Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkinizde güzel gelişmeler olmakta. Sevgiliniz size her konuda destek ve sevgisini göstermek için her şeyi yapıyor. Bugün romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

İşinizle ilgili konularda son derece isabetli kararlar alabilir ve başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortak proje ve çalışmalarda gerçekten göz dolduruyorsunuz.

Para konularında çok karamsar ve güvensizsiniz. Yatırımlarınızdan dilediğiniz kadar kazanç sağlayamamak sizi sıkıntıya sokuyor. Bu kadar hırslı olmamalısınız.

Bugün bir yakınınızın art niyetli davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir gün geçireceksiniz. İç dünyanıza dönebilir ve duygusal durumunuzla her zamankinden daha çok ilgilenebilirsiniz. Geçmişinizle ilgili konuları yeniden değerlendireceksiniz ve duygusal ihtiyaçlarınız ön plana çıkabilir. Genel olarak kendinizi keyifli hissedeceksiniz. Bugün bir yolculuk söz konusu olabilir.

25 Şubat 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 22:26 itibariyle Başak burcunda oluşacak  Dolunay etkisi altında yeni haftaya adım atıyoruz. Bu Dolunay,  yakın aile bireylerinizle alakalı  önemli gelişmelerin göstergesi olabilir.  Bu gelişmeler size fazladan sorumluluk yükleyici olabilir, üzerinizde baskılar oluşturabilir. Bu baskılarla mücadele etmeniz gerekebilir. Eğitimini sürdürenler veyabaşvurularında bulunanlar açısından da bu dolunayın anlamı oldukça büyüktür. Yaşanabilecek gelişmeler hayatınızın bundan sonrası  adına önem taşıyabilir. Dolunay hasat zamanı gibidir. Yani önceden planlanan, üzerinde çalışılan, mücadele verilen konuların son halini görmek açısından değerlidir. Hafta boyunca etkisi devam edecek bu Dolunay birçok durumu aydınlatıcıdır.

25 Şubat 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal ve romantik taraflarınız ortaya çıkarken, bazı hatalar da yapabilirsiniz. Karşı taraftan çok şey bekleyebilir ve istediğiniz yanıtı alamazsanız, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geçmişe yönelik eski olayların sizi üzmesine izin verdiğiniz müddetçe, daima canınız sıkılacaktır.if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();} if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}

21 Şubat 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde sizi meşgul eden pek çok konu var. İşlerinizi daha iyi organize ederek, planlı ve detaycı yanlarınızı öne çıkarabilirsiniz. Kardeşler ya da yakınlarla ilgili konuların bazı endişeleri beraberinde getirmesi sizi yıldırmamalı. Bir yandan da zihinsel olarak daha konsantre olunması gereken bir dönemdesiniz. Yolculukların getirdiği sorumluluklar karmaşa yaratabilir.

25 Şubat 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Bugün birlikte olacağınız bir dostunuzla görüşerek mutlu olacaksınız. Hemen küçük bir tatil planı içine girebilirsiniz.

25 Şubat 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızda size yakın olan ve sizin için en büyük önemi taşıyan kişilerle ilişkilerinize fazlasıyla özen göstereceksiniz. Kendileriyle birlikte vakit geçirmek, size, arzuladığınız huzur, mutluluk ve güvenlik duygularını tattırabilir.

25 Şubat 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 10' 10" R
Ay
Aslan
10° 36' 33" R
Merkür
Terazi
02° 40' 19" R
Venüs
Akrep
05° 43' 14" R
Mars
Yengeç
13° 09' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 07' 06" R
Satürn
Balık
14° 34' 30"
Uranüs
Boğa
26° 58' 33"
Neptün
Balık
28° 19' 40"
Plüton
Oğlak
29° 41' 25"
Chiron
Koç
21° 58' 25"
Lilith
Terazi
10° 00' 52"
True Node
Koç
06° 38' 52"
Son Güncelleme : 27/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>