Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizde bir takım yanlış anlaşılmalar ve huzursuzluklar olabilir. Açık olmak ve ilişkinizi korumak size düşüyor olmalı. Gereken olumlu destekler var.

Özel işlerinizle ilgilenmek ve üretmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmaları ve organizasyonlara uzak durmanız doğru olabilir. Mekansal değişiklik arzusu da duyabileceğiniz bir gün.

Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. Evinizde yenilik yapma isteğiniz artarken, yeni harcamalarda bulunabilirsiniz.

Bir miktar içe dönüksünüz. Hassasiyetinize rağmen alacağınız desteklerin moral vereceği söylenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, özel konularla ilgilenmek rahatlatıcı olacaktır. İç dünyanızın çok renkli olacağı ve yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe yönelik planlar yapmak için için uygun bir zaman. Bugün aile fertlerinizden size manevi destek olmalarını bekleyebileceğiniz görülüyor.

15 Nisan 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 15 Nisan saat 10:25-9 Mayıs saat 18:03 tarihileri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Venüs, ailevi hayatın huzuru, güven içinde yaşamanın lezzeti, geleceğin planlanması, garanti altına alınması, elinizdekileri sahip çıkmanız, değerlerinizi maddi ve manevi anlamda koruma arzunuzun işaretçisidir. Kişi bu süreçte, kazanmak ve kazandığının tadını çıkarmak, karmaşık olandan kaçmak, inandığı yolda ilerlemek ister. Elit ortamlarda bulunmak, dostlarını itinayla seçer. Satın almanın, sahip olmanın, elinde tutmanın, riskten uzak durmanın önemini bilir. Ağzının tadı yerinde olsun ister. Kaliteli olana yönelir. Gerek ailevi gerekse sosyal yaşamla alakalı her konuda garantiyi önemser. Ailevi ilişkilere önem verir. Kendisi için ne önemliyse, ne gerekliyse onu elde etmek ve elinde tutmak için azami gayret gösterir. Kısaca bu Venüs-Boğa burcunda bir Yengeç için genel olarak gayet olumlu bir dönem diyebiliriz. Şimdi gelelim asıl noktaya. Venüsün ay içinde yapacağı görünümler. Bunlar, bu olumlu enerjinin bizlere nasıl yansıyacağını anlamamızda çok kıymetlidir. Venüs-Boğa burcu geçişinin Nisan ayındaki etkili tarihleri: 19, 22, 24, 25, 29 Nisan. Bunların içinde iki tarih bir hayli önemlidir.

15 Nisan 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli, ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz. Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalı, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Güven duymaya ihtiyacınız var

13 Nisan 2013, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi koruyan ve iyimserlik veren konular sayesinde rahatsınız. Zira uzun zamandır geçmişe yakından bakma ve kabullenme içinde oldunuz. Şimdi durum değerlendirmesi yapmak, ilerisi için hazırlıkları hızlandırmak gerek. İçinizin sesini dinlemeli, sezgilerinize güvenmelisiniz. Sosyal dayanışma içinde olmaktan hoşnutluk duyacağınız söylenebilir.

15 Nisan 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Bazı durumlarda ödün vermekten kaçınacağınız bir gün. İş yerinizdeki sıkıntılar sona erecek. Zorlukları aşacaksınız.

15 Nisan 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

15 Nisan 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 26' 01" R
Ay
Aslan
01° 19' 35" R
Merkür
Terazi
01° 18' 30" R
Venüs
Akrep
04° 48' 27" R
Mars
Yengeç
12° 45' 08" R
Jüpiter
İkizler
21° 05' 21" R
Satürn
Balık
14° 37' 37"
Uranüs
Boğa
26° 59' 29"
Neptün
Balık
28° 20' 54"
Plüton
Oğlak
29° 41' 43"
Chiron
Koç
22° 00' 22"
Lilith
Terazi
09° 55' 53"
True Node
Koç
06° 39' 01"
Son Güncelleme : 27/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>