Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gün. Eşiniz yaşadığınız sorunların sebebi iletişim kopukluğu olabilir. Daha ılımlı olmalısınız. Rahat sayılmazsınız. Kafanızı kurcalayan sorunlar gündeme gelebilir. Mümkün olduğunca gerçekçi olmalısınız.

Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gün. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan büyük zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Gün idealist çalışmalar ve daha geniş ufuk sağlayabilecek eğitimle ilgili konular için de alternatifler sunabilir.

Bugün kaynaklarınızı düzenlemek için çaba sarfedebileceğiniz görülüyor. Kendiniz ve sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Yatırımlara dikkat.

Gün bazı gerginlikler taşısa da bunları kolayca aşabilir, özelliklehayatında verimli olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirecek motivasyonunuz var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yüksek öğrenim gören ve uzun yolculuklar düşünenler için ani ve güzel fırsatlar oluşabilir. Yeni ve ilginç olan her şeye karşı motivasyonunuz artıyor. Evinizde özel uğraşlarınızla ilgilenmek ve sevdiklerinizle birlikte de olmak isteyebileceğiniz bir gün. İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirebilirsiniz. Bugün sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler sosyal yaşamınızda gündeme gelebilir

24 Mart 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz saat 17:49 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçeceğinden, bu süreçte özellikle parasal konularda durumunuz ne kadar iyi olursa olsun, gereksiz harcamalardan kaçınmakta yarar var. Malum hafta sonları ihtiyaçlarımız için alışverişler yapılır. Ancak ayarımızı iyi bilelim. Rahat tarzda düşünmek ve hareket etmek sakıncalı olabilir. Boşluk süresince gerçekçi düşünmek gayet yararlıdır.

24 Mart 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz. Bugün, duygusal karmaşalardan uzak kalmalısınız. İsteklerinizde belirleyici olmamalısınız...

24 Mart 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

24 Mart 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Boşluk... Bulunduğunuz ortamda mutluluk tablosu çizmeye çalışıyorsunuz. Oysa rahatsız olduğunuz konuları da dile getirmelisiniz.

24 Mart 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal yönünüz öne çıkmaya başlayabilir ve sizi sosyal ortam veya faaliyetlere yöneltebilir. Çevrenizdeki uyum ve sıcaklık sayesinde son derece dinginleşebilir ve içinizdeki gerilimi söküp atabilirsiniz. Soğuk almamaya dikkat edin.

24 Mart 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 50' 32" R
Ay
Aslan
06° 30' 02" R
Merkür
Terazi
02° 04' 00" R
Venüs
Akrep
05° 18' 53" R
Mars
Yengeç
12° 58' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 20" R
Satürn
Balık
14° 35' 53"
Uranüs
Boğa
26° 58' 58"
Neptün
Balık
28° 20' 13"
Plüton
Oğlak
29° 41' 33"
Chiron
Koç
21° 59' 17"
Lilith
Terazi
09° 58' 39"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 27/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>