Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda herşeyin üstüste geldiğini düşünmeye başladınız. Sevgilinizle çok iyi giden ilişkinizin üzerinde birkaç gündür kara bulutlar dolaşmakta. Sürekli sevgiliniz tarafından anlayışsızlık ve tutarsızlıkla suçlanıyorsunuz. Bu kadar çok üstünüze gelmesi siz çok yıldırdı.

İş yerinizde ulaşım, evrak veya iletişim ile ilgili birçok problemle uğraşacaksınız. Biriken işler ve kısıtlı zaman sizi çok fazla bunaltacak. Bu kadarsizi bir hayli sinirli yapacak ve hırsınızıarkadaşlarınızdan çıkaracaksınız.

Uzun süredir ödenmeyen bir alacağınızı tahsil etmeniz sizi bir hayli rahatlatacak. Bundan sonra kafanızı bu parayı nasıl kullanmanız gerektiği meşgul edecek.

Yoğuntarfiği sinirlerinizi bir hayli yıpratacak. Çevrenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Sevgilinizin sizin üstünüze çok gittiğini düşünmekten ziyade onun sözlerini dikkate almayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne işle ilgili sorunlarla uğraşmaya başlayarak gireceksiniz. Bütün bir gününüzü, hatta bundan sonraki birkaç günü bu sorunlarla boğuşarak geçirmeniz muhtemel. Bu kadar yoğuntemposu sinirlerinizi bir hayli yıpratacak. Çevrenizdekilere hak etmedikleri halde sert davranacaksınız. Günün sonuna doğru alienizle birlikte vakit geçireceksiniz. Ailenizle olmak sizi rahatlatıyor. Onların desteğine çok ihtiyaç duyuyorsunuz.

22 Mart 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 22 Mart saat 05:15-15 Nisan saat 10:25 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Venüs, gerek ailevi gerekse kariyer hayatınızdaki ilişkilerimizi vurgulayıcı bir dönem. Bu döneme genel olarak baktığımızda hem sorumluluklarımız hem de dış dünyanın zorlukları karşısında dayanıklı olmamız gerekiyor. Bu kolay mı, elbet çok kolay değil. Fakat hayat şartları güçlü olmamızı gerektiriyor. Öncelikle amacımızı bilmemiz, hedefimizi tayin etmemiz lazım. Çünkü dışarıda yaşanan bir gerilim ister istemez ev içinde huzursuzluk yaratabilir. Bu süreçte Koç burcunda toplanan gezegenler tümüyle dışarıyla olan bağlantılarımızı yoğunlaştıracak. Merkür Balık burcunda ilerlemeye devam edecek.  Bu da gösteriyor ki, hem cesaretli olmak zorundayız hem de doğru kararlar vermek için ölçüp biçmeliyiz.

22 Mart 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarına hız kazandırmak isteseniz de, gerekli donanımı sağlamak için, üstlerinizden fikir almanız gerekiyor. Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz.

22 Mart 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve para durumunuzda önemli gelişmeler var. Kazançlara odaklı işler, yeteneklerinizi paraya çevireceğiniz çalışmalar yoğunlaşıyor. Çalışma kapasiteniz, kişisel adımlarınız sayesinde bütçenizi sağlamlaştırmak üzere girişimler yapacaksınız. Ödemeler ve yatırım planları konusunda ise daha temkinli olmaya bakın. Harcamalarınızda tutarlı olmalısınız.

22 Mart 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Her insanın arzu ettiği değişimi siz de yapmak istiyorsunuz. Çok doğal olan bu arzu sizi maddi manevi sarsabilir.

22 Mart 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mekanlarınızda temizlik yapma, artık hiçbir amacı veya fonksiyonu kalmamış nesnelerden kurtulma isteği duyabilirsiniz. Bu, hem mekanlarınıza, hem de kendi iç dünyanıza ferahlık getirecek bir hareket olabilir.

22 Mart 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 50' 32" R
Ay
Aslan
06° 30' 02" R
Merkür
Terazi
02° 04' 00" R
Venüs
Akrep
05° 18' 53" R
Mars
Yengeç
12° 58' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 20" R
Satürn
Balık
14° 35' 53"
Uranüs
Boğa
26° 58' 58"
Neptün
Balık
28° 20' 13"
Plüton
Oğlak
29° 41' 33"
Chiron
Koç
21° 59' 17"
Lilith
Terazi
09° 58' 39"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 27/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>