Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan kendinizi sıkıntılı hissedeceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınız mesafeli olacaktır. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Enerjinizi doğru olarak kullanmakta zorlanabilirsiniz ve bu bir çok konuda isteksizlik duymanıza yol açacaktır.

İş yaşamınızda yoğunluk yaşayacağınız bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz yada düşüncelerinizin önemli bir kısmı işinizle ilgili olacaktır. Çevrenizdeki insanları yönetmek ve organizasyonlar konusunda başarılı olacaksınız. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. İşiniz konusunda akılcı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve ödemelerinize ilişkin sorunlar çıkabilecektir. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Yeni bir karar almak yada girişimde bulunmak için biraz daha beklemeniz daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır. Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Genel çevrenizde sizi rahatsız edecek bazı gelişmeler olabilir. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

21 Mart 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 22 Mart Cuma saat 08:49 olana dek uzun bir süre boşluk etkisi altındayız. Bu yaklaşık bir günlük süre anlamına gelir ki, yarım kalan işlerin tamamlanması yönünde iyidir.   Satın alma, kiralama ve özel hayatınızı ilgilendirebilecek duygusal bir karar için uygun bir zaman değildir. Aceleci davranmayınız. Genel olarak duygularımız boşluk etkisinde çok daha fazla içselleşir. Kimse bilmez ne çektiğimi diyerek kendi kendimize hesaplaşmalarda bulunuruz. Eğilimimiz öncelikle sevdiklerimizin üzerine titremektir. Geçmişte yaşadıklarımızla, bugünü karşılaştırırız. İnsanların bize yaklaşım tarzlarını önemseriz. Pek kendimizi açık etmeyiz ama birisi hassas bir noktamıza değdi mi, bir de bizi üzdü mü, çok sıkılırız. Genel olarak bir taşınma telaşımız varsa, en iyisi olması için titizleniriz. Rutin işlerimizi her zamanki gibi yapmaya devam edelim.

21 Mart 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizin ağır bastığı konular gündeme gelecektir. Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak fikir birliği içinde olacağınız bu günde, bazı kararlar alacaksınız. Onun fikirlerinden yola çıkarak, yeni bir vizyon geliştireceksiniz..

21 Mart 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda sizi etkileyici ve şanslı etkilerle donatıyor. Şimdi daha hızlı ilerleyeceğiniz şartlar netleşmekte. Pek çok isteğinizi elde etmekte kararlı olacaksınız. Yönlendirmek istediğiniz olaylar ise bir süre daha akışında izlenmeli, Neyse ki sizi koruyan etkiler yanınızda. Keyif aldığınız bir konu üzerinde çalışarak istediğiniz sonuca ulaşma şansınız var.

21 Mart 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Papirüs... Eski dostlarınız bugün sizi arayabilir. Huzur dolu aile ortamınızda vakit geçirerek içsel mutluluğu yakalayacaksınız.

21 Mart 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün ana konuları, ev ve aile yaşantısıyla alakalı olabilirler. Yeni bir ev, kira kontratı, tamirat, tadilat, ince temizlik, akraba ziyaretleri veya onlarla yapılacak faaliyetler, hızla, ana temalar olarak hayatınıza girebilirler.

21 Mart 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 50' 32" R
Ay
Aslan
06° 30' 02" R
Merkür
Terazi
02° 04' 00" R
Venüs
Akrep
05° 18' 53" R
Mars
Yengeç
12° 58' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 20" R
Satürn
Balık
14° 35' 53"
Uranüs
Boğa
26° 58' 58"
Neptün
Balık
28° 20' 13"
Plüton
Oğlak
29° 41' 33"
Chiron
Koç
21° 59' 17"
Lilith
Terazi
09° 58' 39"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 27/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>