Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2024

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 3 Haziran'da Merkür'ün İkizler burcuna geçişi ile beraber eğitici ve öğretici bir sürece girebilirsiniz. Yetenekleriniz ve ilgi alanlarınıza göre eğitimlere yazılabilir, bu konuların hakim olduğu yerleri ziyaret edebilir, yetkin kişilerle görüşebilirsiniz. İletişim açısından aktif olacağınız bir dönemdesiniz. Dolayısıyla araç gereç, fiziksel ve ruhsal açıdan hazırlıklı, donanımlı olmanız önemlidir. Kendinize rol model seçtiğiniz kişiler olabilir, bu kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşabilir ve öneri isteyebilirsiniz. Bu kişilerin uzakta olması sizi engellemeyecektir. Uzakları yakın etmek adına özel bir çaba gösterebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi iyileştirmek, yeni yerler görmek ve anılar biriktirmek adına hareketli günler yaşayabilirsiniz. Bilet ve yolculuk işlemleri, sosyal mecralardaki konularla zamanında ilgilenmeniz gerekebilir. Gecikme, önemsememe gibi konular sizi eksiye düşürebilir. Araştırma gezileri ve yolculukları ileriye dönük hedeflerinizde belirleyici olabilir. Bu yüzden ne yaşadığınızın, ne yaptığınızın bilincinde olarak hareket etmeniz önem taşıyor.

6 Haziran'da İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile öğrenme ve öğrendiklerinizi kullanma becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Bunu sadece mesleki açıdan düşünmeyin. Önünüze gelen bir bilgiyi teyit etme, araştırma kullanma ve kaynağını iyi seçme noktasında özverili ve seçici olmalısınız. Manevi yönden güçlü olmanız, inandığınız değerlere sahip çıkmanız önemli bir detay olabilir. Eğitim hayatına başlamak, üniversite ve akademik gündemler, işinizle ilgili destekleyici kurslar, ziyaretler gündeminize gelebilir. Gündeminizi ve yaz planlarınızı buna göre düzenleyebilirsiniz. Bazı akrabalarınızın, uzakta olan kişilerin haberlerini, söylemlerini duyabilirsiniz. Hayatınızı uzaktan izleyen, yaşadıklarınızı tam manasıyla bilmeyen kişilerin ifadelerine aldırış etmemeli; duruşunuz ve kendinden emin cümlelerinizle bunun oluşturacağı yanlış etkileri devredışı bırakmalısınız.

9 Haziran'da Mars'ın Boğa burcuna geçişiyle beraber güven ve ruhsal sağlık konularına ağırlık verebilirsiniz. Hayatınızdaki önemli kararlarda, dönemeçlerde kimin desteğini gördüğünüzü önemseyebilirsiniz. Sizi bir çıkmaza düşüren durumların haricinde, nasıl düze çıktığınızı değerlendirmelisiniz. Kalıcı kararlar konusunda seçici olmanız önemlidir. Enerjinizi, sabrınızı, motivasyonunuzu korumalısınız. Hem sağlık sorunları hem de ruhsal dengeler açısından buna ihtiyacınız olacaktır. Kazançlarınız, ekonomik beklentileriniz, sağlıkla ya da estetikle ilgili işlemleriniz açısından kendinizi güçlü ve güvende hissetmelisiniz. Bu hissi vermeyecek konular, insanlar için daha fazla zaman kaybetmemelisiniz. Ek iş, ortaklık, hukuksal süreçler gibi konularda fikrine güvendiğiniz kişilerin desteği sizi de hareketlendirebilir. Korkmayın, korkunun üzerine gidin. Ne kadar yavaş gittiğiniz bir yere kadar önemli değildir. Ama bir yerden sonra gerçekten gaza basmanız gerecektir.

17 Haziran'da Venüs ve Merkür'ün Yengeç burcuna geçişi ile beraber kariyer yaşamınız için önemli günler yaşayabilirsiniz. Hem ekonomik açıdan rahatlayacağınız hem de beklediğiniz saygınlığı elde edeceğiniz haberler alabilirsiniz. Bu konularda, daha önce girişimlerinizin olması, düğmeye basmanız büyük bir etkendir. İşinizin, yaptıklarınızın farkında olarak ilerlemek önemli olacaktır. Kendinizin ya da bizzat emek verdiğiniz birinin yükselişi, kazançları sonraki adımlarınızı güçlendirebilir. Ailenizin otorite figürlerinin bu anlamda etkisi büyük olacaktır. Geçmiştekitecrübelerinizi değerlendireceğiniz, bunları geliştirebileceğiniz ya da sonuçlarını alacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Sezgileriniz baskın gelebilir. Bunları mantığınızla işlemek, aile ve kariyer dengesini yakalamak, harcamalarınızı doğru değerlendirmek duygusal kararlar vermenin sanılan kadar kötü bir şey olmadığını gösterecektir. Yeni imzalar atmak, tanışmalar yaşamak adına olumlu etkiler altındasınız. Dikkatleri üzerinize çekeceğinizi unutmayın. Kadın dostlarınız ve işbirlikleriniz bu konuda size büyük destek verecektir.

