Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2024

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 4 Ağustos'ta Aslan burcundaki yeni ay size ruhunuzu ve kalbinizi yoran konular hakkında çözümler, öneriler getirebilir. Manipülasyon, kıskançlık, parasal hususlar gibi konular yüzünden yıpranmış olmanızın karşılığını alabilirsiniz. Sorunları çözmenin, yerine yeni ve keyifli anılar koymanın fırsatlarını bulabilirsiniz. Fırsat ve kazanç açısından şanslı bir dönemdesiniz. Bunu iyi değerlendirmek için aklınızın ve fiziksel gücünüzün sınırlarını bilmek önemli olacaktır. Bu sizin ani kararlar almanızı, maddi olarak fazla açılmanızı önleyebilir. Rutin işleriniz ve kazancınızın dışında yatırım, sağlık, yaratıcılık gerektiren konularda kendinizi öne çıkarabilirsiniz. Bu yöndeki becerilerinizi kullanmak, geliştirmek adına eğitimler almak isteyebilirsiniz. Bazı kalıpların dışında kalmanın sizi özgürleştirdiğini, özgüveninizi yükselttiğinizi, ruhsal ve fiziksel olarak daha iyi hissettirdiğini göreceksiniz. Kendinizle ilgili bir değişime gitmek için estetik işlemler, operasyonlar gibi konular yerine önceliği içsel motivasyona vermenin daha geçerli ve yeterli olduğuna ikna olabilirsiniz.

5 Ağustos'ta Venüs'ün Başak burcuna geçişiyle beraber kendinize yatırım yapacağınız bir sürece giriyorsunuz. Hem kazancınızı hem motivasyonunuzu koruyacağınız, geliştireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ufkunuzu genişletmelisiniz. Bunun artık önemli bir ihtiyaç olduğunu, farklı deneyimlere girmeniz gerektiğini net bir şekilde görebilirsiniz. Duygusal ve sosyal arkadaşlıklar,gereği yapılan seyahatler ve bunların size getireceği yeni heyecanlarla hayatınızı farklı bir evreye, farklı bir ortama taşıyabilirsiniz. Size uzak gibi gelen konuların yakınlaşmasının yolu açılabilir. Kendinizi sınırlamak yerine bir sıralama ve planlama yaparak görmek istediğiniz yerleri, üzerinde düşünmek istediğiniz fırsatları bu listeye dahil edebilirsiniz. Yurtdışı ya da yurt içinde taşınma,değişikliği, görüşmediğiniz kişilerle bunlar için yapacağınız araştırmalar size sosyal mecraların gücünü de ispat edebilir. Aklınızdan geçen konularda çevrenizin ya da sosyal medyada isim yapmış insanların yaptıklarını, bunların somut sonuçlarını gördüğünüzde cesaretiniz artacaktır. Hukuksal konular gündeminize gelebilir. Haksızlıklar, netleşmeyen konular, devletle ilgili resmi süreçler yaşayabilirsiniz. Sağduyulu ve mantıklı hareket etmeli, süreci profesyonellerle yönetmelisiniz.

Merkür'ün 5 Ağustos'ta Başak burcunda geri harekete başlamasıyla birlikte özellikle mental açıdan kendinizi korumanız ve yükseltmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Karşılaşacağınız insanlar ve durumların sizi tahrik etmemesi için, ne yaptığınızı ve ne istediğinizi unutmamalısınız. Gerekli ve önemli olmayan konularla ilgilenmeyi bırakabilir, sorumluluklarınızı azaltabilir, kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Üzerinize alındığınız, görev addettiğiniz her şeyin sizi ağırlaştırdığını fark etmek muhataplarınıza olan bakış açınızı olumsuz yönde değiştirebilir. Hem ilişkilerinizin hem de çaba gösterdiğiniz konuların sekteye uğramaması için konuştuklarınıza, beklentilerinize ve size yönelik davranışlara karşı daha hassas olmalısınız. Gerçekliğiniz, değerleriniz, uğraşlarınız sonucunda elde ettiklerinizi riske atmamak adına dikkatli davranmalısınız. Hukuksal, sosyal ve psikolojik olarak imkan bulmak ve kullanmak kolay gibi görünse de kaynak bulmanız, güvenilir kişilerle ilerlemeniz gereken durumlar olabilir. Pratik olmak isterken gözünüzden bazı detayları kaçırabilir, yanlışlıklara mahal verebilirsiniz. Hızın felakete dönüşmemesi için bir işi yapmış olmak kadar onu nasıl yaptığınızla da yakından ilgili olmalısınız. Evraklı ve imzalı işler, başvurular, seyahat planları, uçuş hazırlıkları gibi konularda tedbirli ve zamanlı hareket etmenizde fayda var.

