Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona olan bağlılığınızda endişelere, güvensizliklere hiç yer yok. Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız inancınızı yıkmanız gerekiyor.

Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğu duyumları sizi etkileyecek. Hemen kolayca birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız olumlu bir özellik. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösteriyor.

Ek kazanç arayışlarınızda eş, dost üzerindeki krediniz sınırsız. İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz.

Kafanızda birtakım belirsizlikleri netleştirmeniz gerekiyor. Gelecek düşüncelerinizdeki çok yönlülük, tercihler karşısında zaman yitirmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli bir değişme eğilimi sizi çok yenileyebilir. Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizi bir olumsuzlukmuş gibi dile getirmeleri, daha çok bu özelliklerinizi abarttığınız durumlarda oluyor.

21 Şubat 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe gününe, saat 09:19 Güneş-Neptün kavuşumuyla adım atıyoruz. Bu enerji, Neptün Balık burcu geçişinin etkilerini tümüyle hatırlamamızı sağlıyor. Sizi farklı bir dünyaya çekerken, vizyon oluşturmanız, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için teşvik ediyor. Bazılarınız, hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere merak salabilir, kimileri,   farklı inanışları ve kültürleri incelemek isteyebilir. Başka bir şehir, ülkeye yerleşmek rüyanız gerçeğe dönüşebilir. Bu enerji sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Bu kavuşum,  maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Kişi bu enerjinin etkisi altındayken gördüklerinden ziyade görmek istediği şekilde bir dünyada yaşamayı da arzulayabilir. Tabii ki ne yaptığınızı bilmiyorsanız, yanılmanız da mümkündür. Dolunaya yaklaştığımız şu günlerde ben siyahla beyazın birbirinden iyice ayırt edilmesi taraftarıyım. O nedenle, kendimizin farkında olmamızda da yarar vardır. Hele şu Dolunay bir geçsin. Ay sonunda Venüs ışığına bir kavuşalım. O zamana kadar biraz temkinli olmakta yarar var.

21 Şubat 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal ve romantik taraflarınız ortaya çıkarken, bazı hatalar da yapabilirsiniz. Karşı taraftan çok şey bekleyebilir ve istediğiniz yanıtı alamazsanız, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geçmişe yönelik eski olayların sizi üzmesine izin verdiğiniz müddetçe, daima canınız sıkılacaktır.if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();} if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}

21 Şubat 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın burcunuzdaki yolculuğu sizi kararlı ve dinamik kılmakta. Dikkat çekici adımlar attığınız bu dönem ilişkilerin yarattığı hassasiyet size engel olmamalı. Zira yaratıcı konularda önemli dokunuşlar dikkat çekeceğiniz sonuçlar getirecektir. İşle ilgili yolculuklar, yurt dışı bağlantılı temalar öncelik kazanırken, enerjinizi daha yapıcı kullanmanız gerekecek.

21 Şubat 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargı... Bugün bir şeylerin farkına vardınız. Yararlı işlerle uğraşarak taktir kazanıyorsunuz. Yasal işlemlerinizi de unutmayın.

21 Şubat 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza her zamankinden daha çok dikkat etmeye eğilimli olacaksınız. Kötü alışkanlıkları terk etmek, sağlıklı beslenmek, spor yapmak gibi kavramlar, gözünüzde gittikçe daha da büyük bir önem kazanmaya başlayacaklardır.

21 Şubat 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 15' 05" R
Ay
Aslan
11° 37' 57" R
Merkür
Terazi
02° 49' 23" R
Venüs
Akrep
05° 49' 19" R
Mars
Yengeç
13° 12' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 07' 18" R
Satürn
Balık
14° 34' 09"
Uranüs
Boğa
26° 58' 27"
Neptün
Balık
28° 19' 32"
Plüton
Oğlak
29° 41' 23"
Chiron
Koç
21° 58' 12"
Lilith
Terazi
10° 01' 25"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 28/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>