Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun bir süreden beri size açılmak isteyip de duygularını açamayan biri var. Bu günlerde hazırlıklı olun. Size çok ani ve güzel olan bir sürpriz yapılabilir. Bu kişiyi tanıyorsunuz fakat siz de ihtimal veremiyorsunuz.

Girmek üzere olduğumuz bu ikinci ayın başında sizi işyerinizde bazı değişiklikler bekliyor. Bunlar genel anlamda olumlu değişiklikler olacak fakat yine de temkinli davranmalısınız. Bu hafta sonunuzda da sosyal faaliyetleriniz yoğun olacak.

Geçen hafta parasal konularda biraz esnek davrandınız ve bu konuda bir çok sıkıntıya tanık oldunuz fakat bu hafto sonu ve haftanın başlarında maddi durumunuzu tekrar gözden geçirecek ve gerekli önlemleri alacaksınız.

Başınızı serin tutmalısınız. Bütün olayları tez olumlu sona ulaştırmak istiyorsunuz fakat beyninize bu adar yüklenmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta sonu İkizler burcu için hoş sürprizlerle dolu bir zaman olacak. Geçen hafta sonu da çok arzu ettiğiniz fakat hafta içinde bir türlü gerçekleşmeyen düşüncelerinize bu hafta sonu kavuşuyorsunuz. Bugünlerde hayatınızda bir hareketlenme görülecek ve sosyal ilişkiler konusunda genel anlamda şanslı bir haftaya gireceksiniz. Olayları karamsar düşünmekten bir türlü kendinizi sıyıramadınız. Halbuki seviliyorsunuz.

3 Mart 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz saat 06:39 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisi altında başlıyor.  Zenginlik ve güç arzumuz bir hayli yüksek. Sevdiklerimize aşırı düşkünlük gösterirken, sevmediklerimize mesafeli davranabiliriz. Derinlikli ve ilgi çekici konulara yönelebiliriz. Kaliteye önem veririz ve bilinmeyenleri keşfetmekten zevk alırız. Metafizik, korku ve gerilim türü kitaplar, değişik müzik türleri ve akımları dikkatimizi çekebilir. Kendimizi eğer istiyorsak, her konuda disiplin altına alabiliriz. Ancak birileri bizi sindirmeye kalkışırsa gereken cevabı veririz. Koyu kırmızı renkte kıyafetler giymek, baharatlı kokular sürmek sizi bir hayli çekici kılabilir.

3 Mart 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal ve romantik taraflarınız ortaya çıkarken, bazı hatalar da yapabilirsiniz. Karşı taraftan çok şey bekleyebilir ve istediğiniz yanıtı alamazsanız, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geçmişe yönelik eski olayların sizi üzmesine izin verdiğiniz müddetçe, daima canınız sıkılacaktır.if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();} if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}

21 Şubat 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

3 Mart 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Yeni deneyimler kazanarak kendinizi geleceğe hazırlayacaksınız. Bu yenilikler aile içinde de olumlu karşılanacak.

3 Mart 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili bazı gelişmeler, bugün kendinizi biraz güvensiz hissetmenize neden olabilir. Ortak kullanılan parasal kaynaklar üzerinde gereğinden fazla düşünürseniz, karamsarlığa kapılıp herşeyi olduğundan çok daha kötü algılamaya başlayabilirsiniz.

3 Mart 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 05' 16" R
Ay
Aslan
09° 35' 04" R
Merkür
Terazi
02° 31' 15" R
Venüs
Akrep
05° 37' 09" R
Mars
Yengeç
13° 06' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 55" R
Satürn
Balık
14° 34' 50"
Uranüs
Boğa
26° 58' 39"
Neptün
Balık
28° 19' 48"
Plüton
Oğlak
29° 41' 27"
Chiron
Koç
21° 58' 38"
Lilith
Terazi
10° 00' 19"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 27/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>