Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. duygularınızı ve düşüncelerinizi anlatmakta zorlanmayacaksınız. Hoşunuza gidecek faaliyetlerde bulunabilir ve aşk hayatınıza ilişkin güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birbirinize zaman ayırmayı başaracaksınız. Birlikte planlar yapabilirsiniz ve bunları hemen uygulamak isteyeceksiniz. Duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin aldığınız kararları bugün uygulamaya geçebilirsiniz. Özellikleanlamında düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere olumlu olarak aktarabileceksiniz. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Çalışmalarınızı zorlanmadan yürütebileceksiniz ve genel olarak başarılı olacağınız bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve size maddi kazançlar getirici yeni fikirler üretebilirsiniz. Ancak harcamalarınızda biraz daha dikkatli olmaya çalışmalısınız.

Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir çok açıdan oldukça olumlu bir gün geçireceksiniz. son derece aktif ve enerjik olacaksınız ve bazı planlarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle zihinsel yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz ve kararlarınızın sonuçları sizin için verimli olacaktır. Çevrenizde yeni diyaloglar kurulacaktır ve genel bir hareket olacaktır. Yaşamınıza ilişkin bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz ve bu konuda başarılı olacağınız bir gündesiniz. Yeni girişimlerinizin sonuçları sizi mutlu edecektir.

20 Mart 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 20 Mart saat 13:02-20 Nisan saat 01:13 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, genel astrolojik niteliği çerçevesinde ele aldığımızda, sizlerin kariyer hayatınız, mesleki faaliyetleriniz, toplum içindeki konumunuzu belirleme yönünde gayet destekleyici ve son derece kuvvetlendirici bir enerjidir. Çünkü geçtiği alan hem kendinizi ifade edebilmeniz hem de yeni başlangıçlarda bulunmanızda size kuvvet olur. Yengeçler bu dönemi olumlu yönde değerlendirmek istiyorlarsa bir hedef belirlemeleri ve bu hedefi gerçekleştirmek yönünde istekli olmalıdırlar. Kaldı ki sizler öncü grup burcusunuz. Bu öncülük gücünüzü kullanabilmek size kalıyor. Koç burcunda ilerleyen bir Güneş, ileriye atılarak kendinizi ifade etmek anlamı taşır. Belirli bir alanda odaklanarak, girişimci düşünerek kafanızın içindekileri yürürlüğe koyabilirsiniz. Mart sonundaki enerjiler, değişimlerin işaretçisi olarak öne çıkıyor. Bunları günlük yorumda detaylı işleyeceğim. Ancak şunu söyleyeyim. Bu değişimlerin bir kısmı ani şekilde gelişebilir. Ani birdeğiştirme, başka bir işe girme, pozisyon değiştirme, özgür çalışma, kendi işinizi kurmak gibi.  Güneş-Koç burcu geçişi Mart ayı etkili tarihleri  : 27, 28, 29 Mart

20 Mart 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal inadınızı bir kenara bırakarak, yaşamınızda yeni bir bakış açısı geliştirin. Bugün, Ay'ın burcunuzda ilerlemesi idealleriniz konusunda size daha esnek bir görüş sunuyor. Bazı değişimler yaşıyor ve düşünce bazında, farklı istekleriniz ön plana çıkıyor. İştahınızla ilgili denetime ihtiyacınız var. Aşırılıklardan vazgeçin.

20 Mart 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda yerini alarak size rahat şartlar yaratma imkanı getiriyor. Kendinizi daha iyi toparlamak adına, duygusal açıdan huzurlu olmaya bakın. Kişisel konuların üstüne gitmek, sizi harekete geçirenhayatında daha esnek olmak olayların akışını olumlu yönde etkileyecektir. Ortaya koyacağınız projeler yaratıcı çalışmalarda köklü değişiklikler yapacağınızı gösteriyor.

20 Mart 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Kendinize gem vurdurmak istemiyor, özgürlüğünüzü ilan ediyorsunuz. Ancak başkalarının özgürlüğünüde siz bloke etmeyin.

20 Mart 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin sosyal yönünün güçlenmesi, günün ana konusu haline gelebilir. Yakın çevrenizle birlikte çeşitli sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Çeşitli insanlarla, çeşitli cihazlar üzerinden iletişime geçmeniz de mümkündür. (23 Temmuz-22 Ağustos) Bugün, uyum sağlamak adına, çevrenizle birlikte ortak maddi hamleler yapmayı tercih edebilirsiniz. Ancak; bu bile, bir ölçüde eleştirilmekten kaçmanızı sağlayamayabilir. Eleştiriyle karşılaşırsanız, sakince kendinizi ifade edin, suskun kalmayın.

20 Mart 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 55' 10" R
Ay
Aslan
07° 28' 12" R
Merkür
Terazi
02° 12' 33" R
Venüs
Akrep
05° 24' 37" R
Mars
Yengeç
13° 01' 07" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 31" R
Satürn
Balık
14° 35' 33"
Uranüs
Boğa
26° 58' 52"
Neptün
Balık
28° 20' 05"
Plüton
Oğlak
29° 41' 31"
Chiron
Koç
21° 59' 05"
Lilith
Terazi
09° 59' 10"
True Node
Koç
06° 38' 55"
Son Güncelleme : 27/09/2024 16:13

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>