Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2013, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok katı ve muhafazakar davranışlar sergiliyorsunuz ve o bundan çok büyük rahatsızlık duyuyor. Hareketlerinizi biraz da sevgilinize göre ayarlamaya çalışın.

Bugün olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz koşullara göre yönlendirebiliyorsunuz. Bazı sorunlarınızdan kurtulmak için bugün bazı imkanlar elde edebileceksiniz.

Harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Bazı borçlarınızı kapatmak için paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan borç isteyebilirsiniz.

Bugün enerjinizi doğru kullanmaya özen göstermelisiniz. Acele kararlar almaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün akşam için yaptığınız planların heyecanını yaşayacaksınız. Gün içinde işlerinizi kısa sürede halletme isteği içinde olacaksınız. Acele hareket edebilir ve bazı ufak hatalar yapabilirsiniz. Genel olarak enerjik olacağınız bugün uzaktaki bir arkadaşınızdan hayırlı bir haber alabilir ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Size yakında bir sürpriz yapıp ziyaret edebilir.

23 Şubat 2013, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Merkür 23 Şubat saat 11:41-17 Mart saat 22:03 arasında Balık burcunda geri hareketini sürdürecek. Gölgeli günlerin başlangıç tarihi 16 Şubat itibariyle üzerinde düşünmeden, plansız  yeniliklere, fırsatlara evet dememek  gerekiyor. Geri hareket öncesi verilen kararlarda değişiklikte bulunmamak lazım. Analiz çok önemli. İster eğitim ister girişim isterseniz yeni bir yere yerleşim anlamındaki işler olsun,  mutlaka gözlem altına alalım. Geri hareket her zaman söylüyorum. Bir moladır. Şöyle bir geriye bakıp, eksiklerinizi görme zamanıdır.  Sezgilerinizin yükseldiği bu dönemde, hayata bakış açımızı, inancımızı, değerlerimizi, bağımlı olduğumuz kişileri şöyle kendi içimizde değerlendirme, anlama, idrak etme deneyimi yaşarız. Dışarıda dünyadan ziyade, içimize yöneliriz. İster istemez, her bir durumu tanımlamaya çalışırız. Bu tanımlama, geri hareket sonrası işimize yarayacaktır.

23 Şubat 2013, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal ve romantik taraflarınız ortaya çıkarken, bazı hatalar da yapabilirsiniz. Karşı taraftan çok şey bekleyebilir ve istediğiniz yanıtı alamazsanız, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geçmişe yönelik eski olayların sizi üzmesine izin verdiğiniz müddetçe, daima canınız sıkılacaktır.if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();} if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}

21 Şubat 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

23 Şubat 2013, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Başlatma... Her konuda ilk olmak istemenize rağmen ağırdan alarak birçok fırsat kaçırıyorsunuz. Negatif enerjiyi bir an önce yenin.

23 Şubat 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile kavramının ön planda olacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Ailenizle olan ilişkilerinizin rayında gitmesi, bugün size güvenlik ve huzur duygularını yaşatacak en büyük etmen olabilir. Onlarla paylaştığınız hatıralara da gömülebilirsiniz.

23 Şubat 2013, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 15' 29" R
Ay
Aslan
11° 43' 04" R
Merkür
Terazi
02° 50' 08" R
Venüs
Akrep
05° 49' 50" R
Mars
Yengeç
13° 12' 14" R
Jüpiter
İkizler
21° 07' 19" R
Satürn
Balık
14° 34' 07"
Uranüs
Boğa
26° 58' 26"
Neptün
Balık
28° 19' 31"
Plüton
Oğlak
29° 41' 22"
Chiron
Koç
21° 58' 11"
Lilith
Terazi
10° 01' 28"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 28/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>