İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2024

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 4 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan yeni ayı ikili ilişkilerinizin hayatınızdaki yeri ve önemini ortaya çıkarabilir. Küslükleri sonlandırmak, buna zemin hazırlayan konuları açık bir şekilde konuşmak ve çözmek isteyebilirsiniz. Bu yönde yapıcı bir adım attığınızı çevrenize göstererek onların da düşüncelerini olumlu yönde etkileyebilirsiniz. Etki bırakmak konusunda önemli bir süreç olabilir. İşiniz, düşünceleriniz, becerileriniz konusunda yeni atılımlar yapabilirsiniz. Güveneceğiniz ve seveceğiniz seçeneklerinizin olması sizi rahatlatacaktır. Duygusal etkileşimler, yaratıcı yeteneklerinizi kullanacağınız projeler size yeni bir motivasyon sağlayabilir. Eğitim, araç gereç, ulaşımla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu konularla ilgili hazırlık ve evrak süreçlerinde dikkatli olmanızda fayda var. Eksikliğin, aksaklığın yaşanması planlarınızı bozabilir. "Benim başıma gelmez, bana bir şey olmaz" düşüncesi hata yapmanıza neden olabilir. Tedbirli, farkında ve sakin tavırlar içinde olmanız gereken bir süreçtesiniz.

5 Ağustos'ta Venüs'ün Başak burcuna geçişiyle beraber evinizde, ailenizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. Yaşam alanlarınızdan ve tarzınızdan sorumlusunuz. Bunun farkında olmanız birçok yeniliği beraberinde getirebilir. Hem elektronik eşyalarda hem de genel düzeninizde bir değişime gidebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran, sizi rahatlatan, dinlenmeye veya istediğiniz gibi hareket etmeye elverişli bir sisteminizin olmasını isteyebilirsiniz. Özellikle evden yapılacak işlerde,hayatınıza eklenen yeni gündemlerde buna daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. İlişkilerdeki pürüzleri ortadan kaldırmak adına iyi bir dönem olabilir. İyi hazırlanmış, yeterince düşünülmüş ve açıklıkla ifade edilmiş her şeyin geri dönüşünü alabilirsiniz. Satın alma işleri gündeminizde yer bulabilir. Gerçekten ihtiyacınıza, konforunuza hizmet edecek bir seçeneğiniz olduğunda harekete geçebilirsiniz. İnce eleyip sık dokumamak sonrasında pişman olmamanız için faydalı olabilir. Bu süreçte büyüklerinizin, eşinizin/ailenizin, bilirkişilerin önerilerini de dikkate almanız iyi olabilir. Bazen telaştan, heyecandan, yoğunluktan bazı detayları kaçırabilirsiniz. Kendinizi suçlamak ya da başkalarına bunu sorun olarak aksettirmek yerine fikir birliğine, uyumluluğa açık olmalısınız. Evlilik teklifi, aileye yeni katılacak üyeler gibi gündemleriniz olabilir.

5 Ağustos'ta yönetici gezegeniniz Merkür'ün Başak burcunda geri hareketine başlamasıyla, hayatınıza çekmek istediğiniz değişimi daha sistematik ve kontrollü bir şekilde hazırlamalısınız. Özellikle evrak işlemleri ve parasal konularda hesabınızı, yazdığınızı ve okuduğunuzu bilerek ilerlemek önemli olacaktır. Aile içinde yaşanan bazı sorunlar yeniden gündeminize gelebilir. Çözülmemiş ya da yarım bırakılmış bir konuyla karşılaştığınızda aşırı tepki göstermek yerine bunun hakkında ne yapabileceğinize odaklanmalısınız. Sinirlerinize ve sözlerinize sahip çıkmanız önemlidir. Bu tavrınız aile üyelerinin de kendilerini kontrol etmesine yardımcı olabilir. Farkında olmadığınız bir detayın önünüze serilmesi, sorumluluk almanızı gerektirebilir. Başka planlarınızın, hayallerinizin olmasını sebep göstererek sorumluluktan kaçmamalısınız. Yeni başlangıçları aceleye getirmemek, öncesinde tüm işlerinizi ve size engel olabilecek durumları tamamlamak her zaman daha iyi bir seçenektir.

