Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ancak bu gerilimlerin sizin için motive edici bir yönü de olacaktır ve isteklerinize ulaşmak için sabırsızlanacaksınız. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Özellikle bir süreden beri içinizde tuttuğunuz olaylar yüzünden patlama noktasına gelebilirsiniz. Daha sakin olmalısınız.

İş yaşamınızda yoğunluk yaşayacağınız bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz. Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor. Aldığınız bilgileri dikkatle kontrol etmelisiniz, bazı yanıltıcı bilgiler alabilirsiniz.. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Maddi konularda harcamalarınıza fazla dikkat etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Ancak planlı bir şekilde masraflarda bulunacaksınız ve sevdiğiniz insanları mutlu etmek için harcamalar yapabilirsiniz.

İki ayrı konuyu düşünebilir yada iki ayrı konu arasında kalabilirsiniz. Bugün seçim yapmanız kolay olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çok önemli olmasa da çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Son derece enerjiksiniz ancak bu enerjinizi sizin için öcelikli alanlara doğru bir şekilde kanalize edebilmeniz çok önemli olacaktır. Ani çıkışlar yapabilirsiniz ve çevrenizdeki insanlara karşı sert tepkiler gösterebilirsiniz. İletişimlerinizde daha esnek olmalısınız.

19 Mart 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı  gününe, saat 19:26 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında başlıyoruz.  İlgilendiğiniz konularda bilgi sahibi olmak, değişik ortamlara girerek kendinizi ifade etmek, özgür olmak ve rutin her şeyden uzak durmak istediğiniz halde, sorumluluklarınız nedeniyle bunları yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Kimileriniz için yenilik artık kaçınılmaz bir hal almıştır. Etrafınızda devamlı gördüğünüz insanlardan, sabahtan akşama kadar aynı tempoda koşturmaktan, birilerine hesap vermekten bıktığınız halde, yaşamınız bundan daha fazlasına yapmanıza izin vermiyor gibidir. Eğitim hayatında olanlar sınavlar, tezler, ihtisas alanı gibi konular derken, şimdi bir de staj, mecburi hizmet gibi durumlarla karşı karşıya oldukları için, kendilerini bezgin hissedebilirler.

19 Mart 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrıları olabilir.

19 Mart 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Büyük beklentiler içinde olmak yerine olayların akışını izlemekte yarar var. Aksi halde düşünmeden atacağınız adımlar bazı kayıplara sebep olabilir. Önünüzü görmeye çalıştığınız bu dönem geçmişten biraz uzaklaşmakta yarar var. Hazırlıklarınızı tamamlamalı, eldeki işleri sonlandırmaya çalışmalısınız. Beklemede kalan işlerinizi yeniden ele alınabilir.

19 Mart 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargı... Başkaları hakkında hemen her duyduğunuza inanmayın. Çünkü bu sizi zaman zaman yargısız infaz yapan biri haline getiriyor.

19 Mart 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınıza verdiğiniz önemin artacağı bir gün geçirebilirsiniz. Aile, sizin için herşeyden önce gelebilir ve aile bireyleri ile olan ilişkilerinizi güçlendirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev ortamındaki olumlu titreşimler sizi rahatlatacaktır.

19 Mart 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 55' 27" R
Ay
Aslan
07° 31' 48" R
Merkür
Terazi
02° 13' 05" R
Venüs
Akrep
05° 24' 59" R
Mars
Yengeç
13° 01' 17" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 32" R
Satürn
Balık
14° 35' 32"
Uranüs
Boğa
26° 58' 52"
Neptün
Balık
28° 20' 04"
Plüton
Oğlak
29° 41' 31"
Chiron
Koç
21° 59' 04"
Lilith
Terazi
09° 59' 12"
True Node
Koç
06° 38' 55"
Son Güncelleme : 27/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>