Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz. Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması, sizden kaynaklı olmayan nedenlere de bağlı olabilir.

Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokmamalı. İşyerinizin size sandığınızdan fazla ihtiyacı var.

Yakınlarınıza, yeterli kazancınıza karşılık, yaşadığınız geçim zorluğunu anlatmakta güçlük çekiyorsunuz. Özel masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçeni anlamsız hale getiriyor.

Yeni ilişkilerdeki aceleci yakınlaşmalarınız, özgüvensiz kişiliklerde sorulara yol açıyor. Böyle bir tanışmanızda güven ihtiyacı var. Bu güveni verebilmeniz, beraberliğinizi daha verimli hale getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde duygusallığınızı dengelemeyi becerebilmelisiniz. Önemi anlaşılmamış bazı ayrıntıları fark edip, yeni değerlendirmeler içine girebilirsiniz. Serinkanlı davranıp gereksiz aceleciliklerden kaçınmanızda yarar var. Bu sıralar, yakın ilişkilerde keyfinizi arttıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Bunların bazılarının kazanacağı yeni boyut sizi hoşnut edecek.

17 Şubat 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar  günümüz saat 22:30 itibariyle Boğa burcunda ilerleyen Ay ile Kovada seyrini sürdürmekte olan Güneş arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında başlıyor. Bu oluşum huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamayı arzulayan, hedefine ulaşırken risk almak istemeyen bireyin ortaklaşa paylaşım içinde olduğu kişilerle yaşadığı mücadelesinin işaretidir. Doğal olarak her mücadelede olduğu gibi gerilim yaşanması mümkündür. Bilinçaltının derinliklerinde benzetme yerindeyse sakin bir liman arayan kişi, sanki fırtınalarla mücadeleye zorlanmaktadır. Kimileri için bu durum, parasal konularda yaşanan gerilimdir, bazıları için ilişkide yaşanan inatlaşmalardır, bir çoğunuz için dünyevi değerler ile idealler arasındaki tezatlıktır. Peki birey bu durumda ne yapmalıdır? Öncelikle hiç kimse için huzurundan, geleceğinden, düşüncelerinden ve kendinden vazgeçmemelidir. Çünkü bu yaşam kendisine sunulmuş bir armağandır ve her sorun mutlaka bir şekilde çözüme kavuşur. Diyelim ki, şu anda şartlar ileri gitmenizin önünde maddi ve manevi anlamda engel oluşturmaktadır. O zaman en azından bugün ılımlı bir şekilde hareket etmek, kendinize yüklenmemek en doğrusudur. Ayrıca son bir haftadır yaşananların tekrar gözden geçirilmesi yerinde olur.

17 Şubat 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz.Kalbini kırdığınız kişilerin gönlünü almalı ve kendinizi affettirmelisiniz.Küçük seyahat planları yapacaksınız.

17 Şubat 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

17 Şubat 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilim... Yeni yıla girdiğiniz andan itibaren her konuya merak içersindesiniz. İlk bakışta faydalı gibi olsa da fazlası zararlı olabilir.

17 Şubat 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bazı konularda biraz geriye çekebilir, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulabilirsiniz. Dış dünyaya açılın ve şimdikine göre daha realist bir yaklaşım benimseyin. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmemelisiniz.

17 Şubat 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 19' 59" R
Ay
Aslan
12° 39' 15" R
Merkür
Terazi
02° 58' 27" R
Venüs
Akrep
05° 55' 24" R
Mars
Yengeç
13° 14' 41" R
Jüpiter
İkizler
21° 07' 29" R
Satürn
Balık
14° 33' 48"
Uranüs
Boğa
26° 58' 20"
Neptün
Balık
28° 19' 23"
Plüton
Oğlak
29° 41' 21"
Chiron
Koç
21° 57' 59"
Lilith
Terazi
10° 01' 58"
True Node
Koç
06° 38' 50"
Son Güncelleme : 28/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>