Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2013, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnatçı huylarınızı bugün sevgilinize de göstereceksiniz. Beraberken sürekli sizin karar verdiğiniz şeyleri yapmak istiyorsunuz. Onun isteklerine saygı göstermiyor hatta eleştiriyorsunuz. Bugün bu tür davranışlarınız ile sevgilinizin kalbini kırabilirsiniz.

Mesleğinizle ilgili küçük ve önemsiz görünen sorunlar ileride başınıza dert açabilir. Detaylara dikkat etmeli ve kendinizi her konuda öne atmamalısınız. Bugünyerinizde hırçın , inatçı bir tutum sergileyeceksiniz.

Bugün yaptığınız yatırımlar ile ilgili olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zarar etme veya para kaybı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizde moral bozukluğu yaratabilir ve yeni yatırım arayışları içerisine sokabilir.

Bunun dediğim dedik tavırlar içerisinde olacaksınız. Bu tavırlarınız sizi çok itici gösteriyor. Biraz daha anlayışlı ve başkalarının fikirlerine saygılı bir tavır sergilemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok katı tutumlar içinde olacağınız bir gün olacak. Çevrenizdeki insanlara görüşlerinizi kabul ettirmekte oldukça inatçı bir tutum takınıyorsunuz. Unutmayın herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Duygusal anlamda sizi oldukça mutlu edecek gelişmeler yaşayacaksınız. İhmal ettiğiniz ailenizi ziyaret etseniz hiç fena olmaz.

23 Mart 2013, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:28-24 Mart Pazar saat 17:49 arasında  Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bizim için kıymetli olan değerlerimize bir hayli düşkün oluruz. Şu şöyle olmalı, bu böyle yapılmalı diye kaideler belirleriz. Eğer birileri veya bir nedenle işler yolunda gitmezse sıkılırız. Para ve kazanç sağlayıcı her şeyi önemseriz. Kaybetmekten, risk altına girmekten hoşlanmayız veya dikkatli olmamızda fayda vardır. Eğer kredi, borçlanma gibi bir şeyler düşünüyorsak bugün bunu yapmayalım. Oturup üzerinde düşünelim. Yarar ve zarar hesabımızı iyi yapalım.

23 Mart 2013, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarına hız kazandırmak isteseniz de, gerekli donanımı sağlamak için, üstlerinizden fikir almanız gerekiyor. Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz.

22 Mart 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

23 Mart 2013, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Geçiş... Katılacağınız bazı sosyal aktiviteler yanlış anlaşılabilir. Oysa tüm iyi niyetinizle buna odaklandınız. Devam etmelisiniz.

23 Mart 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bazı konularda biraz geriye çekebilir, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulabilirsiniz. Dış dünyaya açılın ve şimdikine göre daha realist bir yaklaşım benimseyin. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmemelisiniz.

23 Mart 2013, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 50' 32" R
Ay
Aslan
06° 30' 02" R
Merkür
Terazi
02° 04' 00" R
Venüs
Akrep
05° 18' 53" R
Mars
Yengeç
12° 58' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 20" R
Satürn
Balık
14° 35' 53"
Uranüs
Boğa
26° 58' 58"
Neptün
Balık
28° 20' 13"
Plüton
Oğlak
29° 41' 33"
Chiron
Koç
21° 59' 17"
Lilith
Terazi
09° 58' 39"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 27/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>