15 Ağustos'ta Merkür'ün gerileyerek Aslan burcuna geçişiyle beraber ekonomik beklentilerinizin sizi getirdiği noktayı daha iyi görebilirsiniz. Kendinizi toparlamanıza ve daha rahat hissetmenize yarayacak girişimlerinizin neticelerini görebilirsiniz. Özellikle hukuksal alanlara intikal eden işlemleriniz, başvurularınız veya hak sahipliğiniz olan konular sizin için öncelikli hale gelebilir. Bu aşamada haklıyken haksız duruma düşmemek için tepkilerinizi kontrol edebilmelisiniz. Aile içi konularda,ortaklıklarında ani bitişler sonrasında sizi üzebilir. Sesinizi duyurmak, kendinizi ispat etmek isterken süreçleri zorlaştırabilirsiniz. Davranışlarınızın sonucunu hesaplamadan karar almamanız gereken bir zaman dilimindesiniz. Kazancın sadece maddi olanı değil manevi olanı da önemlidir. Bunu anlayabilmek için sakin ve kontrollü olmalısınız. Kendinizi bir rekabetin ya da savaşın ortasında görebilirsiniz. Ancak etrafınıza baktığınızda sizi destekleyen, yanınızda olan kişilerin gerçek niyetlerini anladığınızda aslında ortada böyle bir durumun olmadığını fark edeceksiniz. Kendinizi zorlamanın ya da gereksiz bir şekilde yormanın faydasının olmadığını kabulleniyorsunuz. Fiziksel açıdan iyi hissetmeniz için tedavinin sizden başladığını, içinizi ferah tutmanız gerektiğini unutmayın. Önceden belli olan, gündeme gelen operasyon ve işlemler haricinde acil gelişen sağlık durumları için güvenilir kurumlar ve kişilerle süreci ele almanızda fayda var.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber maddi konularda yeni planlar yapmanız gerekebilir. Ödemeler, yatırımlar, borç alışverişi, gelir gider dengesi gibi konularda önlem almanız, tasarruflu olmanız önemli olacaktır. Riskli yatırımlar ya da işler gündeme geldiğinde, tecrübeli kişilerle görüşerek hareket etmenizde fayda var. Bu görüşmeler, zor durumda kalmışlık hissinin önüne geçmenize de yardımcı olabilir. Kendinizi çevrenize kapatmamalısınız. İşlerinizin geri dönüşü, yeni ortaklıklar, beklentilerinizin gerçekleşmemesi gibi hem iyi hem de kötü gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hepsinin ortak noktası, bundan sonrasını daha iyi, farklı ve yenilikçi bir şekilde düşünmenizdir. Birikimleriniz ve banka hesaplarınız, internet üzerinden yapacağınız alışverişler, şifre işlemleri, borsa ve döviz gibi konularda risk almak yerine daha küçük adımlarla ilerlemeyi tercih etmelisiniz. Harcama dengenizi korumanız sürpriz para giriş çıkışlarına karşı sizi koruyabilir.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle beraber kendinize yeni dinlenme alanları oluşturabilirsiniz. Hayatın mecburi süreçleri, sorumlulukları dışında kendinize ne kattığınızla daha ilgili olabilirsiniz. "Uyu uyan, çalış, devam et" döngüsüne yenilikler eklemek adına önemli bir dönemdesiniz. Yeni rutinler ve çevreler edinebilir, ertelediğiniz kitaplarla ilgilenebilir, dil becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Mesleki yeterlilikleriniz kadar kişisel gelişime de önem verdiğiniz dikkatlerden kaçmayacaktır. Vizyonunuz, bilginiz bunları kullanacağınız yeni alanlar ve kazançlar sunabilir. Bu anlamda tekliflere açık olmalı, önyargılı ya da endişeli davranmamalısınız. Paranızı seyahate, kitaplara, eğitimlere, yeni bir düzen kurmaya harcamayı öğrenmek adına iyi bir dönem olabilir. Yeni yerler görmenin, bazı duygularınızı tetiklediğini fark edebilirsiniz. Değişiklik yapma arzusunu takip edebilir, görüşmelere girebilirsiniz. Devletle ilgili işler, başvurular, vize veya pasaport işlemleri, yurtdışı planları, davaların sonuçlanması ve haklılığınızın kesinleşmesi gibi konular gündeminizde yer bulabilir. Bu döneme denk getireceğiniz işlerden istediğiniz sonuçları almanız daha kolay olabilir.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla birlikte Ağustos ayını sizin için önemli kılan konularda bazı sonuçlar alabilirsiniz. Kontrollü bir cesaretin, gözü karalığa üstün geldiğini görebilirsiniz. Çabayla, mantıkla ve birikimle ilerlediğiniz işlerin olumlu geri dönüşleri olabilir. Alma verme dengesinin önemini görebilir, ailenizle ve çevrenizle olan ilişkilerinize farklı bir açıdan bakmayı öğrenebilirsiniz. Güveninizin test edilmesi başta sizi huzursuz etse de, aslında bunun kazananı yine siz olabilirsiniz. Kayıplara üzülmeyi, bunlara hırslanmayı bırakmak kendinize yaptığınız en iyi yatırımdır. Elde ettiğiniz ve edeceğiniz gelirlerle ödemelerinizi tamamlayabilir, sağlık sorunlarınızla ilgilenebilir, daha iyi hissetmenin ve daha sağlıklı yaşamanın yollarını arayabilirsiniz. Bu anlamda doğru kaynaklarda birikim yapmanın size avantajları olabilir. Bankalarla ilgili işlemler, imzalı işler, yazışma ve telefon trafiği, görüşmeler hızlanabilir. Özellikle ekve yatırımlar konusunda şansınız yeniden dönüyor.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber bulunduğunuz yeri güçlendirebilir veya değiştirecek imkanlar bulabilirsiniz. İnsanların sizi daha iyi tanıyıp gördüğü, emeklerinize saygı duyduğu, yaptıklarınızı takip ettiği bir dönem olabilir. Bu ilginin altını dolduracak yeni işler ve sorumluluklar alabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Sizin hakkınız olan ancak elinizden alınan, geciktirilen konular için de şansınız artabilir. Tutumlarınızı dengelemek, iyi özelliklerinizi korumak, adalete sığınmak, çalışmaya devam etmek,ahlakına hizmet etmek sizin en büyük avantajlarınız olacaktır. Kadın figürlerle olan ilişkileriniz güçlenebilir, bu kişilerden destek alabilirsiniz. Özellikle duygusal kararlarınızda bu desteğin büyük etkisi olabilir.

Motivasyon Sözü: “Koşullar ve olaylar kim olduğumuzu etkilemiş olabilir. Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz!”

Ağustos 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>