Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2024

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber mantığınız, kalbiniz hayatınızı güzelleştirmek için işbirliğine gidebilir. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, imkanlarınızın farkına varıp bunları daha doğru değerlendireceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Yaşam alanlarınız ve koşullarınız konusunda yeni fikirlere açık olmanız gerektiğini görebilirsiniz. Uzun vadeli seçimler ve sonuçlar ilginizi çekiyor. Bu yüzden bir değişimin öncesinde, bunun nasıl olması gerektiğine iyi karar vermelisiniz. Hırsla, duygusal heyecanlarla adım atmak yerine stratejik düşünmeniz, ailenizin/sevdiklerinizin önerilerine de kulak vermeniz önemli olacaktır. Finansal gücünüzü bilerek hareket etmek, kuracağınız düzenin belirleyicisi olabilir. Ev düzenleme, dekorasyon ve tadilat işleri, satın alma süreçleri, ev sahibi- kiracı ilişkileri, aile ilişkileriyle ilgili konular gündeminizde olabilir. Ailenizdeki çocuklar, çocuk haberleri ve onlara göre düzenlenecek konularla ilgilenebilirsiniz. Rahatınızı ve özgürlüğünüzü riske atacak gibi görünen durumlar karşısında fevri çıkışlar yapmamalısınız. Dahil olduğunuz bu süreçlerin, bireysel yaşantınıza olumlu etkileri olabilir.

5 Ağustos'ta yönetici gezegeniniz Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile beraber kendinize ve mutluluğunuza biraz daha özenebilirsiniz. Sorunları çözeceğiniz, ihtiyaçlarınızı daha iyi göreceğiniz bir dönemdesiniz. Ne yapacağınızı bilmek, detayları anlamak kolaylaşınca motivasyonunuz ve özgüveniniz de yükseliyor. Duygusal açıdan çok güçlü hissediyor olmanız çevrenizin dikkatinden kaçmayacaktır. Sosyal hayatınız hareketlenebilir, hemhem de arkadaşlıklar anlamında görüşmeleriniz olabilir. Aşk hayatınızı da hareketlendirecek görüşmelere açıksınız. Sorunlar kolaylıkla çözülebilir fakat yapıcı olmanın önemli olduğunu unutmayın. Tarafınız her zaman bundan yana olsa bile bu dönemde bunu daha çok göstermeniz, hissetmeniz gerekebilir. Parasal konularda yeni yatırımlar yapmak isteyebilir, araştırmalara başlayabilirsiniz. Özellikle aile desteğiyle gelen, hakkınızın teslim edilmesi söz konusu olan durumlarda geleceğinizi garanti altında tutmak daha kolay olabilir. Hangi işin, hangi ilgi alanının peşine düşeceğinizi iyi araştırmalısınız. Gerçeklere ihtimallerden daha çok güvenmeniz, realist ve tedbirli duruşunuz bu aşamada işinize yarayacaktır. Harcamalarınızda bir gereklilik ayrımına gidebilirsiniz.

5 Ağustos'da Merkür'ün Başak burcunda geri hareketine başlamasıyla resmiyete, ciddiyete taşımak istediğiniz konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hataya mahal bırakmayan, mükemmeliyetçi yönünüz işinizi kolaylaştıracağı gibi daha fazla zorlaştırabilir. Bu yüzden gidişatı görmeye, planlarınızın ve isteklerinizin ne yönde olduğuna, yapmanız gerekenler ve yaptıklarınız arasındaki farka iyi odaklanmalısınız. Zaman kaybedeceğiniz, maddi imkanlarınızı zorlayacağınız durumların yaşanmaması için dikkatli, özenli olmalısınız. Pratik olmak ve işleri yoluna koymak isterken hızınız sorun oluşturabilir. Hangi yollardan ilerleyeceğiniz, hangi insanlarla ortaklık kuracağınız konusunda aceleci olmamalısınız. Duygusal konularda önemli kararları yüz yüze, sakinlikle ve anlayışla konuşarak almanızda, mümkünse beklemenizde fayda var. Birbirinizi doğru anlamanın, hislerinizi açık bir şekilde ifade etmenin her şeyi belirginleştireceği, olmazları olduracağı bir süreçtesiniz.

