlar getirecek ama siz bu yeni fırsatları kullanmadan önce yarım kalmış fırsatlarınızı tamamlamak üzere harekete geçebilirsiniz.

Venüs Neptün kavuşumu bu aralar manevi tarafımızın çok kuvvetli olduğunu, gizli saklı ilişkilere,kapalı olan olaylara ilginizin arttığını gösteriyor. Bir insanı kafanızda çok fazla büyütebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla bu dönem görüşmüyorsanız, birbirinizi anlamakta zorlanıyorsanız, onu kafanızda yüceltip farklı bir yere koyma ya da farklı yerlerde, kişilerde bu sevgiyi arama ihtiyacınız yüksek olabilir. Bu dönem yeni tanışacağınız insanlarda yanılma ihtimaliniz de devrede olabilir. Manevi, ruhani tarafınızı destekleyen insanlarla olan ilişkilerinizde, bir derneğe bağış yapacaksanız ya da bu alanlarda işleriniz varsa dikkatli olmakta fayda var.

Cuma günü Venüs sizin burcunuza geçiyor. Rahatlayacaksınız. İlişkilerde geri planda durduğunuz, zorlandığınız konular artık görünür olmaya başlayacak, kendinizi daha fazla önemseyeceksiniz ve hayatınızda önemli değişimleri yapmak üzere dürtülerinizin çalıştığını görecek, harekete geçmek isteyeceksiniz. Merkür gerilediği için harekete geçme konusunda dikkatli olmaya özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Nisan - 8 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 51' 58" R
Ay
Oğlak
17° 28' 08"
Merkür
Koç
16° 41' 21"
Venüs
Boğa
00° 17' 24"
Mars
Balık
29° 16' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 31' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 51"
Neptün
Balık
28° 53' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 35"
Lilith
Başak
23° 16' 26"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>