15 Ağustos'ta Merkür'ün gerileyerek Aslan burcuna geçmesiyle önemli görüşmeleriniz, işlemleriniz ve başvurularınız için bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Pişmanlıklarınızı telafi etmek, hatalarınızı düzeltmek, eksileni yerine koymak adına bir çaba göstermeniz gerekebilir. Kaybettiğiniz her şeyin başka bir suretle ve başka bir amaçla size geldiğini görebilirsiniz. Bu anlamda, hakkınızı almak ve yaşadıklarınızdaki hayrı görmek adına etkili bir süreçtesiniz. Görüşmediğiniz ya da dargın olduğunuz kişilerden haber alabilir, siz bir adım atabilirsiniz. Sorunu değil dostluğu büyütmenin, iyi olanı geliştirmenin daha avantajlı olduğunu göreceksiniz. Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde net bir karar almak için değil ama bu kararı hangi kriterlere göre vereceğinizi görmek için önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eski ilişkilerinizden haber alabilir ya da bir anda karşınızda görebilirsiniz. Sabrınızın, heyecanınızın sonuna gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu aşamada ilgi alanlarınıza, çalışmalarınıza, sorumluluklarınıza odaklanmak hem daha sakin düşünmenizi hem de hırsla, gururla hareket etmemenizi sağlayacaktır. Akademik çalışmalar, resmi kurumlarla ilgili işler, bireysel girişimleriniz, uygulamaya geçmesini planladığınız konularda özellikle Temmuz ayının bir devamı gibi hissettiren sonuçlar alabilirsiniz. Olumlu ya da olumsuz olması fark etmeksizin, daha sıkı ve gerçekçi bir çalışma ortaya koymanız gerektiğini unutmayın. İnternet alışverişleri, ulaşım, banka ve yatırım işlemleri gibi konularda daha hassas ve dikkatli olmanızda, güvenilir yerleri tercih etmenizde fayda var. Mevsim normallerinin üzerine çıkabilecek sıcaklıkların psikolojik ya da fiziksel sorunlar doğurmaması için seyahat edeceğiniz yerleri ve burada hangi zaman diliminde kalacağınızı dikkatli seçmelisiniz.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber hayatınızda ne için mücadele ettiğinizi, nereye koştuğunuzu daha iyi anlayabilirsiniz. Karar almanın her zamankinden daha zorlayıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bu sefer konular ve şartlar daha belirgin ve net olacaktır. İstediğiniz gibi olmaması, sonuç vermediği anlamını taşımaz. Kendinizi bu düşünceden kurtardığınızda önünüzdeki fırsatları daha iyi görebilirsiniz. Maneviyata yönelmeniz, hayatın karmaşasını atlatmanız için gereken sakinliği size verebilir. Özellikle eğitim hayatınız ve eğitiminizi kullanacağınız alanlar konusunda yeni çözümler üretmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu anlamda iyi haberler alabilir, bazı sorumlulukların altına girebilirsiniz. Bunlar size risk gibi görünse de, mantığınızla ve donanımınızla desteklediğiniz hiçbir şeyin gereksiz ya da büyük bir risk olmadığını anlayacaksınız. Yurtdışında yaşamak ya da yurtiçi bir taşınma yapmak, yaşam tarzınızı değiştirmek, olduğunuz yerden kopup farklı konularla ve insanlarla yolunuza devam etmek gündeminizde yer bulabilir. Bunlarla alakalı resmi, hukuksal ve imzalı işleriniz varsa sonuçlanabilir. Hayatınızın hızlı olması kadar iyi ve gerçek olmasına da özen göstermelisiniz.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle beraber yaşam koşullarınız ve ailevi konularınız gündeminizde yer bulabilir. Rahatlamak, sadeleşmek, kendinize ait daha sakin bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Eşyalarınızı yenilemek, ihtiyacınız olmayanları ayırmak, sürdürülebilirliği desteklemek, daha temiz ve rahat yaşamak gerekebilir. Evinizle çokça vakit geçireceğiniz, bu sayede rahatlayacağınız bir dönemdesiniz. Kendinizi daha huzurlu hissetmenizin, çevrenin etkisinden uzaklaşmanın önemli bir ihtiyaç olduğunu anlayacaksınız. İşinizi evden yapmak, izne çıkmak,ve ev dengesini korumak için taşınma planları yapmak gündeme gelebilir. Bu süreçte önerilere, eleştirilere açık olmanız zorlaşabilir. Duyduklarınızı dikkate almayarak bir duruş sergilediğinizi düşünebilirsiniz ancak bu duruş içsel huzurunuzu kaçırabilir. Aynı ortamı paylaştığınız kişilerle gireceğiniz konuşmalarda daha özenli ve yapıcı olmalı, bu kişileri de bu anlamda etkilemelisiniz. Ailevi sorunların sonlanması, aileden birinin ya da sizin bir sağlık sorununuza çözümü, operasyon ya da doktor kontrolleri gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine geçişiyle beklettiğiniz, ertelediğiniz, cesaret edemediğiniz ve bir süredir hazırlığını yaptığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yarım kalan işlerin hızla tamamlanması ve sonuç vermesiyle önünüzü daha rahat görebilirsiniz. Kazancınızın ve keyfinizin aynı anda yükseleceği bir dönem olabilir. Bu bakımdan hemhem de sosyal amaçlı ziyaretler, yolculuklar gündeminize gelebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmenin heyecanıyla kendinizi ödüllendirmek isteyebilirsiniz. Teknolojik konular, eğitim ve ilgi alanlarınızla ilgili harcamalarınız artabilir. Sosyal hayata daha sık dahil olabilirsiniz. Yaptığınızgörüşmelerinin, anlaşmalarının neticelerini alabilir ve süreci hızlandırabilirsiniz.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber sosyal ve duygusal yaşantınız daha da renklenebilir. Stresinizi atmak, keyfinize bakmak, hobilerinizle ilgilenmek ya da yeni alanlar keşfetmek isteyebilirsiniz. Tatil programları, aileyle planlar, duygusal konularda alınan kararların kutlaması, nişan veya düğün gibi organizasyonlara açık olduğunuz bir dönemdesiniz. İkili ilişkileriniz açısından şanslısınız. Nezaketinizle, zekanızla insanları kendinize çekebilirsiniz. Beklentilerinize göre ilerleyebilir, sevdiklerinizin sizi desteklediğini görebilir, tanışacağınız yeni kişilerden de olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda kendinizi göstereceğiniz işler geliştirebilir, birine destek olduğunuzu sanırken aslında kendinize bir yol açtığınızı fark edebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınızla ilgili ekonomik planlar yapmak, kimsesiz çocuklarla ilgilenmek gibi konular gündeminizde yer bulabilir.

Motivasyon Sözü: "Her antrenman, daha güçlü bir sürümünüzü yaratma fırsatıdır.”

Ağustos 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>