Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak oldukça rahat olacağınız bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla uyumu yakalamak sizin için oldukça önemli olacaktır. Duygusal olarak sabit yaklaşımlar göstereceksiniz ve duygularınızda net olacaksınız. Aşk hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilir ve hoşunuza gidecek haberler alabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz. Duygusal anlamda yaşadığınız bir sorun varsa bugün bundan kurtulmayı başaracaksınız. Duygusal konularda olumlu etkiler altında olmanız günü iyimser bir şekilde geçirmenizi sağlayacaktır.

İş yaşamınızda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve elinizdeki işlerin üzerine yoğunlaşmayı tercih edeceksiniz. Çevrenizdeki insanları ve gelişen olayları çok iyi bir şekilde anlayabileceksiniz. Gelişmelere tarafsız bakmayı başaracaksınız ve oldukça kararlı hareket edeceksiniz. Karşınıza bazı aksilikler ve küçük de olsa sizi düşündürecek olaylar çıkabilir. Ancak olaylara soğukkanlı yaklaşımlarınız ve alçakgönüllülüğünüz bu sorunları aşmanızı sağlayacaktır.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve bu anlamdaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Maddi konularda girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Yaşamınızda yenilikler yapmkatan uzak duracağınız bir gündesiniz ve inatçı yaklaşımlardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz son derece uyumlu olacaktır. Kafanızdaki sorunlara akılcı çözümler bulabilirsiniz ve konuları tüm açıklığıyla düşünebileceksiniz. İletişimlerinizde son derece istikrarlı davranacaksınız. Bir süreden beri biriyle devam eden bir sorununuz varsa çözüme yönelik harekete geçmek için çok uygun bir gündesiniz. Ancak harekete geçmek konusunda oldukça sakin davranacaksınız ve ilişkilerinizde istikrarlı davranacaksınız.

18 Mart 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  yeni haftamız saat 03:48  Ay-Jüpiter kavuşumuyla başlayacak. Her şeye rağmen yaşadığımızın hayatın anlamını idrak etmemiz ve bir çok şey için şükretmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Biz iyi niyetli düşünmekten yanayız. Ancak kıyılarımıza vuran sert ayazlardan yorgun düşmüşüz. Yine de her şeye rağmen yaşamak güzel diyebiliyorsak, umutlarımızı yüksek tutabiliyorsak mutlaka engelleri de aşabileceğiz demektir.

18 Mart 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize karşı atılımcı davranışlarınızla dikkat çekmeyi bildiğiniz için, herkes sizden farklı şeyler bekliyor. Sevdiklerinizin yaşamı kolaylaştırıcı davranışlarda bulunmak, sizi son derece mutlu kılıyor. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek. Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız.

18 Mart 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bir parça sizi yoran ve endişe yaratan konulara odaklısınız. Uzun zamandır bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınızın getirdiği yorgunluklar geri planda kalırken kendinizi korumaya özen göstermelisiniz. . Şimdi başkalarına yardımda bulunacağınız uğraşların getirdiği sorumluluklarla meşgul olma zamanı. Karar vermekte zorlandığınız kardeşlerle ilgili konular üzerinde durabilirsiniz.

18 Mart 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Partnerinizin tüm ilgisinin size yoğunlaşmasından dolayı kendinizi şanslı görebilirsiniz. Geçmişinizdeki sıkıntıları unuttunuz.

18 Mart 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgilenirseniz, bazı noktalarda yanlış değerlendirmeler veya ufak tefek hatalar yapma riskiniz olacağını bilin. Diğer taraftan, maddiyat ile ilgili olarak görüş veya destek almak istediğiniz bir kişi de sizi kasıtlı olarak yanıltmaya çalışabilir.

18 Mart 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 55' 27" R
Ay
Aslan
07° 31' 48" R
Merkür
Terazi
02° 13' 05" R
Venüs
Akrep
05° 24' 59" R
Mars
Yengeç
13° 01' 17" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 32" R
Satürn
Balık
14° 35' 32"
Uranüs
Boğa
26° 58' 52"
Neptün
Balık
28° 20' 04"
Plüton
Oğlak
29° 41' 31"
Chiron
Koç
21° 59' 04"
Lilith
Terazi
09° 59' 12"
True Node
Koç
06° 38' 55"
Son Güncelleme : 27/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>