Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2023

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Merkür ve Satürn Kova burcunda kavuşarak size atladığınız, unuttuğunuz ya da istediğiniz ölçüde başaramadığınız konuları getirebilir. Mutlu olmakla ilgili tereddütler yaşayabilirsiniz. Neye sahip olduğunuza, neler yapabildiğinize odaklanın. Olmayana ya da zor olana bakmak yerine elinizdekilerle neler var edebileceğinize bakın. Bakış açınızda bu yönde bir değişim yapmak orijinal fikirler bulmanıza, bunları işlemenize ve hayatınızda bir rutin halin getirmenize yarayabilir. Çocuk sahibi iseniz onlar hakkında neler yapılması gerektiğini düşünebilirsiniz. Kendinize yüklenmek yerine bu sorunu yine çocuklarınızla fikir paylaşımı yaparak çözüme ulaştırabilirsiniz. Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle beraber çalışmaktan beslenebilirsiniz. Hayatın içinde yer almak, emek vermek, destek olmak gibi kavramlar sizin için daha anlamlı hale gelebilir.

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Jüpiter ve Chiron ile Koç burcunda kavuşumu ailenizden, sevdiklerinizden, işbirliği içinde olduğunuz kişilerden alacağınız geri dönüşleri önünüze getirebilir. Bilseniz, hissetseniz de bazı şeyleri duymanın önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Bu şekilde motivasyonunuzu yakaladıktan sonra kendinizi daha güvende ve cesur hissedebilirsiniz. Yapmak istediklerinizi, söyleyeceklerinizi ve zamanınızı ertelemeyin. Karar veremediğiniz anların acısını çıkarırcasına hayatınızın en doğru ve akılcı kararlarını masaya yatırabilirsiniz. Evlilik, sözleşmeler, fiziksel güç gerektiren işlerde şansınız yüksek olacaktır.

Satürn'ün Balık burcuna geçişi ile çalışma düzeniniz ve hayatınızda birtakım yeniliklere gidebilirsiniz. Bazı yenilikleri kendi isteğinizle yapabilirsiniz ama mecbur kaldığınız durumlar söz konusu olduğunda da pes etmemelisiniz. Çaba göstermek, emek vermek hayatınızı kazanmak ve artık kendinize iyilik yapmak için doğru zamanlardasınız. Bunun doğruluğunu hayatınızın zorluklara rağmen pozitif yönde değiştiğinde fark edebilirsiniz. Gündelik alışkanlıklarınız, beslenmenizde düzenlemelere gidebilirsiniz. Zehirlenmeler, yanlış ya da kontrolsüz besin tüketiminden doğan sağlık problemleri için önlem almalısınız. Doktor kontrolleri ve gerekli tahlilleri yaparak nasıl bir planda ilerlemeniz gerektiğini şimdiden bulursanız ilerleyen günlerde daha da rahat edebilirsiniz.

7 Mart'ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte biraz geri planda kalmayı ve burayı düzenlemeyi tercih edebilirsiniz. Bazı yükleri tek başınıza taşıyor olmanız bütün süreci de tek başınıza geçirmenizi gerektirmez. Bunu çok iyi fark edeceksiniz, bu da size ilişkileri iyileştirme fırsatı tanıyacaktır. Doğruyu yanlışı, dostu düşmanı net bir şekilde görebilir, bazı gizli bilgileri ve konuşmaları öğrenebilirsiniz. Motivasyonunuzu koruyun, aklınızı kullanın ve hem günlük hayatınızı hem de iç huzurunuzu geliştirecek işlerin peşine düşün. Niteliğin ağır bastığı bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Jüpiter ve Chiron'un Koç burcunda bir araya gelişi değer kavramınızı ve bunların insanlar üzerindeki yansımasını size gösterecektir. İlişkilerinizin gidişatına üzülmek yerine mutlu olacağınız, mutlu edeceğiz bir düzlem kurmanız gerekebilir. Bunun için elinize geçen fırsatlar olduğunda değerlendirmelisiniz. Fırsatları fark etmenin yolu da canınızı neyin acıttığına, neyi yapamadığınıza iyi odaklanmalısınız.

