Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan son derece aktif olacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte olmak ve içinizden geldiği gibi zaman geçirmek sizin için önemli olacaktır. Beklemediğiniz bazı gelişmelerle karşılaşma şansınız olacaktır ve bunlar sizi duygusal açıdan heyecanlandırabilecektir. Duygusal konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. İsteklerinize ulaşmak için yeni girişimlerde bulunmayı düşünüyorsanız bu günü değerlendirmelisiniz.

İş yaşamınızla ilgili konularda son derece aktif olacağınız bir gündesiniz. Aynı anda birden çok işle ilgilenme yada birden çok işi düşünme şansınız olacaktır ve bu konuda son derece başarılı olacaksınız. Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz ve bir süreden beri sürüncemede kalan işlerinizi bugün tamamalama şansınız olacaktır. Zihinsel olarakda son derece aktif olacaksınız ve ilginç bazı fikirler geliştirebileceksiniz. Genel olarak yapacağınız girişimlerin sonuçları başarılı olacaktır.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabileceksiniz. Özelllikle hesapta olmayan masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bu konuda daha dikkatli olmalısınız.

Sahip olduğunuz yüksek enerjiyi sizin için öncelikli alanlarda kullanmalısınız ve konuları abartma huyundan uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bir çok açıdan günü aktif olarak geçireceksiniz. Kısa süreli planlar yapma eğiliminde olacaksınız ve planlarınızı gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Özellikle sizi etkileyecek değişik deneyimler yaşama şansınız olacaktır. Bugün çok yönlü özelliklerinizin ön plana çıkabileceği bir gündesiniz ve çevrenizdeki insanları etkilemeyi başaracaksınız. Düşünceleriniz açık ve pratik hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. İlginç bazı iletişimleriniz olabilir yada beklediğiniz bir haber bugün gelebilir.

14 Mart 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 21:08 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresi içinde  Venüs-Kuzey düğüm görünümü meydana gelecek. Bu görünüm,  aşka kapılarımızı açık tutmanın, aşkla buluşmanın ve başkalarıyla can cana olmanın, hayatın anlamını gözden geçirmenin önemini işaret ediyor. Biz mutluluktan ne anlıyoruz? Nelere karşı duyarlıyız? Aşkta sınırlarımız nereye kadar? Bazen çocuğumuz, bazen sevdiğimiz kişi, bazen de hayatın bizzat kendisinin esiri miyiz? Yoksa, bu konularda çok mu olumsuz düşünüyoruz? bu yüzden mi huzursuz mu oluyoruz? Burada asıl nokta, ne aşırı  endişeli bir şekilde her şeyi kontrol edelim ne de gereksiz yere umutsuz olalım. Yenilik anlamında düşündüklerimizi, karşımıza çıkan değişimleri hem finansal hem duygusal anlamda gerçekçi bir şekilde  gözden geçirelim.

14 Mart 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize karşı duygusal tepki gösterebileceğiniz bir gün. Bazı kişilerin size olan tavırları, canınızı sıkacaktır. Tahakküm altına girmek istemiyorsunuz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi sonucunda; kafanız oldukça karışık. Toplumsal başarınızın devamı için, çevrenizle uyumunuzu bozmamanız gerekli.

14 Mart 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

14 Mart 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dünya... Amaçlarınızdan çok fazla ödün vermeyeceksiniz. Bazı insanların ısrarcı tutumu sinirlerinizi geriyor aman sabırlı olun.

14 Mart 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız son derece güçlenebilir ama bu durum, sizin duygusal yaklaşımlara girerek hatalı adımlar atmanıza neden olmayacaktır. Hiserinizi net biçimde görebilecek ve bunları çevrenize kolaylıkla ifade edebileceksiniz.

14 Mart 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 00' 46" R
Ay
Aslan
08° 38' 37" R
Merkür
Terazi
02° 22' 56" R
Venüs
Akrep
05° 31' 34" R
Mars
Yengeç
13° 04' 11" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 44" R
Satürn
Balık
14° 35' 09"
Uranüs
Boğa
26° 58' 45"
Neptün
Balık
28° 19' 56"
Plüton
Oğlak
29° 41' 28"
Chiron
Koç
21° 58' 50"
Lilith
Terazi
09° 59' 48"
True Node
Koç
06° 38' 54"
Son Güncelleme : 27/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>