Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah iyi bir başlangıç olabilir. Onu göreceksiniz, ya da haber alacaksınız. Akşama doğru küçük bir tartışmanın büyüme riski var. Bu, sizin aşkı hiç alttan almaz, ödün vermez bir duygu olarak tanımanızdan kaynaklanıyor. Onun dışındaki her şeyin ona programlı olmasını savunuyorsunuz.

Uzun zamandır planladığınız bir girişimden, bazı uyarıları ciddi bulup cayacaksınız. Fazla alınganlık gösterdiğiniz bir eleştiri sizi fazlasıyla üzmüş görünüyor. Eleştirinin haklılığı, haksızlığı bir yana, eleştirinin geldiği yere dönüp yeniden bakarsanız, bu eleştiriden gereken yararı sağlayabilirsiniz.

Canınızı oldukça sıkan bir para kaybınız var. Onu kullanmanız için size çok daha gerçekçi yollar gösterilmişti. Siz ise en risk taşıyan yatırımı yaptınız. Şimdi yeniden birikim yapmayı planlayacaksınız. Bir dostunuza parasal desteğiniz olabilir.

Bugün ya da yarın adımınızı mutlaka doğru atmanız gereken bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gevşekliklerinize karşı, hayatı biraz ciddiye almanız öğütlerine hiç kulak asmıyorsunuz. Bu nedenle de zaman zaman çeşitli zorluklar yaşıyorsunuz. Geçmişte ciddiye almadığınız bir sorun, bugün karşınıza yeni bir boyutuyla çıkabilir. Sizi çelişkiye düşürecek bir haberiniz var. Üzüntü mü, sevinç mi yaşayacağınızı bilemeyeceksiniz.

12 Nisan 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz saat 00:36 Ay-Satürn mücadeleci görünüm etkisi altında başlayacak ve bu görünüm,  elimizden geldiğince uyumlu davranmaya çalışmamızı  ve güzel olan her şeyi, tutkuyla arzulamamıza vesile olacak. Hem hayatımızda manevi değerlerin önemi var hem de maddi yönden rahatlamak niyetindeyiz. Bu görünüm, eğer bir amacımız varsa,  bazı kişilere tahammül etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Hani derler ya, köprüyü geçene kadar diye. En azından bugünlerde böyle davranmakta yarar var.

12 Nisan 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ilişkilerinizde yaratıcı yönlerinizi çevrenizle paylaşmak istediğinizde, yalnız kaldığınızı görebilirsiniz. Onların farklı davranışları karşısında göstereceğiniz duygusal tepkilere, kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Yoğun düşünceler içindesiniz ve bazen anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. Pratik yönlerinizi ön plana çıkarmalısınız.

12 Nisan 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

12 Nisan 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Barış... Huysuzluğunuz üzerinizde. İnsanlardan biraz uzak durmayı tercih edin. Başkalarını eleştirmemeye özen gösterin.

12 Nisan 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

12 Nisan 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 32' 58" R
Ay
Aslan
02° 47' 49" R
Merkür
Terazi
01° 31' 24" R
Venüs
Akrep
04° 57' 05" R
Mars
Yengeç
12° 48' 57" R
Jüpiter
İkizler
21° 05' 38" R
Satürn
Balık
14° 37' 07"
Uranüs
Boğa
26° 59' 20"
Neptün
Balık
28° 20' 42"
Plüton
Oğlak
29° 41' 40"
Chiron
Koç
22° 00' 03"
Lilith
Terazi
09° 56' 40"
True Node
Koç
06° 38' 59"
Son Güncelleme : 27/09/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>