Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz. Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir

Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz.

Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette birtakım insanlar var. Sabırlı davranarak birçok planı bozabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz. Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı özlemle dolusunuz. Önümüzdeki günlerde hasret gidereceksiniz. Sıcakkanlı bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor.

4 Mart 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız, Saat 04:42 Ay-Neptün görünümüyle başlayacak. Güne iyi bir uyku alarak başlamanın önemi büyük.  Bir çok meseleyi kafamıza takmamız mümkün. Her şeyi kurcalayabiliriz. Uykumuz bölünebilir. Saat 11:19 Ay-Uranüs görünümü, işimiz gücümüz, sağlığımız ve ilişkimize farklı bir pencereden bakabilmemizde yardımcı oluyor. Saat 12:45 Ay-Venüs görünümü, sevdiklerimize olan aşırı bağlılığımızı gösteriyor. Nereye gitsek, ne yapsak bir şeyler bizi tatmin etmiyor gibi.  Tam olarak anlamadan içimiz rahat etmeyecek. O yüzden kurcalıyoruz. Net olarak anlamadan rahat edemiyoruz.

4 Mart 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal ve romantik taraflarınız ortaya çıkarken, bazı hatalar da yapabilirsiniz. Karşı taraftan çok şey bekleyebilir ve istediğiniz yanıtı alamazsanız, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geçmişe yönelik eski olayların sizi üzmesine izin verdiğiniz müddetçe, daima canınız sıkılacaktır.if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();} if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}

21 Şubat 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşle ilgili konularda daha hızlı ve hareketli günler içindesiniz. Olası değişiklikler uyum göstermek, sizi geliştirecek eğitim temalarına açık olmakta yarar var. Çalışma sisteminizi yenilemek üzere daha fazla cesaret göstermeli, akıcı şartları kullanmalısınız. Çalıştığınız konulardan verimlilik almak adına günlük rutinlerinizi yeniden planlamanız yerinde olacak.

4 Mart 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Kendinizi her alanda mutlu olmaya hazırlıyorsunuz. Bazı olumsuzluklara üzülmek yerine, tecrübenizi arttırabilirsiniz.

4 Mart 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili bazı beklenmedik gelişmeler, işlerinize olan yaklaşım biçiminizi veya yöntemlerinizi değiştirmenizi gerektirebilir. Üzerinize yıkılacak bazı görev veya sorumluluklar, sizi tamamen farklı bir insana dönüştürebilir.

4 Mart 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 05' 16" R
Ay
Aslan
09° 35' 04" R
Merkür
Terazi
02° 31' 15" R
Venüs
Akrep
05° 37' 09" R
Mars
Yengeç
13° 06' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 55" R
Satürn
Balık
14° 34' 50"
Uranüs
Boğa
26° 58' 39"
Neptün
Balık
28° 19' 48"
Plüton
Oğlak
29° 41' 27"
Chiron
Koç
21° 58' 38"
Lilith
Terazi
10° 00' 19"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 27/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>