Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygusal olarak bir huzursuzluk içine gireceksiniz ve nedensiz bazı gerginlikler olabilir. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. Duygusal anlamda hassassınız ve çevrenizden etkileniyorsunuz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz.

İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olacaktır. Küçük bazı sorunlarınızdan bugün kurtulabilirsiniz. Olaylara dayanma gücünüz yüksek ve sabretmeyi biliyorsunuz. Ancak yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacaksınız ve ortak bazı kazançlar elde edebilirsiniz. Ancak bu konularda alacağınız kararlarda detaylara dikkat etmelisiniz.

Yoğun duygusallığınız olayları değerlendirirken hatalar yapmanıza yol açabilir. Yeni bir karar almamaya ve girişimde bulunmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza dönebileceğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz ve duygularınız çok yoğun olarak hedeflerinize yönelecektir. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklamak eğilimindesiniz. Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. Gün içinde mizaç değişiklikleri gösterebilirsiniz ve ani tepkileriniz olabilir. İki ayrı konuyu değerlendirmeye alacaksınız ve karar vermekte zorlanabilirsiniz.Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

13 Mart 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba gününe, saat 10:02-14 Mart saat 21:08 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlıyoruz. Bu zaman süresinde, başlanan işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler arapsaçına dönüyormuş gibidir. Bu yüzden de kendinizi tam anlamıyla huzurlu hissetmeniz zor olabilir. Zamanın geçmesini beklemekte, kendinizi sakinleştirmekte yarar var. Duyguların genel olarak içe yönelik geliştiği bu saatlerde,hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde dalgalanmalar oluşması mümkündür. Günlük rutin işlerde dahi dikkatlice gözden geçirmelerde bulunmakta yarar vardır. Karmaşık veya beklenmedik sonuçlarla karşılaşmamak için, bastığımız yerin farkında olmakta yarar vardır. Kalıcı birveya mesele için bu saatler arasında karar vermek pek doğru olmaz.

13 Mart 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çalışmalarınıza hız vermeyi amaçlıyor ve ele aldığınız konuları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Eleştiriden hoşlanmadığınız için, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün içindesiniz. Güçlü bir egonuz var ve maddesel konulardaki cömertliğinizi, ne yazık ki duygusal yaşantınıza aktaramıyorsunuz..

13 Mart 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyerde yepyeni bir dönem. Tüm enerjinizle ve yenilenen yanlarınızlahayatına odaklı süreçler başlatıyorsunuz. Kendinizi öne çıkarmak konusunda yeni adımlar atmanız, çalışmalarınızla dikkat çekmeniz mümkün. Yaratıcı yanlarınızı geliştirdiğiniz bu dönem işle ilgili yenilenmeler de var. Hobilerinizi işinizin bir parçası haline getirmek için kararlı olmalısınız.

13 Mart 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Yeni deneyimler kazanarak kendinizi geleceğe hazırlayacaksınız. Bu yenilikler aile içinde de olumlu karşılanacak.

13 Mart 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan ilişkilerinizde, bugün istediklerinizi bulamayabilirsiniz. Daha sıcak ve samimi bir ortam arzuluyor olabilirsiniz. Kendi içinize dönüp, iç dünyanızda olan bitenleri incelemek istemeniz de mümkündür.

13 Mart 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 00' 21" R
Ay
Aslan
08° 33' 29" R
Merkür
Terazi
02° 22' 10" R
Venüs
Akrep
05° 31' 04" R
Mars
Yengeç
13° 03' 58" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 43" R
Satürn
Balık
14° 35' 11"
Uranüs
Boğa
26° 58' 45"
Neptün
Balık
28° 19' 56"
Plüton
Oğlak
29° 41' 29"
Chiron
Koç
21° 58' 51"
Lilith
Terazi
09° 59' 45"
True Node
Koç
06° 38' 54"
Son Güncelleme : 27/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>