Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2024

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 3 Haziran'da yönetici gezegeniniz Merkür'ün İkizler burcuna geçişi ile beraber kariyer noktasında hareketli ve yoğun bir gündeme erişebilirsiniz. Beklentilerinizi gerçekleştirmek adına büyük çabalar verebilir, emeğinizi ortaya koyabilir, tecrübelerinizi konuşturabilirsiniz. Resmi konular, yazılı işler, sosyal platformlar önem kazanabilir. Bu alanlardayapan, bu alanlara hizmet eden biriyseniz ya da ilginiz buradaysa avantaj sizde kalabilir. Planlı olmanın ödüllerini toplayabilirsiniz. Kafa karışıklığı oluşsa bile taleplere, sorumluluklara yetişme noktasında daha hızlı, etkin hareket etmeniz gerekecektir. Kurallarına göre ilerlemek, nitelikli işler çıkarmak, işverenlerinize bunu sergilemek adına etkili bir dönemdesiniz. Arayışınız ve çabanız hangi yöndeyse burada dikkatleri çekebilirsiniz. Anlaşmalar, imzalı işler, görüşmeler, evrak işleri, yönetmelikler gündeminizde yer bulabilir. Alanınız ne ise bunun detaylarını, inceliklerini öğrenip geliştirmeye odaklanın. Çünkü bunları kullanarak yürüyeceksiniz.

6 Haziran'da İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraberhayatınızla ilgili planlarınızı mercek altına alabilirsiniz. İş ortamınızı, koşullarınızı iyileştirmek ya da tamamen değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu konuda beraber çalıştığınız, fikir alışverişi yaptığınız kişiler belirleyici olabilir. Güven vermeyen, yeterlilik ortaya koymayan ve elini taşın altına sokmayan kişilerle bir arada bulunmak istemeyebilirsiniz. Açacağınız yeni sayfada bunlara dikkat edebilirsiniz. Yeni sorumluluklar, ailevi işler, evinizle ilgili düzenlemeler gündeme gelebilir. Büyüklerinizle, otorite figürleriyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ama büyütülecek konular olmadığını bilmelisiniz. Tarz, üslup ve nitelik konuları sizin için daha fazla önemli hale gelebilir.

9 Haziran'da Mars'ın Boğa burcuna geçişi ile beraber koyduğunuz kurallar, çizdiğiniz sınırlar konusunda yeni hamleler yapabilirsiniz. Yenilenmeye, yaptıklarınızı güçlendirmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Yaptıklarınızın kalıcı olması, mesleki ve kişisel açıdan sizi taşıması önemli olacaktır. Geleceğinize nasıl bir iz bırakmak istediğinizi düşünebilir, bu konuda yapmanız gerekenleri sıralayabilirsiniz. Ticari konularda şansınız yüksek olabilir. Eğitimler, yeni insanlar, fırsatlar konusunda kalıplarınızı zorlamalısınız. Yurtdışı işlemleri, pasaport ve vize başvuruları, hukuksal konular gündeminizde yer bulabilir. Özellikle alacak verecek konularının hakim olduğu davalar, süreçlerle ilgilenebilirsiniz. Olumlu geri dönüş almanız zaman alsa da sonunda kazanan olmanız için gereken ne ise ona uymalısınız.

17 Haziran'da yönetici gezegeniniz Merkür ile Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi ile beraber sosyal konularda ve ilişkilerde farklı bir sürece girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizin güçleneceği ve yeni anılar biriktireceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Bu noktada, bazı sorunların çözüldüğünü görmek, tutumların değiştiğini fark etmek ya da kendi tutumlarınızı değiştirmek belirleyici olabilir. Size faydası dokunacak insanların etrafınızda olacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İçine kapanık davranışlarınızı ve ruh halinizi değiştirmelisiniz. Güven sorunu yaşadığınızdan dolayı geride kalmayı, insanlardan uzaklaşmayı tercih etmemelisiniz. Bu her zaman yapabileceğiniz bir şey değildir. Arkadaşlık etmek, tanışmak, ortak paydada buluşmak, birlikte fikirler üretmek, toplumsal konulara hizmet etmek motivasyonunuzu yükseltebilir. Bu konudaki yapıcı fikirleriniz ve davranışlarınız çevrenizin ilgisini çekecektir. Hareketli bir dönem olabilir. Hayal kurmaktan çekinmeyin, umudunuzu yitirmeyin. İmzalı işler, yatırım konuları, ticari faaliyetler açısından yeni önerilere açık olun. Bu konular gündeminizde sıkça yer bulabilir.

