Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2013, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

Telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de değerlendireceksiniz.

Ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Uzun bir zamandır bir aile büyüğünü ihmal ediyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü sıradan bir gün gibi görmemelisiniz. Sıradan bir gün gibi görünüyorsa da bazı sürpriz tersliklerle büyük bir koşuşturma içine gireceksiniz. Bu koşuşturma size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizde çöpçatanlık yapıyorsunuz. Bu sizi çocuk gibi mutlu ediyor. Hobileriniz var. Ama pek zaman ayıramamaktan şikayetçisiniz.

13 Nisan 2013, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi günümüz Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Dinginlik ve huzurun ön planda olduğu böyle bir enerji sayesinde tatsızlıkları kolayca savuşturarak sağlam bir temel üzerinde kendinizi yeniden inşa etmek isteyebilirsiniz. Ayrıca ilişkilerde  ve maddi konularda güvenli olana yönelirsiniz. İstikrarlı hareket etmeye çalışabilirsiniz. Arkadaşlık ve eş ilişkilerinde sıcaklık, besleyicilik, koruyuculuk sizin için gayet değerlidir.

13 Nisan 2013, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli, ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz. Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalı, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Güven duymaya ihtiyacınız var

13 Nisan 2013, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

13 Nisan 2013, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargı... Adil davranmak istemenize rağmen bugün size haksızlık ediyorlar. Üzerinde fazla durmadan işlerinize devam edin.

13 Nisan 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, eğer bir birlikteliğiniz yoksa, iki farklı kişiden ilişki teklifi alabilirsiniz. Bu kişilerin uzak geçmişten gelen, tanıdık simalar olduklarını görürseniz şaşırmayın. Şaşırmamanız gereken bir diğer konu da, hiç beklemediğiniz anda para veya mülk kazanımlarınız olmasıdır. Eğer mirasla ilgili gelişmeler yaşıyorsanız, bu hafta içinde yüzünüzü güldürecek olumlu bir haber alabilirsiniz. ASLINDA, tüm hukuki gelişmeler açısından beklediklerinizi almanızı sağlayabilecek etkiler altında olduğunuzu söyleyebilirim. Devam eden davalar da sizin lehinize sonuçlanabilir. Duygusal açıdan bazı yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Duygularınızın güçlenmesi, eşinizden veya partnerinizden daha fazla ilgi istemenize yol açabilir. Bu isteğiniz, tatmin edilecek gibi görünse de, edilmediği zaman karşınızdaki kişiyi sıkmamaya çalışın. Size, istediğiniz vakti ayırmaya çalışıyor ama bazı nedenlerden dolayı bunu başaramıyor.

13 Nisan 2013, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 32' 58" R
Ay
Aslan
02° 47' 49" R
Merkür
Terazi
01° 31' 24" R
Venüs
Akrep
04° 57' 05" R
Mars
Yengeç
12° 48' 57" R
Jüpiter
İkizler
21° 05' 38" R
Satürn
Balık
14° 37' 07"
Uranüs
Boğa
26° 59' 20"
Neptün
Balık
28° 20' 42"
Plüton
Oğlak
29° 41' 40"
Chiron
Koç
22° 00' 03"
Lilith
Terazi
09° 56' 40"
True Node
Koç
06° 38' 59"
Son Güncelleme : 27/09/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>