Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı gerginlikler yaşıyorsunuz ve sevgilinizin bazı hareketlerinden hoşnut değilsiniz. Sevgilinizle inatlaşmamalı ve mantıklı hareket etmelisiniz.

Zihinsel olarak bugün kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz ve bu durum işlerinize olumsuz yansıyacak. Amirinizden bu yüzden azar işitebilirsiniz.

Parasal konularda yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz. Mantık hataları yapabilirsiniz ve para keybedebilirsiniz.

Genel olarak gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenize karşı oldukça hassas olacaksınız ve duygusal tepkiler vereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatı hiç umursamıyorsunuz ve sadece yaşamakta olduğunuz günleri düşünüyorsunuz. Etraftakilerin sizin hakkınızdaki düşünceleri sizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Bu rahat yaşam tarzınız yüzünden bir takım olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmeyi öğrenmelisiniz artık.

10 Nisan 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 12:35 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeniay başta parasal meseleler olmak üzere, kişisel anlamdaki tüm kararların ve mesleki yeni atılımların işaretçisi olarak önem taşıyor. Ancak bu atılımların mutlaka iyice düşünülerek ele alınması şarttır. Enerjik bir Yeniay olduğu için, insan karşına çıkabilecek bir fırsatı veya bir problemi çabucak sonuca bağlamaktan yanadır. Fakat verilen kararın, atılacak adımların, köklü olması, ileride pişmanlık uyandırmaması çok önemlidir. İş yerinizle alakalı yeni görevler üstlenebilirsiniz veya konumunuzla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Serbest çalışmayı, kimsenin emri altına girmemeyi düşünebilirsiniz. Yeni birgirişimde bulunmak istiyorsanız, biraz önce belirttiğim gibi aceleci davranmayınız. Oldu bittiye getirmeyiniz.

10 Nisan 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşkla cinselliği karıştırdığınız bir dönemdesiniz. Bugün, geçici heveslere dikkat etmelisiniz. Mars burcunuzda geri gidiyor. Bugün gizli macera yaşama isteğinize engel koymalısınız. İhtiyacınız olan; sizi engellemeyecek ve yapacağınız işlerde pürüz çıkarmayacak güçlü bir ortak. Beraberlikleri olanlar için, enerji dolu bir gün.

9 Nisan 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mesleki konularda önemli beklentiler içindesiniz. Önemli adımlara yöneldiğiniz bu dönemi fırsata çevirebilirsiniz. Sizi daha bireysel olmaya itenhayatı üzerinden yaşanan ani yenilenmeler, üstlerle ilişkileri de içine alacak şekilde gelişebilir. Artan sorumluluklar sizi bağlarken, eve ait düşündüğünüz değişiklikleri bir süre ertelemek durumunda kalacaksınız.

10 Nisan 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıldız... Şanslı gününüz denilebilir. Günün ilk saatlerinde bir hayli mutlu olacağınız haberler alacarak rahatlayacaksınız.

10 Nisan 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

10 Nisan 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 32' 58" R
Ay
Aslan
02° 47' 49" R
Merkür
Terazi
01° 31' 24" R
Venüs
Akrep
04° 57' 05" R
Mars
Yengeç
12° 48' 57" R
Jüpiter
İkizler
21° 05' 38" R
Satürn
Balık
14° 37' 07"
Uranüs
Boğa
26° 59' 20"
Neptün
Balık
28° 20' 42"
Plüton
Oğlak
29° 41' 40"
Chiron
Koç
22° 00' 03"
Lilith
Terazi
09° 56' 40"
True Node
Koç
06° 38' 59"
Son Güncelleme : 27/09/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>