Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2024

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay size ekonomik ve mental açıdan yenilenmenin müjdesini verebilir. Yorulduğunuz, bu yüzden stres ya da sağlık sorunu yaşadığınız konularla ilgili iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Motivasyonu ve fiziksel zindeliği yeniden yakalayabileceksiniz. Stresten uzak durmak mümkün olmayabilir ama bunun sizi daha az etkilemesi için hedefinizi, isteklerinizi iyi bilmeniz ve bundan şaşmamanız önemlidir. Değişimin mümkün olduğu durumlarda şartları zorlamak yerine bu değişimin önünü açmalısınız. Farklı sorumluluk veortamları, hem yeni beceriler, deneyimler kazanmanızı hem de dengeyi korumanızı sağlayabilir. Teklif ve fırsatları değerlendirmek, üstlerinizle yapıcı bir şekilde görüşmek adına olumlu bir dönemdesiniz. Kendinize güvenin, hakkınız olanın peşinde durduğunuzdan eminseniz bu sizin yolunuzu zaten açacaktır. Kalp sağlığı, kan değerleri, saçlar, kişisel bakım gündeminizde olabilir. Bu konularla ilgili takviye, tedbir ve ürün kullanımına daha fazla özen gösterebilirsiniz. Kaliteli bir yaşam için kaliteli alışkanlıklarınızın olması önemlidir.

5 Ağustos'ta Venüs'ün Başak burcuna geçişiyle duygusal ve ekonomik ilişkilerde bazı iyileşmeler görebilirsiniz. Verdiğiniz değerin ve emeğin karşılığını bulmak sizi motive edecektir. Hayatınızda belirleyici olan, sizi bir noktaya taşıyabilecek olan kişilerle daha sıkı bir bağ kurabilirsiniz. Bu bağ size önemli ortaklıklar, tanışmalar ve evlilik gibi hayati kararlar getirebilir. Eylemin geçerliliğine tanıklık edeceksiniz. Baskı altında hissetmediğiniz, olduğunuz gibi davranabildiğiniz, bir kısıtlamanın ya da suistimalin yaşanmadığı durumlar bu anlamda belirleyici olacaktır. Kriterlerinizi yenilemenin önemli olduğunu fark edebilirsiniz. İş ortaklıklarınız, görüşmeleriniz, yeni alanlarda deneyim kazanma isteğiniz artabilir. Yoğun bir iletişim trafiği, sosyal hayatın olumlu ve olumsuz tüm yanlarını size gösterebilir. Şüphe uyandıran, belirsizlik doğuran, samimi hissettirmeyen insanlarla mesafenizi korumalısınız. Seçici, yapıcı vebitirici olma yolundasınız; aynı yolda olmadığınız kişilere kafa yormamanızda fayda var. Bu durum sizi hukuki ya da sosyal bazı anlaşmazlıklardan koruyabilir. Borç alışverişi,görüşmeleri, bireysel düşünceler gibi konularda paylaşımlarınızı sınırlı tutmanız, tepkilerinizi kontrol etmeniz önemli olacaktır.

5 Ağustos'ta Merkür'ün Başak burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber bu maddeler sizin için daha önemli hale gelebilir. Uzun süredir hayatınızda olan insanlar ve konular hakkında yeni fikirleriniz olduğunu fark edebilirsiniz. Belki bilmediğiniz belki görmezden geldiğiniz konuların görünür hale gelmesiyle beraber ilişkilerde dengeler değişebilir. İnsanların sizinle ilgili fikirlerini anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Bu yüzden acele karar vermemekte, her duyduğunuzla hamle yapmamakta fayda var. Olayların nedenini, bağlantılarını ve arka planını iyi araştırmalısınız. Yanlış anlaşılmaların, emin olunmayan konuların, teyit edilmeyen bilgilerin ve olumsuz kaynakların sizi hukuki zorluklarla karşılaştırma ihtimalini unutmayın. Geçmişte yaşananların, yaptıklarınızın ya da yapmadıklarınızın önünüze gelmesiyle bu ihtimaller daha da güçlenebilir. Bu yüzden kimseye prim vermeden, kendi doğru çizginizi bozmadan ilerlemelisiniz. Avukatlarınız, danışmanlarınızla birlikte yol almak sizin için daha avantajlı olabilir. Zaman istemeyi, düşünmeyi, kontrol edebilme yetinizi normalleştirin; buna fazlasıyla ihtiyacınız olacaktır. İmzalı işleriniz, başvurularınız ve farklı işlemleriniz -şayet retro öncesinde gündeminizde değilse- için Eylül ayını beklemenizde, bu hafta planlarınızı buna göre düzenlemenizde fayda var.

