Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları sevdiğiniz insana belli etmemeye çalışacaksınız. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye düşüncelerinizi kabul ettirmek ve onu bu doğrultuda yönlendirmek sizin için önemli olacaktır. Daha önceden planlamadığınız bazı koşulların yolunuza çıkması mümkün. Gün içinde duygusal durumunuzda değişimler olacaktır.

İş konusunda bir gecikme yada aksaklık söz konusu olabilir,bir sorununuzu zamana bırakmalısınız. Ne istediğinizi biliyorsunuz ancak bunu kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Gözlem yapma yeteneğinizi olumlu bir şekilde kullanabileceksiniz vearkadaşlarınız konusunda doğru analizler yapabileceksiniz. Halletmeniz gereken küçük işleri bugün halledebilirsiniz ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Maddi konularda çeşitli endişeler ve güvensizlikler duyabileceğiniz bir gündesiniz. Para meselelerinde çevrenizdeki insanlanlardan gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilirsiniz. Ancak bunları uygulamaya geçmek için bugün doğru bir gün olmayacaktır. Bugün harcamalarınıza dikkat edin ve maddi konularda ani kararlar vermeyin.

İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gerilimli etkiler altında kalacağınız bir gündesiniz. İçsel gelişmeler önem kazanacaktır ve bilinçaltınızdan kaynaklanacak bazı korkular,kaygılar yaşayabilirsiniz. Sizi kızdıracak gelişmelere karşı hissettiklerinizi kendinize saklama eğilimindesiniz. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz. Çevrenizdeki insanları kendi istekleriniz doğrultusunda yönlendirmek isteyeceksiniz.

27 Mart 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni günümüz saat 11:28 de, Terazi burcunda oluşacak Dolunayın etkileri altında başlıyor. Bu Dolunayın sizler üzerindeki yansımalarını, gün içindeki diğer görünümleri de hesaba katarak incelemek lazım. Saat 05:47 Mars-Pluto arasındaki zorlayıcı görünüm, kariyer hayatınız ve özel yaşamınızla ilgili konularda mücadelenizin yoğun olduğunu gösteriyor. Başarılı olabilmek, hakkınızı korumak için, hem dış dünyada  hem de ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde soğukkanlı olmanız, bilinçli davranmanız gerekecek. Bir yandan partnerinizin baskın tavırları veya ilişkiniz yoksa yalnızlığın getirdiği sorunlar diğer yandan sorumluluklarınız  Dolunayın da etkisiyle daha fazla yorulmanıza, gerginleşmenize sebep olabilir. Bu gerginlik kopuşlara zemin hazırlayacağından elinizden geldiğince soğukkanlı davranmakta yarar var.

27 Mart 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz..Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkarmalısınız. Yaşam kalitenizde traj yükselmesi yaşayacak, yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlayacaksınız.. .

26 Mart 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde huzur yaratmak ve aile içi ilişkilere öncelik vermek istiyorsunuz. Ancak bir yandan da yeni düzenlemeler yapmak, güvenliğinizle ilgili endişeleri gidermek için önlemler almanız gerekecek. Hızlı adımlar atmak, eldeki kaynakları daha tutumlu kullanmak için kararlı olmalısınız. Evde geliştireceğiniz hobiler ve beceriler size biraz olsun keyif getirecektir.

27 Mart 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Barış... Yalnız kalmaktan sıkılıyor, dostlarızla birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün alacağınız bir davet tam istediğiniz gibi olacak.

27 Mart 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz veya sorumluluklarınız artış göstermeye başlasalar bile, bu duruma ilk başta uyum sağlamakta zorlanabilir, biraz gevşek davranabilirsiniz. Yine de, saatler ilerledikçe özdisiplini sağlayacak ve sıkı çalışmaya başlayacaksınız.

27 Mart 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 46' 02" R
Ay
Aslan
05° 33' 18" R
Merkür
Terazi
01° 55' 40" R
Venüs
Akrep
05° 13' 19" R
Mars
Yengeç
12° 56' 07" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 09" R
Satürn
Balık
14° 36' 12"
Uranüs
Boğa
26° 59' 04"
Neptün
Balık
28° 20' 20"
Plüton
Oğlak
29° 41' 35"
Chiron
Koç
21° 59' 29"
Lilith
Terazi
09° 58' 08"
True Node
Koç
06° 38' 57"
Son Güncelleme : 27/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>