Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki buzları çözmek için aradığınız zamanı ancak akşama bulacaksınız. Stresli bir günün sonunda da onunla istediğiniz diyaloğu kurmakta zorluk çekecek, duygularınızı anlatmakta pek başarılı olamayacaksınız.

Meslek yaşamınızda cesur ve kendinize güvenen tavırlarınızla ön plana çıkacaksınız. Ancak kararlarınızı verirken duygusal davranıyor, altından kalkamayacağınız yüklerin altına giriyorsunuz.

Parasal açıdan giderek rahatlıyorsunuz. Daha önce sıkıntı duyduğunuz sorunları çözümlemeye başlayacaksınız. Bugün sizin için sürpriz sayılacak ailenizle ilgili yeni bazı başlangıçlar olacak.

Sağlığınızla ilgili ufak problemleriniz var. Bunları ciddiye almalı en kısa zamanda bir doktora görünmelisiniz. Ufak sağlık problemleri ileride büyük problemlere dönüşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verdiğiniz sözleri tutmuyorsunuz. Gitmeniz gereken yerlere gitmediğiniz gibi, bazı dostlarınızı da aramıyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizdeki bu ihmalkarlığınız yüzünden etrafınızda size güvenmeyen, kırgın insanlar oluşuyor. Bugünü sevdiğiniz kişiye ayıracaksınız ama onu anlayamadığınız gibi, kendinizi ifade de edemeyeceksiniz. Kısacası gönül kırgınlığı yaşayacaksınız.

18 Nisan 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, yöneticiniz Ay ile Güneş arasında saat 15:30 da oluşacak ilkdördün ve gün boyu etkili olacak Ay-Mars, Güneş-Mars görünümleri dış dünyada kendinize ait değerleri savunmanız, ifade etmeniz ve de mücadele etmeniz yönünde önem taşıyor. Mesleki konularda ve yaşamsal her alanda arzuladığınız konuma gelmek istiyorsunuz. Sabrınız artık tükenmiş durumda. Ne olacaksa olsun, yeter ki bir şeyler olsun diye düşünüyorsunuz. Ancak bunların olumlu yönde gerçekleşmesi için bilinçli olmalıyız.

18 Nisan 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bir cinsel çekim oluşabilir. Özel duygularınız ön plana çıkarken, engellere karşı tepki oluşturabiliyorsunuz. Bugün hızlı düşüneceğiniz konular gündeme gelecek.

18 Nisan 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzdaki Ay size cesaret vermeye devam ediyor. Olayları akışına bırakarak karar verebilecek durumdasınız. Başlangıçlarınızı öne çıkarmak konusunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Hafta sonu sosyal hayatınızı içine alan paylaşımlar, organize edilmesi gereken işler üzerinde durabilirsiniz. İş hayatında yaratıcı yanlarınızla önemli adımlar atabilirsiniz.

18 Nisan 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilgelik... İş yerinizde sorunlar bir araya gelebilir. Ancak siz işinizi aksatmayın kafi. Hiç kimse hakkınızda söz söyleyemez.

18 Nisan 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

18 Nisan 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 26' 01" R
Ay
Aslan
01° 19' 35" R
Merkür
Terazi
01° 18' 30" R
Venüs
Akrep
04° 48' 27" R
Mars
Yengeç
12° 45' 08" R
Jüpiter
İkizler
21° 05' 21" R
Satürn
Balık
14° 37' 37"
Uranüs
Boğa
26° 59' 29"
Neptün
Balık
28° 20' 54"
Plüton
Oğlak
29° 41' 43"
Chiron
Koç
22° 00' 22"
Lilith
Terazi
09° 55' 53"
True Node
Koç
06° 39' 01"
Son Güncelleme : 27/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>