Merkür'ün gerileyerek 15 Ağustos'ta Aslan burcuna geçişiyle yaşam tarzınızla ilgili kararlarınızı değiştirebilirsiniz. Kendinizi nerede ve hangi koşulda iyi hissediyorsanız onu yeniden kazanmalısınız. Enerjiniz yüksek gibi hissetseniz de tahammülünüz, inancınız, fiziksel gücünüz düşük olabilir. Bu yüzden kendinizi yormak, üzerine gitmek ve zorlamak yerine hayatın getirdiği mesajı anlamaya çalışmalısınız. Son zamanlarda yaşadığınız sağlık sorunlarıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İyileşmeye başladıktan sonra tedaviyi bırakmak, eski rutinlere dönüş yapmak yerine sizi iyileştiren alışkanlıkları kalıcı hale getirmelisiniz. Sürekli tekrara düşmenin değil, yaşadıklarınızdan ders çıkararak ilerlemeniz gerektiğini unutmayın. Kalp sağlığınız, kan değerleriniz, sinir sisteminiz konusunda yeni kontroller ve tahliller yaptırmanız gerekebilir. Sağlığın ihmale gelmeyeceğini olumsuz bir şekilde deneyimlemek yerine size tanınan bu zamanı doğru değerlendirmelisiniz. İş koşullarınız, arayışlarınız ve maddi beklentileriniz konusunda bazı iyi haberler alabilirsiniz. Yeni bir gündem oluşturmak yerine mevcut durumu korumaya ve geliştirmeye odaklanmalısınız. Elinizdeki değerlerin ve imkanların farkında olduğunuzda ilerisi için plan yapmanız kolaylaşır. Bu yüzden kesinleşmeyen, aslı olmayan konu ya da tekliflere karşı kesin kararlı olmamaya çalışın.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber artık bazı hesapları kapatıyorsunuz. Bilinçaltınızda yer edinen ve sizi durduğunuz yerde rahat hissettirmeyen duygularınızdan sıyrılmak adına bu dönemi iyi anlamalısınız. Dost gördüğünüz kişilerin sizinle aynı frekansta olmadığını görebilir, bilmediklerinizi öğrenebilir, beklenmedik itiraflar duyabilirsiniz. Karmaşık hissedebilir, ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz ama bunun artık son kez olması gerektiğini de reddemeyecek bir duyguda olabilirsiniz. Hislerinizi, rüyalarınızı, çıkarımlarınızı boşvermeyin. Buradan alacağınız mesajlar, hayatınızda bir eleme yapmak adına size yardımcı olacaktır. İnternet arkadaşlıkları, buradaki paylaşımların arka planı gündeme gelebilir. Kendinize ait bir alan olarak düşünseniz de, burası herkese açık bir platformdur. Ne yayınladığınız, ne takip ettiğiniz konusunda bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Rehberinizi temizlemek, görüşmediğiniz kişilere ait sakladıklarınızdan kurtulmak, gündelik yaşantınıza katkısı olmayan uğraşlardan sıyrılmak sizi hafifletecektir. 2019 yılını baz alın, hem duygusal hem de sosyal açıdan yaşadığınız yıkımlar ya da bu dönemde başlayıp hala sürüncemede kalan konuları hayatınızdan çıkarın ve kapıyı kapatın. Şimdi yeni kapılar açma zamanındasınız.