Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan sabah saatleri çeşitli gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacaksınız ve küçük sorunlar bile canınızın sıkılmasına neden olabilecektir. Sevdiğiniz insanla küçük gerilimler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal açıdan oldukça rahatlayacaksınız ve sabah yaşadığınız sorunları bu saatlerde aşmanız zor olamyacaktır. Duygusal hayatınıza ilişkin küçük de olsa sevindirici gelişmeler olacaktır. Duygusal konularda yeni bir karar alacaksanız akşam üzeri saatlerini tercih etmelisiniz.

Güneortamınıza oluşacak bazı tatsızlıklarla başlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmelerin olmaması vehayatınıza bağlı sorunlar sizi fazlasıyla sıkacaktır. Üzerinize almış olduğunuz sorumluluklar sizi zorlayabilecektir. Ancak öğleden sonraki saatlerde alacağınız haberler ve iletişimleriniz bazı beklentilerinizin olumlu yönde gelişmesini sağlayacaktır. Günün ikinci yarısında kendinize yeni hedefler koyabilir ve içinde bulunduğunuz şartları akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Sabah saatleri maddi konularda temnlinli olmayı tercih etmenize rağmen küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan kurtulmanız zor olmayacaktır.

Sabah saatleri iletişimlerinizde daha esnek olmalısınız ve sorunları gözünüzde fazla büyütmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri beklediğiniz gelişmelerin olmaması sizi sıkabilir ve bir çok şeyi yeniden değerlendirebilirsiniz. Özellikle sizi rahatsız edecek bazı haberler alabilirsiniz. Ancak günün ikinci yarısında keyfiniz yerine gelecektir. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda bir hareketlenme olabilir ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca beklentilerinizi gerçekleştirmek için olumlu çalışmalar yapma fırsatı bulacaksınız. Girişimlerinizi akşam üzeri saatleri yapmalısınız.

15 Mart 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 21:08 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresi içinde  Venüs-Kuzey düğüm görünümü meydana gelecek. Bu görünüm,  aşka kapılarımızı açık tutmanın, aşkla buluşmanın ve başkalarıyla can cana olmanın, hayatın anlamını gözden geçirmenin önemini işaret ediyor. Biz mutluluktan ne anlıyoruz? Nelere karşı duyarlıyız? Aşkta sınırlarımız nereye kadar? Bazen çocuğumuz, bazen sevdiğimiz kişi, bazen de hayatın bizzat kendisinin esiri miyiz? Yoksa, bu konularda çok mu olumsuz düşünüyoruz? bu yüzden mi huzursuz mu oluyoruz? Burada asıl nokta, ne aşırı  endişeli bir şekilde her şeyi kontrol edelim ne de gereksiz yere umutsuz olalım. Yenilik anlamında düşündüklerimizi, karşımıza çıkan değişimleri hem finansal hem duygusal anlamda gerçekçi bir şekilde  gözden geçirelim.

15 Mart 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz.. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman,sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün.

15 Mart 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda sizi kısıtlayan etkiler altındasınız. Geleceğe dönük planların getirdiği endişeler bir süre sizi etkileyebilir. Bir yandan da sosyal hayatınızda olup biten konulara yakınlaşıyorsunuz. Bir grubun getirdiği sorumluluklar, ortak çalışmalar oldukça vakit alıyor. Çocuklarla ilgili sorumlulukla, ilişkilerde denge kurmak için çaba göstermelisiniz.

15 Mart 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Kararlılığınız sayesinde işlerinizi bitireceksiniz. Size olan ilgi ve sevgi her geçen gün artmakta. Bunu değerlendirin.

15 Mart 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, en çok önem vereceğiniz şey, kendiniz olabilir. Ancak bu, bencilliğe kayacağınız anlamına gelmiyor. Sessiz, sakin bir köşeye çekilip, biraz da kendinizle, kendi iç dünyanızla ilgilenmek istemeniz mümkündür.

15 Mart 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 55' 51" R
Ay
Aslan
07° 36' 57" R
Merkür
Terazi
02° 13' 51" R
Venüs
Akrep
05° 25' 29" R
Mars
Yengeç
13° 01' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 33" R
Satürn
Balık
14° 35' 30"
Uranüs
Boğa
26° 58' 51"
Neptün
Balık
28° 20' 04"
Plüton
Oğlak
29° 41' 30"
Chiron
Koç
21° 59' 03"
Lilith
Terazi
09° 59' 15"
True Node
Koç
06° 38' 55"
Son Güncelleme : 27/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>