Güneş Merkür Ve Neptün'ün Balık burcunda bir araya gelmesiyle çalışma hayatınız ve düzeninizde birtakım yenilikleri beraberinde getirebilir. Gereksiz yüklerinizden kurtulmak için öncelikle onları fark etmelisiniz. Asıl işinize önem verin ve bunu geliştirmek için becerilerinizden destek alın. Sağlığınızı tehdit eden durumlar karşısında şanslısınız, şifalanma süreci yaşayabilirsiniz. Ancak işin uzmanından, kendi doktorunuzdan alacağınız direktifler doğrultusunda hareket etmelisiniz. Zehirlenme ve beslenme rahatsızlıklarına maruz kalmamak adına yediklerinize dikkat etmenizde, güvenilir tercihler yapmanızda fayda var.

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Boğa burcundaki seyahatiyle hayatınızı yavaşlatmakla kalmayıp hayattan aldığınız keyfi düşüren konuları düşünebilir ve bunlara bir son verebilirsiniz. Maddi ve manevi yönden çevreden destek almaktan ziyade en önemli desteği kendinizden alacağınızı bilmelisiniz. Psikolojik açıdan kendinizi güvende, rahat ve mutlu hissettiğinizde bunu hayatın gerçekliğine çevirmeniz de kolaylaşabilir. Kaygılar yerine beklentilerinize daha çok odaklanmalısınız, olumlu değişimler yaşamak için bu önemli bir koşul olacaktır. Kendinizden vazgeçmeyin.

Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkileriniz, iletişimleriniz güçlenebilir. Konuşulmayan konuları gündeme getirmek sizin için daha kolay olabilir. Bu konudaki cesaretiniz sizi şaşırtsa da hayatın bazen şaşırtarak fırsat tanıdığını unutmamalısınız. Dengeyi kurmak, ihtiyaçlarınızı bilmek ve buna yönelik tutumlar sergilemek önemli olacaktır. Fikirlerinizi paylaşın, hislerinizi verimli çalışmalarda değerlendirin. Yoğun bir bilgi akışının içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu durum, bazı insanlarla yaşadığınız problemleri daha da büyütebilir. Dolayısıyla söylemleriniz, tavırlarınız çözüm odaklı olursa ve devam edebilmeyi iyi uygularsanız hasarı en aza indirebilirsiniz.

21 Mart'ta Güneş'in Koç burcuna geçmesi ve burada bir Koç yeniayının gerçekleşmesi hayatınızda önemli kapılar aralayabilir. İlişkilerinizin son durumunu, hislerinizi daha iyi görebilirsiniz. Soru işaretleriniz son bulabilir, gizli kalan konuları ortaya çıkarabilir ve önemli konuşmaları başlatabilirsiniz. Bu da karar verme sürecinizde belirleyici olacaktır. Sonunu düşünmek, sonrasında pişman olacağınız hamlelerden kaçınmak bu sürecin en önemli öğretilerinden biri olabilir. Enerjinizi, hissinizi içinizde tutmak zor olacağı için bunları doğru şekilde yansıtmaya çalışmalısınız. Bu sayede şansınızı katlarsınız. Yeni ilişki başlatmak, evlilik kararı almak, ortaklıklara sıcak bakmak adına iyi bir dönemdesiniz. Hayatta herkesin bir "ileri" tuşu olmalıdır. Bu yeniayla kendi tuşunuzu aktif hale getiriyorsunuz. Merkür ve Chiron'un da Koç burcundaki kavuşumu cesaretinizi en güzel şekilde ifade etmeniz için size destek verebilir. İlişkilerinizin dengesinin değişmesinden korkmayın, bir şeylerin başlaması için başka şeylerin bitmesi gerekebilir. Bunu hayatın olağan bir durumu olarak karşıladığınızda yaşadığınız acıların sizi olgun ve güçlü birine dönüştürdüğünü görebilirsiniz.