15 Ağustos'ta Merkür'ün gerileyerek Aslan burcuna geçmesiyle beraber ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Düzenlemesi veya çözülmesi gereken durumları ertelemenin şimdi daha zorlayıcı sonuçlar doğurduğunu görebilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde yaşananları tekrar etmek yerine bunlardan kurtulmanın, bir daha yaşanmamasının yollarını aramalısınız. Aile içi ilişkilerde erkek ya da baba figürlerinin baskınlığını daha fazla hissedebilirsiniz. Birbirinizin sözünü dinlemeyi bir gurur meselesine dönüştürmemelisiniz. Bazen istekleriniz uyuşmayabilir ancak aynı evin, aynı düzenin içinde yaşıyorsanız orta yolu bulmanız gerekir. Özellikle parasal konular, miras, paylaşım, taşınma ve satın alma gibi konularda beklentileriniz kadar ihtiyaçlarınızı, imkanlarınızı da dikkate almalısınız. Büyük ve riskli harcamalar yerine mevcut duruma uygun bir planlama daha iyi olabilir. Mantığınızı kullandığınızda, sağduyulu olduğunuzda ve buna diğerlerini de davet ettiğinizde fevri çıkışların önüne geçebilirsiniz. Evlilik, boşanma, ailedeki çocuklar ya da yeni dahil olacak kişiler, taşınma, kendi düzenine geçme gibi önemli gündemleriniz olabilir. Otoritenizi ilan etmek isterken geri dönüşü olmayan sözlerden ve davranışlardan kaçınmalısınız.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber hem kariyeriniz hem de hayattan beklentileriniz konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Kendinizi bir yolun sonunda gibi görüp her şeyi koparmak yerine buradan sonrasını düşünmenizde fayda var. Mantıklı, yenilikçi ve bir şeylere direnmeyen bir bakış açısıyla bu dönemde yaşayabileceğiniz zorlukları fırsata çevirebilirsiniz. Kendinizi ayrıştırmalısınız. Aynı işi yaptığınız insanlarla aranızda bir fark olabilmesi için zamana, beklentiye ve kitlenize göre hareket etmeniz önemlidir. Bu anlamda teknolojik gelişmelere, farklı görüşlere, eğitim ve yeni sorumluluklar gibi konulara kafa yorabilirsiniz. Yeni bir soluk getireceğiniz her şeyin maddi ve manevi dönüşleri olabilir. Statü, zam, sorumluluk değişimi, otorite kişilerle yapacağınız görüşmelerin temelini oluşturabilir. Alacağınız karşılıklar sizi şaşırtabilir, beklenmedik bir gol yediğinizi düşünebilirsiniz. Olaylara tepki verme şeklinizi değiştirmeniz, hırslarınızı kontrol etmeniz ve fedakarlık yapmanız gerektiğini unutmayın. Rahatınızın, düzeninizin bozulmasını istemediğiniz her an bunları riske atabilirsiniz. Kendinizi bu anlamda yeniden ve daha iyi şekilde eğitmenize yardımcı olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Doğru sosyal çevrenin vebirliklerinin önemini fark edeceğiniz bir süreç olabilir.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle beraber duygusal ve sosyal konularda daha çok ön plana çıkabilir ya da kendi düşüncelerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Sorumluluklardan arta kalan zamanı değerlendirmek için yeni çözümler bulabilirsiniz. Kendinize sosyal rutinler oluşturmak, dinlenme planları yapmak, doğayla vakit geçirmek adına güzel bir dönemdesiniz. İhtiyaçlarınızı, imkanlarınızı, size gelecek destekleri net bir şekilde anlayabilirsiniz. Her şeyi aynı anda iyileştirmek, toparlamak yerine zamana yayarak ve planlı bir şekilde ilerlemek daha avantajlı olabilir. Zaman aralıklarınıza hobilerinizi, el becerilerinizi, ailenizi/çocuklarınızı dahil ederek hem kendinize hem de çevrenize kaliteli anlar yaşatabilirsiniz. Duygusal konular belirginleşebilir, fark edilebilirsiniz. Bu da çekincelerinizi aşmanızı, karşılık verip bir adım atmanızı kolaylaştıracaktır. En doğru an, bazen hissettiğiniz andır. Bekleyerek anları kaçırmak yerine hayatın bir noktasından tutmaya odaklanın. Finansal konularda, ailenizin de desteğini göreceğiniz ya da bunu değerlendireceğiniz yeni imkanlar doğabilir. Size olan güvenin, geçmişteki emeklerinizin boşa çıkmayacağı bir dönemdesiniz.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla beraber ev ve aile hayatı sorumluluklarınızı bir hizaya getirebilirsiniz. Herkesin bir şeyler kabullendirmeye, anlatmaya çalışması nedeniyle çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu zorluğu aşmanın sakinlikle, akıl yoluyla mümkün olduğunu bilmek bugüne kadar size büyük avantaj kazandırdı. Anlaşmazlıklarınız çözülebilir, resmi işlemlerinizi başlatabilir ve gerekli iletişimleri kurabilirsiniz. Retro döneminde yaşanan kaosun ya da kırgınlıkların telafisi için bugünden itibaren düğmeye basabilir ya da bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Eski konforunuzu ve düzeninizi yakalamanın, bunu iyileştirmenin keyfiyle evinizde vakit geçirmek daha eğlenceli hale gelebilir. Aile üyelerinizle beraber yapacağınız etkinlikler, alacağınız ortak kararlarla bu eğlenceyi sürdürebilir, ilişkilerinizi iyileştirebilirsiniz. Gayrimenkuller, miras veya aile yadigarı niteliğindeki eşyalarla ilgili paylaşımlar ve gelişmeler hız kazanabilir.

29 Ağustos'ta yönetici gezegeniniz Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber yaşantınıza hem hareket hem de güzellik geliyor. Ön plana çıkacağınız işler yapabilir, kendinizi gösterebilir, yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Çekingenliği aşmanın, çevrenize hitap etmenin,bitiriciliğin sizin için önemli ve gerekli olduğu bir zaman dilimindesiniz. Bu da hem bireysel başvurularınızın hem ortaklı işlerinizin olumlu neticelenmesine yardımcı olabilir. Dikkat çeken bir tarz oluşturabilir, el ve dil becerinizle iletişiminizi güçlendirebilir, teklif ve fırsatların size doğru gelmesini sağlayabilirsiniz. Maddi beklentileriniz konusunda talepleriniz karşılık bulabilir. Zam, toplu ödemeler gündeme gelebileceği gibi daha yüksek kazançlı işler de bulabilirsiniz. Bu yönde düşünceleriniz varsa iyi araştırdığınız ve emin olduğunuz yerlerle görüşebilirsiniz. Kişisel bakım, detoks, doktor kontrolleri önemli olabilir. Özellikle solunum yolları ve enfeksiyonlar, böbrekler ve su tüketiminiz, kan şekeri dengesi, postür ve bel, sırt ağrılarıyla ilgili konularda daha hassas olmanız gerekebilir.

Motivasyon Sözü: “Eğer bir şeyden hoşlanmıyorsanız, onu değiştirin; değiştiremiyorsanız, ona bakış açınızı değiştirin.”

Ağustos 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>