Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yaşamın Tadını Çıkaracaksınız! 2021 Mottosu

Koç Burcu Yıllık Burç Yorumu

2021

Koç Burcu

Bu yıl kendinizi olduğunuzdan daha büyük görmeye meyillisiniz. Aşk hayatınızda ise, şubat ya da nisan aylarında evlilik ve yakınlaşma fikirlerine sıcak baksanız da yıl sonuna doğru ayrılık düşünceleri kafanızdan geçecek. Huyunuz bu: 'sert tutkuları', 'nazik duygulara' tercih ediyorsunuz.

Genel Bir Bakış

Ocak ayına harika bir başlangıç yaptıktan ve ilkbaharda tatmin edici bir dönem geçirdikten sonra haziran ayında her alanda mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Neyse ki temmuz ve ağustosta biraz sakinleşeceksiniz ve tatil dönüşü formunuza tekrar kavuşacaksınız. Ekim ayı size gelişme kaydetmeniz için bir dolu fırsat sunacak. Buna karşılık, kasım ve aralık ayında yaptığınız bazı stratejik hatalar, anlaşmazlıklar ve huzursuzlukların üzerinize çöktüğünü hissedeceksiniz. Neyse ki, şansınız sayesinde bu sorunları fazla zarar görmeden halledeceksiniz.

Arkadaşlıklar

Bu yıl dostluklarınızda bazı değişikliklere gitmek istiyorsunuz. Bazı kişilerle yakınlaşırken, diğerlerinden uzaklaşıyorsunuz ve yeni insanlar tanıyorsunuz. Soğuk insanlardan uzak duruyorsunuz. Hareketli bir yaşama sahip ve sizi olduğunuz gibi kabul eden dostları tercih ediyorsunuz. Zira insanların suyuna gitmek gibi bir huyunuz yok ve kafanızdan geçen her şeyi söylemeye eğiliminiz var. Neyse ki, insanları kimi zaman rahatsız eden bu samimi tavırlarınız sayesinde hakiki dostluklar inşa ediyorsunuz.

Hedefleriniz

2021'de projelerinizi gerçekleştirmek, özellikle de finansal durumunuzu sağlama almak istiyorsanız mücadele etmeniz gerekecek. Merak etmeyin, çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Güzel Bir Yıl Geçirmek İçin Tavsiyelerimiz

2021 yılında kısa sürede öfkelenmeye eğiliminiz var. Olumlu yönden bakıldığında karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için çabalıyorsunuz ama buna karşılık bazı insanlar net bir şekilde size karşı çıkabilir. Davranışlarınızın sorumluluklarınızı üstlenmeli ve mümkün oldukça kendinizi kontrol etmeye çalışmalısınız.

Peki 2022 Sizin İçin Nasıl Bir Yıl Olacak?

2022 yılında Satürn projelerinizi desteklemeye devam edecek. Ayrıca daha verimli çalışmanız adına yaşamınıza çeki düzen vermenize ve ruh durumlarınızı kontrol etmenize yardımcı olacak. Ayrıca, mayıs ayının sonunda burcunuza giriş yapacak Jüpiter sayesinde, ilerleyen aylarda takdir ve başarı elde edeceğiniz konusunda emin olabilirsiniz.

2021
Koç Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 22" R
Ay
Oğlak
13° 38' 53"
Merkür
Koç
16° 35' 50"
Venüs
Koç
29° 56' 21"
Mars
Balık
29° 03' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 23"
Satürn
Balık
16° 29' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 37"
Lilith
Başak
23° 14' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>