Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha anlaşılır, daha netlik içeren davranışlar, karşılıklı tanışmayı daha kolaylaştırabilir. Aranızdaki ilginç iletişim, kalıcı beraberlik emellerinizde zorlayıcı engeller çıkartabilir.

İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdaki yenidüşüncesini azaltabilir. Sorunlarınızı daha da paylaşmanızda yarar var. Kısa vadede koşullarınızda ciddi bir değişiklik görünmüyor.

Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilme ihtimali, sizi haklı olarak düşündürecek. Mevcut durum bir süre daha devam edecek gibi. Harcamalarınızda artık bir kısıntıya girmeyi düşünme zamanı.

Sıkıntılı bir arkadaşınız, tüm duyarlılığınıza rağmen size açılmıyor. Bu, sizi yılgınlığa götürmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde alacağınız bir bilgi sizi biraz hareketlendirecek. Bu konuda önünüze konması muhtemel engeller, size sıkıntılı bir gece de yaşatabilir. Başkalarının sizinle ve yaşadıklarınızla ilgili düşüncelerini pek de fazla önemsemiyor gibi tavırlarınız, bazı sıkıntılara yol açıyor. Ama esas olarak sizi canlı ve dinamik kılan belki de bu özelliğiniz.

14 Şubat 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler güne hızlı bir tempo ile başlamanızı sağlayan Ay-Koç burcu seyri altında, sözel gücünüz gayet yerindedir. İnsanların dikkatini kullandığınız kelimelerle kolayca çekebilirsiniz.  Geleceğe dönük konularda ise  objektif  düşünmeye çalışır, içinde bulunduğunuz durumu dürüstçe paylaşmaktan çekinmezsiniz. Size göre bazı problemler ortak kader gibidir. Söz gelimi, sağlık, eğitim,hayatında karşılaştığınız güçlükleri başkalarından gizlemek gereksizdir.  Kültürel konular, sportif aktiviteler, siyasi mevzulardan söz etmek de bugün hoşunuza gidebilir. Bazı insanlar sizinle aynı düşünmese de, bunu normal karşılar ancak sizin fikirlerinize  de saygı göstermelerini istersiniz.

14 Şubat 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Fakat bulunduğunuz ortamlarda vicdan muhasebesi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız..

14 Şubat 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hedefleriniz yenilenirken, beklentilerinizi bir ölçüde hayata geçirmeye başladınız. İş hayatında kendinizi daha cesur hissederken, aceleci kararlar almaktan sakının. Daha yaratıcı olmanızın yanında farkınızı göstereceğiniz bu dönem yeni sorumluluklar gündemde. Üstlerinizin ilgisini ve dikkatini toplamak size güvenle hareket etme imkanı verecek.

14 Şubat 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek... Sağlığınızla ilgili sorunlardan kaçmayın, aksine yüzleşin. Kendinizi zor duruma sokmayın. Stresten uzaklaşmalısınız.

14 Şubat 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aklınızı kurcalayan bir mesele olmasa bile, sakin bir ortama çekilmek, kendinizle başbaşa kalmak, biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Ancak, özel hayatınızla, olasılıkla da ailenizle ilgili konular, sizi rahat bırakmayabilirler.

14 Şubat 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 19' 59" R
Ay
Aslan
12° 39' 15" R
Merkür
Terazi
02° 58' 27" R
Venüs
Akrep
05° 55' 24" R
Mars
Yengeç
13° 14' 41" R
Jüpiter
İkizler
21° 07' 29" R
Satürn
Balık
14° 33' 48"
Uranüs
Boğa
26° 58' 20"
Neptün
Balık
28° 19' 23"
Plüton
Oğlak
29° 41' 21"
Chiron
Koç
21° 57' 59"
Lilith
Terazi
10° 01' 58"
True Node
Koç
06° 38' 50"
Son Güncelleme : 28/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>