Kova burcunda seyrine başlayan Plüton, hayattan keyif alma yollarınızı önemli ölçüde değiştirebilir. Neye ihtiyacınız varsa onu bulabilir, neyi geliştirmeniz gerekiyorsa ona yönelebilirsiniz. Yönelmelisiniz, çünkü mutlu olmak için buna her açıdan hazır olmak önemlidir. Bu farkındalığı yoğun bir şekilde yaşayabilirsiniz. Sanatsal faaliyetleriniz varsa bunları ilerletebilir, geleceğe taşıyacak bir platform oluşturabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmeli ve bunları fayda sağlayacak alanlar haline getirmelisiniz. Duygusal konularda beklenti ve kurallarınız değişebilir. Özgün bir tarz belirlemek dikkatleri sizin üzerinizde toplayabilir.

Mars'ın Yengeç burcunda hareket etmesiylehayatınızda kayda değer gelişmeler yaşanabilir. Geçmiş tecrübe ve çalışmalarınızın ödüllerini, hazırlığını tamamladığınız işlerin uygulama alanlarını rahatlıkla bulabilirsiniz. İstemediğiniz, hoşlanmadığınız ya da şikayetçi olduğunuz konular varsa tavırlarınızı hızlıca değiştirmelisiniz. Yeni gelir kaynakları, terfi ve sorumluluk değişikliği gibi talepleriniz için çabanız belirleyici olabilir. Bu konuya özellikle üstlerinizle olan işbirliğiniz etki edebilir. Ailenizdeki ya dahayatınızdaki kadınlardan alacağınız destekler size rehberlik edebilir. Çok olanın hiçbir zaman azla sonuçlanmayacağını bilin. Bu bilgi devam etmenizi kolaylaştıracaktır.

Koç burcunda kavuşan Merkür ve Jüpiter ikili ilişkiler alanında bazı kararları ve imzaları önünüze getirebilir. Boyunuzu aştığını düşündüğünüz konulara abartılı ve ani tepkiler vermediğinizde yaşananları idrak etmeniz kolaylaşabilir. İşinizi büyütmek için yeni insanlarla tanışabilir, halka arz edebilir ve alanında iyi olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Bu durum problem yaşadığınız insanların da size bakışını değiştireceği için küslükleri değil, olumlu dönüşleri büyütmüş olacaksınız. Yüzeyde kalmayın, bir adım attıysanız yolun sonuna kadar gitmeyi hedefleyin.

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Boğa burcundaki Uranüs ile bir araya gelmesi sizi de bazı parasal dönüşlerle bir araya getirebilir. Ek işleriniz, miras ve ödemelerle ilgili konulardan doğan haklarınız gündeme gelebilir. Beklenmedik bir para trafiği yaşayabilirsiniz. Bunu ihtiyaç durumunuza göre değerlendirdiğinizde, borçlu olduğunuz alanları kotarmanız da kolaylaşacaktır. Ailenizden birinin ya da sizinle ilgili sağlık durumları, operasyonlar sözkonusu olabilir. Endişe etmeyin, iyiliğiniz olan seçenekler karşınıza çıktığında bunlara nasıl uyum sağlayacağınızı düşünün.

Motivasyon Sözü: “Eğer hayat seni yere sererse, sırtüstü düşmeye çalış. Çünkü yukarıyı görürsen, ayağa kalkabilirsin.”

 

Mart 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
02° 27' 10" R
Ay
Aslan
14° 33' 57" R
Merkür
Akrep
17° 52' 24" R
Venüs
Yay
09° 08' 53" R
Mars
Yengeç
26° 19' 23" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 20"
Satürn
Balık
13° 04' 50"
Uranüs
Boğa
26° 09' 14"
Neptün
Balık
27° 38' 07"
Plüton
Oğlak
29° 41' 05"
Chiron
Koç
20° 43' 42"
Lilith
Terazi
13° 04' 09"
True Node
Koç
06° 23' 38"
Son Güncelleme : 25/10/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>