Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu terk ederken bir bedel ödeyeceğinizi biliyordunuz. Şimdi hatalı davrandığınızı düşünüyorsunuz. Ama geri dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. İş hayatınız son günlerde bir kabusa dönüştü. Orada yaşadığınız ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz.

Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir çıkmazın içinde görüyorsunuz kendinizi. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değil. Ama tavırlı davranmanız, biraz kımıldamanız gerekiyor. Yakında bir yolculuğunuz var. İşle ilgili görünüyor. Ama siz bunu aynı zamanda turistik bir yolculuğa döndüreceksiniz.

11 Mart 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 11 Mart saat 21:51  itibariyle Balık burcunda oluşan Yeniay,  tüm burçlar gibi sizleri de olumlu yönde destekleyicidir. Öncelikle yüreğinizdeki inancı, maneviyatınızı, yaşama sevincinizi yükseltecek bu güçlü enerji, yaşamsal engellerinizi aşabilmenizde ve geleceğinizi şekillendirmenizde size yardımcıdır. Toplum içindeki konumunuzu belirlemenizi sağlayacak olan, eğitim,veya farklı alanlardaki aktivitelerinizde başarılı olmanız bu etki altında mümkündür. Yeter ki kendinize bir yön çizmiş ve belli bir hedef belirlemiş olun. Yeniay günleri genel olarak tazelik, zindelik ve hayatın zorluklarıyla mücadele etmekte size yardımcı ek bir kuvvettir. Hani insan kendini kimi zaman çaresiz ve çözümsüz hisseder ya, böyle anlarda dışarıdan bir yardım bekler.

11 Mart 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız, hiç de hoş değil. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz..

11 Mart 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dışadönük ve kararlı etkiler altındasınız. Hayatınıza yeni bir şekil vermek, kişisel açıdan tecrübelerinizi büyütmek adına olumlu bir dönem. Değişik çevreler ya da yeni kişilerin görüşleri ve bakış açıları karşısında etkileyici adımlar atabilirsiniz. Akademik çalışmaların getirdiği fırsatlar bulacaksınız. Sezgilerinize güvenerek yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

11 Mart 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hata... Bugün iyi veya kötü ani tepkinizle dikkat çekeceksiniz. Sizlere ulaşmak çok zor. Çevrenizdeki insanlarla aranıza duvar ördünüz.

11 Mart 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cebinizdeki parayı kullanma şeklinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bilhassa katıldığınız sosyal faaliyetlerde hesapsızca para harcama eğilimine girebilirsiniz. Kendinizi kontrol etmek, hatta gerekiyorsa davetleri reddetmek, faydalı olacaktır.

11 Mart 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 00' 46" R
Ay
Aslan
08° 38' 37" R
Merkür
Terazi
02° 22' 56" R
Venüs
Akrep
05° 31' 34" R
Mars
Yengeç
13° 04' 11" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 44" R
Satürn
Balık
14° 35' 09"
Uranüs
Boğa
26° 58' 45"
Neptün
Balık
28° 19' 56"
Plüton
Oğlak
29° 41' 28"
Chiron
Koç
21° 58' 50"
Lilith
Terazi
09° 59' 48"
True Node
Koç
06° 38' 54"
Son Güncelleme : 27/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>