Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var. Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, fazlasıyla özel olduğunu unutmamalısınız.

Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir.

Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor. Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu.

Abarttığınız bir sorununuz var. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor. Sorununuzun hissettiğiniz değil de gerçek boyutunu anlamanız için, onu paylaşmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde gerçekleşecek önemli bir randevunuzun önemini henüz kavrayamamış gibisiniz. Bundan elde edeceğiniz kazançlar, tahminlerinizin üzerinde olabilir. Duygusal yaşamınız her zamanki gibi hayatınızın tam merkezinde. Gece yarısına doğru sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

18 Şubat 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 18 Şubat saat 14:01-20 Mart saat 13:02 arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş dönemi bir Yengecin hassas ve duyarlı dünyasına ne de yakışır. Bu dönemde inancınızı pekiştiren, romantik hislerinizi uyandıran, sezgilerinizi güçlendiren Güneş, size uyumluluk, zarafet, ruhanilik ve hayatın zorlukları karşısında içsel bir dayanıklılık sağlar. Diyeceksiniz ki, nelere dikkat edelim. Ben derim ki, şartlarınızı şöyle bir gözden geçirin. Öyle fazla bağımlı, karamsar, çelişkili, alıngan olmayın. Zaten olmazsanız da, Merkür bu alanda geri hareketini sürdüreceği için kırılgan olabilirsiniz. Güneş Balık burcu geçişlerinde yaratıcı faaliyetler, sözgelimi şiir, resim, müzik, edebiyat gibi çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Hayatın anlamını derinlikli olarak gözden geçirebilir, izlenimlerde bulunabilir, insanlarla empatik tarzda anlaşabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili konularda ödevlerinizi ihmal etmeyiniz. Ticari konularda hesabınızı iyi biliniz. Öyle herkese güvenip yola çıkmayınız. Dünyanın bin bir türlü hali vardır diyerek tanımadığınız insanlara da güvenip sırlarınızı vermeyiniz. Günlük hayatta karşılaştığınız bir zorluk veya mevcut durumunuzda içinden çıkamadığınız bir hal varsa, onu çerçeve altına alarak gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. 28 Şubat sonrası Venüs Balık burcunda ilerlediğinde kendinizi gayet iyi hissedebilir, şifalanabilirsiniz. Biraz dikkat, çokça sevgi. Bu dönemin özüdür.  Sizler için  rahatlatıcı bir zaman dilimi diyebiliriz. Güneş-Balık burcu sürecinin Şubat ayındaki etkili tarihleri: 21, 25, 26, 27 Şubat. Güneş-Balık burcu sürecinin Mart ayındaki etkili tarihleri: 1, 4, 10 Mart.

18 Şubat 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.. Hızlı düşüncelerinizi gerçekleştirmek için, pratik çözümler arayışı içindesiniz. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyor olsanız bile seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz.

18 Şubat 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Biraz dağınık ve kararsız olabilirsiniz. Ancak olumlu yönü ile bakıldığında iç dünyanızı zenginleştirecek temalar sizi içine çekiyor. Daha farklı bir bilinçle ruhsal açıdan arınma süreciniz hızlanmakta. Sizi kısıtlayan pek çok konuyu aşmak adına teslim olmaya açıksınız. Gereksiz kaygılar yorucu olacaktır. Bu dönemin sizin için şanslı etkiler getirdiğini görmelisiniz.

18 Şubat 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Kaliteli ve iyi iletişim kurabileceğiniz birçok dostunuz olabilir. Ancak bugün gönül kırgınlığı yaşamanız muhtemel.

18 Şubat 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız aniden canlanabilir. Girdiğiniz sosyal ortamlarda ise, çeşitli nedenlerle yapacağınız harcamaların miktarlarına dikkat etmeyebilirsiniz. Giderinizi göz önünde bulundurmalı, tutumlu olmayı unutmamalısınız.

18 Şubat 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 19' 59" R
Ay
Aslan
12° 39' 15" R
Merkür
Terazi
02° 58' 27" R
Venüs
Akrep
05° 55' 24" R
Mars
Yengeç
13° 14' 41" R
Jüpiter
İkizler
21° 07' 29" R
Satürn
Balık
14° 33' 48"
Uranüs
Boğa
26° 58' 20"
Neptün
Balık
28° 19' 23"
Plüton
Oğlak
29° 41' 21"
Chiron
Koç
21° 57' 59"
Lilith
Terazi
10° 01' 58"
True Node
Koç
06° 38' 50"
Son Güncelleme : 28/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>