20 Haziran'da Güneş'in Yengeç burcuna geçişi hayatınızda yapacağınız değişikliklere ışık tutabilir. Dijital ortamlar, projeler, uzak yerlerdeki işler, eskiden yapılanların yeniye uyarlanması gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Hafızanız size bazı oyunlar oynayabilir. Yaşadıklarınızın gözünüzün önünden geçtiğini düşünerek motivasyonunuzu kaybedebilirsiniz. Ama bu tamamen sizin tercihinizde olacaktır. Ayağa kalkan, devam eden, sorumluluklarını bilen biri olmak her şeyi değiştirir. Geleceğinize hizmet etmek adına önemli bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Geçmişte sizi üzen ilişkiler ve konular, bugünü nasıl geçireceğinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Bir gün, bu günler de "geçmiş" olduğunda sizi üzmemesi için, bugün kendinize mutlu olacağınız seçimler yapmaya söz verin. Sosyal ortamlarda göz doldurabilirsiniz, kendinizi ve enerjinizi kısıtlamayın.

22 Haziran'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber öncelikle iyi bir dinlenme ve stres atma programı yapabilirsiniz. Uzun ya da kısa olması fark etmeksizin, zamanı kendi hizmetinize odaklamanızın önemli olacağını unutmayın. Her zaman sorumluluk sahibi olmanın maddi ve manevi karşılığını görebilirsiniz. Ama duygularınızın da bir karşılığı hak ettiğini gözden kaçırmamalısınız. Sevginizi yaşamak, paylaşmak adına bir adım atmanız gerekebilir. Emin olamadığınız hislerle hareket etmemek için beklediğiniz süre bugün doluyor. Hayatınıza dahil edeceğiniz konuların uzun vadeli olması için çaba gösterebilir, karşınızdaki kişiden de aynı çabayı bekleyebilirsiniz. Duygusal ve ekonomik görüşmeler, yatırımlar gündeminizde olacaktır. Yaşamınızın ilerleyen günleri için alacağınız kararları bu dolunayla ile netleştirebilir ve sağlamlaştırabilirsiniz. Yatırım ve birikim planları yapabilir, ailenizden gelecek desteği kullanarak yeni bir alan oluşturabilirsiniz.

29 Haziran'da Satürn'ün Balık burcundaki geri hareketine başlamasıyla ikili ilişkiler konusunda aldığınız kararlar ve bunların neticeleriyle ilgilenebilirsiniz. Netleştirmeye, oldurmaya çalıştığınız konularda daha fazla tek başınıza çabalamamalısınız. Bu konuda geçtiğimiz yıldan bu yana uğraş vererek, zorluklarla karşılaşarak tecrübe ettiğiniz durumları yeniden gözden geçirmelisiniz. Farkında olmadığınız bir detay kalıp kalmadığından emin olun. İyi giden ilişkiler konusunda sizi tedbirli olmaya, iyi olanı geliştirmeye itecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ticari ortaklıklar, işle ilgili konularda yeni yapılanmalara gidebilirsiniz. Eksik olduğunuz, yetersiz bulduğunuz, tamamlamanız gereken durumlar gözünüze daha belirgin gelebilir. Birlikte çalışmayı, ortak karar almayı deneyimlemek noktasında bir hamle yapmalısınız. Bunun üzerine çalışmak, pratikler oluşturmak, güven vermek ve güvenmek için önünüzde iyi bir zaman dilimi var. Yorulduğunuz, kırıldığınız, ummadığınız gibi sonuçlanan tecrübelerden yola çıkarak ilerlemenizde faydalı olacaktır. Yaşadıklarınızın bilincinde olmak, yaşayacaklarınızı yönetmek ve anlamak konusunda size büyük avantaj sağlayacaktır.

Motivasyon Sözü: “Başarının ipucu: İpin ucunu bırakma!”

Haziran 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>