Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi biraz hızlı tüketiyorsunuz. Ama bu yapınızda var. Kimse bunun için sizi suçlayamaz. Siz de her gün ihtiyaç hissettiğiniz kadar alıyorsunuz sonuçta. Tabi ki aşk, birazını da yarına saklayayım şeklinde yaşanamıyor.

Başarılı ve çalışkansınız. Herkes gibi sorun ettiğiniz ve sorun etmeye değmez bulduğunuz şeyler var. Aldırmadığınız bir şey bazılarını şaşırtabilir, yada bir şeyi sorun edişiniz abartılı bulunabilir.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edemiyorsunuz. Ama ihtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabilirsiniz. Harcama konusunda biraz makul olma dönemi. Beklentilerinizi şımartmayın.

Aşk hayatınızda atmayı düşündüğünüz adımı hangi nedenlerin kaldırdığını iyice bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne sığdırmayı düşündüğünüz, çözülmesi gereken bir sorun bir değil birkaç güne sığmayacağını gösterdi. Bunu erteleyemeyecek ve çaresiz ilk gündem maddesi hassasiyetiyle üzerine gideceksiniz. İçinizde tanımlayamadığınız bir eksiklik hissediyorsunuz. Bir zamandır bununla yaşıyorsunuz.

27 Şubat 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz saat 15:02 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Biz kendimizi ifade etmekte birileri de anlamakta zorlanabilir. Özellikle ilişki anlamındaki sorunlar can sıkabilir. Benim tavsiyem elinizde olmayan veya üçüncü şahısların neden olduğu meseleleri soğukkanlı bir şekilde ele almaktır.

27 Şubat 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal ve romantik taraflarınız ortaya çıkarken, bazı hatalar da yapabilirsiniz. Karşı taraftan çok şey bekleyebilir ve istediğiniz yanıtı alamazsanız, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geçmişe yönelik eski olayların sizi üzmesine izin verdiğiniz müddetçe, daima canınız sıkılacaktır.if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();} if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}

21 Şubat 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerine kadar aldığınız haberlere ve yakın çevrede olup biten konulara odaklısınız. Kendinizi ifade edeceğiniz zihinsel çalışmalar ise yeni sorumluluklar getirmekte. Süregelen işlerin hızlı ilerlemesi adına destek aramalısınız. Daha sonra evde yapılması gereken değişiklikler öne çıkacak. Yenilenmeleri hayata geçirmek adına kararlar değişiklikleri yapılabilir.

27 Şubat 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kıyamet... Her küçük sorunu dev aynasında görmekten vazgeçmelisiniz. Kimse size küs değil. İş yerinizde de dışlanmadınız.

27 Şubat 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gereğinden fazla iyimser bir gün geçirebilirsiniz. Rehavete kapılmanız da mümkündür. İşlerinize konsantre olamayabilir, aklınızın sürekli eğlence ve dinlence faaliyetlerine takıldığını fark edebilirsiniz.

27 Şubat 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 10' 10" R
Ay
Aslan
10° 36' 33" R
Merkür
Terazi
02° 40' 19" R
Venüs
Akrep
05° 43' 14" R
Mars
Yengeç
13° 09' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 07' 06" R
Satürn
Balık
14° 34' 30"
Uranüs
Boğa
26° 58' 33"
Neptün
Balık
28° 19' 40"
Plüton
Oğlak
29° 41' 25"
Chiron
Koç
21° 58' 25"
Lilith
Terazi
10° 00' 52"
True Node
Koç
06° 38' 52"
Son Güncelleme : 27/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>