Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok mutlu bir beraberliğiniz var. İlişkiniz ile ilgili olarak en olumsuz şey, sevgilinizin üstüne çok fazla düşmeniz. Farkında değilsiniz ama zaman zaman onu bu tavırlarınızla çok sıkıyor, boğuyorsunuz.

Bugün işleriniz pek yoğun olmayacak. Kendinize bol bol zaman ayırabilecek, hatta işten erken çıkma fırsatı bulup , uzun zamandır ihmal ettiğiniz bazı işleri halletme imkanı bulabileceksiniz.

Harcamalarınıza dikkat etmiyor ve bozuk olan ekonomik durumunuzu daha da sıkıntıya sokuyorsunuz. Gereksiz harcamalardan kaçınmanız gereken bir gün.

Bugün uzun zamandır borcunuzu ödemediğiniz bir arkadaşınızla görüşeceksiniz. Sizden bu borcu ödemenizi talep edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi ve güzel gelişmelere açık olduğunuz halde durumunuzdan memnun değilsiniz ve kuşkular içerisindesiniz. Oysa hayatınızdaki gelişmeler istediğiniz gibi olmakta ve çevrenizdeki insanlar size gıpta ile bakmakta. Mutsuzluğu bir kenara atıp işinize dört elle sarılmalısınız. İyi bir konumdasınız ve yaptıklarınızla göz dolduruyorsunuz.

17 Nisan 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:13 Ay-Satürn olumlu görünümüyle güne başlarken, kendinize ve sevdiklerinize olan düşkünlüğünüzün yükseldiğini hissedebilirsiniz. Onları koruyup sakınma ve onlarla olan bağınızı güçlendirme arzunuz büyük. Saat 01:12 Ay-Uranüs görünümü,hayatınız, evliliğiniz veya uzun süreli ilişkiniz, geleceğinizle alakalı konularda güven içinde yaşamak isteğinizi işaret ediyor. İster istemez her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde içiniz rahat etmez. Başkalarının sizi onaylamasından hoşlanırsınız. Buna karşı gelen olursa kendinizi reddedilmiş hissedersiniz. Bu reddedilme gün boyu stres yaşamınıza yol açabilir. Biraz gevşemekte, kendinizi yormamakta yarar var. Saat 05:18 Ay-Pluto karşıt etkisi altında, bir yandan kendinizi güven altına alma, ailenizi koruma veya ailevi meselelerle yakından ilgilenmenizi sağlarken diğer yandan ilişkinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir.

17 Nisan 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. İkili ilişkilerinde karşı tarafın şartlarını kendi düşüncelerinizle birleştirmek isteyebilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmalı ve içsel sesinizi dinlemelisiniz. Duygularınızı baskı altında tutmak, enerjinizin yoğunluğunu düşürüyor. Düşüncelerinizde bir kararsızlık söz konusu.

17 Nisan 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda sizi dikkat çekici ve kararlı olacağınız adımlara götürüyor. Bu günlerde enerjinizi kariyere ve getirdiği sorumluluklara yöneltmektesiniz. Kişisel başlangıçlarınız, yaratıcı yanlarınızı ciddiye aldığınız konulara odaklanabilirsiniz. İlişkilerin getirdiği dışsal gerginlikler karşısında esnek olmalısınız. Sizi hırpalayan değişim sürecinizi iyi yönetin.

17 Nisan 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Adam... Partnerinizle ilişkinize bir sınır koymalısınız. Eğer bunu yapmazsanız aranızdaki kavgalar ve kırgınlıklar artabilir.

17 Nisan 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

17 Nisan 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 26' 25" R
Ay
Aslan
01° 24' 47" R
Merkür
Terazi
01° 19' 15" R
Venüs
Akrep
04° 48' 58" R
Mars
Yengeç
12° 45' 21" R
Jüpiter
İkizler
21° 05' 22" R
Satürn
Balık
14° 37' 35"
Uranüs
Boğa
26° 59' 28"
Neptün
Balık
28° 20' 53"
Plüton
Oğlak
29° 41' 43"
Chiron
Koç
22° 00' 20"
Lilith
Terazi
09° 55' 56"
True Node
Koç
06° 39' 01"
Son Güncelleme : 27/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>