Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde aşkın esemesi yok, biliyorsunuz bunu. Her alanda köktenci olan siz, bu konuda neden zaaflı gibisiniz. Ama önce bir aşk arayıcısı olup olmadığınızı, gerçek aradığınızın ne olduğunu keşfetmelisiniz.

Yaman ve beceriklisiniz. Buna karşınyaşamınızda sizi o ölçülerde değerlendiriyor. Otoritersiniz. Bu bazı sıkıntılar doğursa da problem yaratacak gibi görünmüyor.

Para sıkıntısı çekiyorsunuz. Fakat işle falan ilgisi olmayan tamamen parayla alakalı bir gelişme, bir anda standardınızı birkaç basamak yükseltecek. Önünde gözle görülür bir engel yok. Çıldırmaya hazırlıklı olun.

Bu gün bir yakınınızla ilgili yanlış bir sağlık haberi alacak, boşuna üzüleceksiniz. Size çok ihtiyacı olan biri var. Bugün arayın onu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini beğenmiş karakteriniz buruk bir yalnızlığa kırmızı halı seriyor. Dikkatli olun. Oysa önemseniyorsunuz. Size pek inanılır gelmese de seviliyorsunuz. Size açılan kollarda hiçbir beklenti yok. Kurup üzülmekte bir uzmansınız. Ama gördüğünüz gibi, uzmanlığınızın insanı mutlu eden bir karşılığı yok.

26 Şubat 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 22:26 itibariyle Başak burcunda oluşacak  Dolunay etkisi altında yeni haftaya adım atıyoruz. Bu Dolunay,  yakın aile bireylerinizle alakalı  önemli gelişmelerin göstergesi olabilir.  Bu gelişmeler size fazladan sorumluluk yükleyici olabilir, üzerinizde baskılar oluşturabilir. Bu baskılarla mücadele etmeniz gerekebilir. Eğitimini sürdürenler veyabaşvurularında bulunanlar açısından da bu dolunayın anlamı oldukça büyüktür. Yaşanabilecek gelişmeler hayatınızın bundan sonrası  adına önem taşıyabilir. Dolunay hasat zamanı gibidir. Yani önceden planlanan, üzerinde çalışılan, mücadele verilen konuların son halini görmek açısından değerlidir. Hafta boyunca etkisi devam edecek bu Dolunay birçok durumu aydınlatıcıdır.

26 Şubat 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal ve romantik taraflarınız ortaya çıkarken, bazı hatalar da yapabilirsiniz. Karşı taraftan çok şey bekleyebilir ve istediğiniz yanıtı alamazsanız, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geçmişe yönelik eski olayların sizi üzmesine izin verdiğiniz müddetçe, daima canınız sıkılacaktır.if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();} if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}

21 Şubat 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim, haberleşme ve hareket günlük hayatınızı yakından etkiliyor. Yakınlar ve komşularla ilişkiler, düşündüğünüz yolculuklar açısından sizi hareket geçiren gelişmeler var. Eğitsel çalışmaların hızlandığı bu dönem zihnen yorgun olabilirsiniz. Sezgilerinizi izlemek, yaratıcı fikirlerle hareket ederek kendinizi geliştireceğiniz konulara odaklanmalısınız.

26 Şubat 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sihirbaz... Elinizden gelse tüm imkanlarınızı seferber ederek, bulunduğunuz ortamı dönmeyecek şekilde terk etmek istiyorsunuz.

26 Şubat 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamın zevklerine odaklanabilir, maddeciliği ön plana çıkaran bir hareket tarzı içine girebilirsiniz. Ortak olarak faydalanılan parayı harcarken çok dikkat etmelisiniz; düşünmeden yapılacak masraflar, ileride sorun çıkarabilir.

26 Şubat 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 09' 46" R
Ay
Aslan
10° 31' 26" R
Merkür
Terazi
02° 39' 34" R
Venüs
Akrep
05° 42' 44" R
Mars
Yengeç
13° 09' 06" R
Jüpiter
İkizler
21° 07' 05" R
Satürn
Balık
14° 34' 31"
Uranüs
Boğa
26° 58' 33"
Neptün
Balık
28° 19' 40"
Plüton
Oğlak
29° 41' 25"
Chiron
Koç
21° 58' 26"
Lilith
Terazi
10° 00' 49"
True Node
Koç
06° 38' 52"
Son Güncelleme : 27/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>