20 Haziran'da Güneş'in Yengeç burcuna geçişi ile kendinizi ve yapabileceklerinizi göstereceksiniz. Bu da yeni sorumlulukları beraberinde getirebilir. Övgüyle beraber yergiyle de karşılaşabilirsiniz. Duygularınızın, mantığınızın uyumlu olduğu ve sağlam durduğu hiçbir konuda geri plana düşmezsiniz. Kendinizi bu anlamda yenilemek, geliştirmek adına iyi bir dönemdesiniz. Uyum sağlamanız gereken bir düzenleme gündeme gelebilir. Gerek evinizde gerekse çalışma ortamınızda birtakım yenilikler yaşanabilir. Bu yeniliklerin bizzat başlatıcısı da olabilirsiniz. Kendinize güvenin. Resmi işler kadar sosyal konularda da etkin rol alabilirsiniz. Tutumlu olmak, yoğun zamanları daha az stresle geçirmenizi sağlayacaktır. Aynı tutumluluğu harcamalarınızda da göstermenizde fayda var. Yüksek motivasyon yüksek harcamaları da beraberinde getirebilir.

22 Haziran'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber hayatınızda bir düzenlemeye ve elemeye gidebilirsiniz. Artık işe yarar bulmadığınız, kullanmadığınız, atıl durumda bekleyen hiçbir şeye tahammülünüzün kalmadığını düşünebilirsiniz. Sert çıkışlar yapmaya müsaitsiniz ancak yapıcı yönünüzü devrede tutmalısınız. Bu sayede kendiniz, eviniz, aileniz, yaşam alanlarınız için ciddi ve güzel bir emek verebilirsiniz. Ekonomik olarak birikimlerinizi değerlendireceğiniz yeni seçenekleriniz olabilir. Maddi açıdan elinizin güçlü olması, psikolojik olarak daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Ertelediğiniz, zaman bulamadığınız işler konusunda daha özverili ve esnek davranabilirsiniz. Kendinize ve özelinize daha çok önem vermek isteyebilirsiniz. Duygusal konularda yeni adımlar atabilir, resmi süreçleri başlatabilirsiniz. Aynı şekilde, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım, ailedeki erkek ya da otorite figürlerinin ihtiyaçları ya da önerileri gündeminizde olabilir.

29 Haziran'da Satürn'ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla sağlığınız ve bunu etkileyen durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Alışkanlık ve bağımlılıklarınız, uyku düzeniniz, beslenme alışkanlıklarınız, ilaç ve takviyeleriniz konusunda bazı kontrollerden geçmeniz gerekebilir. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinizi yorgun hissediyor, yetersiz buluyorsanız kullandığınız ürünleri gözden geçirmelisiniz. Doktor kontrolünde hareket etmek iyileşmenin ve ne yapacağını bilmenin en önemli adımı olacaktır. Kendinizi ve ihtiyaçlarınızı daha fazla ertelememelisiniz. Mental sağlığınızı, sorumluluklarınızı düşünerek çalışma düzeninize dair bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Sadece kendi kapsamınız dahilinde kalmanın önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Zarar veren, istediğiniz yere götürmeyen işler ve alanlar dışında yeni seçenekler bulmanız gerekebilir. Başlattığınız işlerin, başvurularınızın size ve hedeflerinize ne yönde hizmet edeceğini değerlendirmeli eğer rahatsız olduğunuz bir durum varsa da bunu görmezden gelmeden müdahale etmelisiniz. Ani, düşünülmemiş ve gönülsüz kararlardan uzak durmanızda fayda var.

Motivasyon Sözü: “Hayal gücü olmayan insanın kanatları yoktur.”

Haziran 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 59' 25" R
Ay
Akrep
11° 02' 51" R
Merkür
Aslan
28° 27' 50" R
Venüs
Terazi
11° 44' 39" R
Mars
Yengeç
01° 59' 56" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 54"
Satürn
Balık
16° 01' 49"
Uranüs
Boğa
27° 14' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 01"
Plüton
Oğlak
29° 54' 10"
Chiron
Koç
22° 44' 42"
Lilith
Terazi
07° 50' 17"
True Node
Koç
06° 42' 04"
Son Güncelleme : 08/09/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>