Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaş çevrenizde iletişiminiz yoğunlaşırken, yeni başlayan arkadaşlıkların aşka dönüşme ihtimali yükseliyor. Elbette bu ihtimal sizin girişimlerinize, aktif tavırlarınıza bağlı olacaktır.

İdeallerinizi gerçekleştirebilmek için sıkı çalışma ve sorumluluk alma eğilimindesiniz. Ay, bilinçaltı motivasyonlarınızın çok güçlü olacağı bir devrede olduğunuzu vurguluyor.

Öğleye kadar mizacınız pek rahat ve iyimser olmasa da ilerleyen saatler size hareket, öne çıkma ve kendini yaratıcı biçimde ortaya koyma şansı veriyor. Grup çalışmaları ve kazanç getirici eylemler için güzel bir gün olabilir.

Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sert etkiler zaman zaman mesleki, ailevi ve parasal konularda zorlanmanıza neden olabilir. Fazla katı olmamaya ve özellikle uzun vadeli konularda esnek davranmaya özen göstermelisiniz. Fiziksel bakımdan kendinizi aşırı zorlamaya meyilli olabileceğiniz bu dönemde sağlığınızı ihmal etmeyin. Bugün geçmişinize dönük olabilir ve ailevi konularda hassaslık gösterebilirsiniz.

14 Nisan 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 14 Nisan saat 05:37-1 Mayıs saat 18:37 tarihlerinde Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Bu dönem,hayatımızı ilgilendiren konularda etkili olup, umutlarımızı, hayallerimizi elde etme, yeteneklerimizi ortaya çıkartarak kendimize yeni bir yol çizebilme açısından önem taşıyor. Benliğimizde derinliklerinde yatan istekleri, geçmişte yaşadığımız anıları, merhametimizi, özverilerimizi göz önüne alarak, artık kendimiz için bir şeyler yapabilmeliyiz. Bu ister mali ister ilişki ister duygusal anlamda olsun fark etmez. Yükselmeyi düşünenler, kendini ortaya koymak isteyenler girişimci düşünmeliler. Merkür-Koç süreçlerinde hızlı düşünülür. Bireysel olarak kararlar alınır. Yengeçler için bu durum, öncü güçlerini harekete geçirmek adına etkili bir zamandır. Fikirlerinizi açık ve net bir şekilde öne sürebilirsiniz. Haksızlıklar karşısında kendinizi savunabilirsiniz. Meslek hayatınızı, kariyerinizi öne alarak kararlar verebilirsiniz. Pasif tarzda veya tam tersine agresif bir şekilde değil, bilinçli gayet akıllıca düşünerek stratejik açıdan meseleleri ele alarak yaşadığınız tüm olumsuzlukları geride bırakıp yeni bir sayfa açabilirsiniz. Cesur düşününüz. Kendinize güveniniz. Size tavsiyem, tartışmalardan kaçınmanız ve duygusal hassasiyetinizin ayarını tutturmanızdır.

14 Nisan 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli, ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz. Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalı, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Güven duymaya ihtiyacınız var

13 Nisan 2013, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

14 Nisan 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargı... Tecrübelerinizle yol almaya devam edebilirsiniz. Bu konuda sizi engellemek isteyen de yok. Başarılarınız bu şekilde artacaktır.

14 Nisan 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

14 Nisan 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 28' 28" R
Ay
Aslan
01° 50' 45" R
Merkür
Terazi
01° 23' 03" R
Venüs
Akrep
04° 51' 30" R
Mars
Yengeç
12° 46' 29" R
Jüpiter
İkizler
21° 05' 27" R
Satürn
Balık
14° 37' 26"
Uranüs
Boğa
26° 59' 26"
Neptün
Balık
28° 20' 50"
Plüton
Oğlak
29° 41' 42"
Chiron
Koç
22° 00' 15"
Lilith
Terazi
09° 56' 09"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 27/09/2024 05:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>