Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin son günlerdeki evlilik tezlerini sürekli yorumsuz karşılıyor ve onun, bu konuda baskı yaptığı fikrine kapılmasına neden oluyorsunuz. Bu konudaki bakışınızı tekrar konuşabilirsiniz.

Son görüşmenin neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz.. Kendiniziyaşamınızda biraz gevşek buluyorsunuz, ama bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor.

Yeterli sayılabilecek kazancınıza karşın, yüksek tutarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize neden olabiliyor. Çok uzayan miras işiniz için önümüzdeki günler içinde kökten kararlar alabilirsiniz.

Kendinizle alakalı bazı nahoş duyumlarınız var. Buna aldırmaz görünüşünüz, bu söylentilerin ilgilenenlerini her gün çoğaltıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir sağlık durumuyla ilgili çevrenizde duyulan endişeler, birkaç gün daha problem olarak yaşanabilir. Haftanın sonuna doğru bu konuda rahatlamalar görünüyor. Uzaklarda yaşayan bir arkadaşınızdan uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeylerden şu günlerde vazgeçebilirsiniz.

13 Şubat 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında yeni bir güne adım atıyoruz.   Başkalarının fikirlerine, isteklerine tahammül edemeyiz. Bazen sınırlarımızı aşan hatta yetkimiz dahilinde olmayan işlere karışabiliriz veya başkaları bizim üzerimizde hiçbir hakkı olmadığı halde söz sahibi olabilir. Şunu şöyle yap diyerek ikazda bulunabilir. Etrafımızdaki dünya bize pek zevk vermeyebilir. Bazı kişilerin bencil tavırları yüzünden gerginlik duyabiliriz.

13 Şubat 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Plüton zıt burcunuzda ilerliyor. Duygusal konularda isteklerinizde artış var.Mars çevresel ilişkilerinizi etkiliyor. Arkadaşlarınızla aranızda önleyemediğiniz çekişmeler yaşayabilirsiniz. Cinsel ve kişisel cazibeniz yüksek oluşu, karşı tarafın kafasına karışmasına neden olacak.Sizin isteminizin dışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız.

12 Şubat 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizde pek çok konu var. Ancak işe ait yeni gelişmeler önemli fırsatlara işaret ediyor. Yeni şartlar uyum göstermek yolu ile dikkat çekebileceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni görevler bu açıdan belirleyici olacaktır. Bir başka önceliğiniz yurt dışı ilişkiler. Sizi etkileyen değişik temalar bu süreçte mesleki konularda kendini gösterecek.

13 Şubat 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız İmparatoriçe... Bugün etik sorularla karşılaşabilirsiniz. Alıştığınız düzenin dışına çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Değişim iyi gelecek.

13 Şubat 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gayret ettiğiniz takdirde, olayların akışını değiştirebilecek hamleler yapmanız mümkün olabilir. Kötü gidişatı tamamen değiştirebilir, fırsat ve kaynakları yoktan var edebilirsiniz. Yine de, tüm bunlara dalıp özel hayatınızı ihmal ederseniz, eleştirilebilirsiniz

13 Şubat 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 19' 59" R
Ay
Aslan
12° 39' 15" R
Merkür
Terazi
02° 58' 27" R
Venüs
Akrep
05° 55' 24" R
Mars
Yengeç
13° 14' 41" R
Jüpiter
İkizler
21° 07' 29" R
Satürn
Balık
14° 33' 48"
Uranüs
Boğa
26° 58' 20"
Neptün
Balık
28° 19' 23"
Plüton
Oğlak
29° 41' 21"
Chiron
Koç
21° 57' 59"
Lilith
Terazi
10° 01' 58"
True Node
Koç
06° 38' 50"
Son Güncelleme : 28/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>