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle ikili ilişkilerle ilgili süreçleri daha sağlıklı bir şekilde yürütebilirsiniz. Duygularınızla beraber mantığınızı daha rahat devreye sokabilir, daha analitik düşünebilir ve garantici olmak isteyebilirsiniz. Standartlarınızın, koşullarınızın olumsuz etkilenmeyeceği bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Bu açıdan, evlilik ve ortaklıklarla ilgili kriterleriniz netleşebilir, taşlar yerine oturabilir. Birbirinizin beklentilerine, birbiriniz için gereken fedakarlıklara olan bakış açınızı sorgulayabilir ve kararınızı bu şekilde verebilir. Eleştirinin yapıcı olmasına, bir adım ötesini göstermesine ve şüphelerin ortadan kalkmasına yardımcı olan tutumlar ilginizi çekecektir. Siz bu tutumlara sahip olduğunuzu gösterdiğinizde ise, çevrenizin bakış açısını da olumlu yönde etkileyebilirsiniz. Uzlaşma,bölümü, eskiyi geri bırakma sizin anahtarınız olabilir. Anlaşmakta güçlük çektiğiniz kişilerle aranızda hukuksal sorunlar oluşturmamalısınız. Yüz ifadeniz, hisleriniz, kelimelerinize dikkat etmenizde fayda var. Devam eden davalar için adli tatil olmasını fırsat bilerek kendinizi korumaya, karşı tarafın sizi etkilemesini önlemeye ve kendi tutumlarınızı da düzenlemeye imkan bulabilirsiniz.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla işlerinizi daha rahat ve hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Sizi ertelemeye, atalete iten durumların üstesinden gelmek daha kolay olabilir. Fiziksel bir rahatsızlığınız olmasa da, ruhsal olarak iyileştiğinizi ve enerjinizin yenilendiğini görebilirsiniz. Sizi mutlu etmeyen, işinize yaramayan, sizin bir potansiyel ortaya koyamadığınız, engellendiğiniz, kazancınıza gölge düşüren işlerin dışında kalmayı seçebilirsiniz. Bu anlamda yenigörüşmeleri yapmak, araştırıp beklettiğiniz işlerle ilgilenmek, yeni kişilerle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Özellikle Temmuz ayındaki girişimlerinizin neticelenmesi, sizin ödüllendirilmeniz ve emeklerinizin statü, terfi, zam gibi konularla desteklenmesi mümkün olabilir. Zaman aşımının olmadığını bilmek sizi daha da cesaretlendirecektir.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte sağlığınızı ve yaşantınızı olumlu etkileyecek haberler alabilir, işler yapabilirsiniz. Kendi mutluluğunuza zaman ayırmayı ihmal etmemelisiniz. İlişkilerdeki sorumluluklarınızın, çevrenizde gördüklerinizin sizin için bir imrenme hali oluşturmaması için hayatınıza neler katabileceğinizi ve kendi hikayenize nasıl sahip çıkmanız gerektiğini öğrenmelisiniz. Ek işleriniz, kazanca dönüşen hobileriniz bu dönemde elinizi rahatlatabilir. Ödemelerinizi tamamlamanın, sicilinizi temizlemenin yanısıra yatırım ve birikimlerle de ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Eşinizden/ailenizden destek göreceğiniz durumlar doğabilir. Özellikle eşinizin gelirinin artması, miras işlemlerinin tamamlanması ya da bekarsanız ekonomik açıdan güçlü biriyle evlilik yoluna girmeniz söz konusu olabilir.

Motivasyon Sözü: "Gelişmeyi siz kendi içinizde istemelisiniz, gerçeği bilenler size ancak yol gösterebilirler."

Ağustos 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>