Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş bir hafta sonundaki yarım yamalak tanışıklığın yaşattığı heyecanı unutamıyorsunuz. Acaba benim de izim kaldı mı sorusu beyninizi tatlı tatlı kemiriyor. Öncelikle onun araması için koyduğunuz süre tükendi. Siz onu arayacaksınız.

İş yaşamınızda bir tasfiye hareketi var. Belli bir zaman için yükünüz artacak. İşyerinize kazandırdığınız birçok yenilik var. İradi kişiliğiniz işlerin vaktinden önce çıkmasını sağlıyor. Ne işyerinizle, ne deilişkilerinizle bir sorun yaşamıyorsunuz.

Emeğiniz ve bilginizi sattığınız için istediğiniz gibi bir maddi doyum içinde olamayacağınızı biliyorsunuz. Ayak-Yorgan ekonomi politikasıyla yaşıyorsunuz. Yetişemediğiniz bir iki delik de aileniz tarafından yamanıyor. Sevindirici bir haberiniz var. Bu nakit para değil, ama yine de bazı yüklü harcamalardan sizi kurtaracak.

Detaycı değilsiniz, ama detaylarla ilgilisiniz. Ama geçenlerde yeni yaşadığınız bir olayda bir detayı atladınız ve eksik bilgilenme ile olayı kapatıp yanlış kişiler hakkında yanlış fikirler edindiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinden çıkamadığınız bir sorunu yeniden masaya koyuyorsunuz.Ama bu aynı zamanda kapanmış bir yarayı kaşımak oluyor. Bunu dikkat etmeniz gerekiyor. Haftaya dinlenmiş olarak giriyorsunuz. Çok merak ettiğiniz yurtdışındaki bir arkadaşınızın mutluluk haberini alıp sevineceksiniz. Bu akşam onu ararsanız size harika bir daveti olacak

7 Mart 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  saat  04:03 Venüs-Satürn  ve saat  09:18  Merkür-Satürn  olumlu görünümleri,  aşk hayatınız, eğitim, ticari, ilişki, akademik kariyer, çalışma hayatınız, sağlığınız konularındaki durumları ve önceden verilmiş  kararlarınızı sağlamlık çerçevesi içinde ve uzun ömürlü olacak şekilde gözden geçirilmesini sağlıyor. Merkür geri hareketi nedeniyle, yeni bir karar vermemeli, karar değişikliğinde bulunulmamalı,  durumumuzu iyice gözden geçirmelisiniz.

7 Mart 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlediği için, partnerinizle romantik ve duygusal bir gün sizi bekliyor. Enerji potansiyelinizi heyecanlarınız doğrultusunda kullanacaksınız. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi dinletmesini bileceksiniz. Güçlübirliği olduğunuz kişilerle aranızda uzaklıklar söz konusu ve onlarla iletişim sağlamak için, kısa yollar söz konusu olacak.

7 Mart 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi harekete geçiren olumlu etkilerle güne başladınız. Başkalarının getirdiği öneriler, dışsal koşulların hayatınıza getirdiği dönüşümler üzerinde durabilirsiniz. Güç mücadelesini aştığınız bu dönem yeni ortaklıklara yer açma zamanı. Evlilik ya da aşk hayatında sizi test eden gelişmeler ise ağırlığını gösteriyor. Bu dönem mantıklı paylaşımlar içinde olmalısınız.

7 Mart 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Örtünme... Ailenizle ufak bir seyahat size iyi gelecek. Bugün tüm hüzünlerin son bulduğu gün olacak. Yeniden doğdunuz sanki.

7 Mart 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün birlikte vakit geçirmek isteyeceğiniz kişiler, sizden yaşça büyük ve çok daha geniş hayat deneyimine sahip insanlar olabilir. Bu kişilerden birinden oldukça hoşlanabilir, hatta platonik bir aşk bile yaşamaya başlayabilirsiniz.

7 Mart 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 05' 16" R
Ay
Aslan
09° 35' 04" R
Merkür
Terazi
02° 31' 15" R
Venüs
Akrep
05° 37' 09" R
Mars
Yengeç
13° 06' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 55" R
Satürn
Balık
14° 34' 50"
Uranüs
Boğa
26° 58' 39"
Neptün
Balık
28° 19' 48"
Plüton
Oğlak
29° 41' 27"
Chiron
Koç
21° 58' 38"
Lilith
Terazi
10° 00' 19"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 27/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>