Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda her şeyin üst üste geldiğini düşünmeye başladınız. Sevgilinizle çok iyi giden ilişkinizin üzerinde birkaç gündür kara bulutlar dolaşmakta. Sürekli sevgiliniz tarafından anlayışsızlık ve tutarsızlıkla suçlanıyorsunuz.

İş yerinizde ulaşım, evrak veya iletişim ile ilgili birçok problemle uğraşacaksınız. Biriken işler ve kısıtlı zaman sizi çok fazla bunaltacak. Bu kadarsizi bir hayli sinirli yapacak ve hırsınızıarkadaşlarınızdan çıkaracaksınız.

Uzun süredir ödenmeyen bir alacağınızı tahsil etmeniz sizi bir hayli rahatlatacak. Bundan sonra kafanızı bu parayı nasıl kullanmanız gerektiği meşgul edecek.

Yoğuntrafiği sinirlerinizi bir hayli yıpratacak. Çevrenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı ve sakin olmaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne işle ilgili sorunlarla uğraşmaya başlayarak gireceksiniz. Bütün bir gününüzü, hatta bundan sonraki birkaç günü bu sorunlarla boğuşarak geçirmeniz muhtemel. Bu kadar yoğuntemposu sinirlerinizi bir hayli yıpratacak. Çevrenizdekilere hak etmedikleri halde sert davranacaksınız.

7 Nisan 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:58 Venüs-Mars kavuşum etkisiyle Pazar gününe uyanıyoruz. Günün en önemli enerjisi olan bu oluşum, yeni bir yere taşınma, ailevi ilişkiler, hedeflerinizi gerçekleştirme arzusu gibi geniş bir alanda önem taşıyor. Artık Yengeçler için değişim ihtiyacı bir hayli öne çıkmış durumda. Doğal olarak hırslı, girişken ve oldukça sabırsız davranmaya açıksınız. Ben derim ki, yapacağınız yenilikler veya yapmayı düşündüklerinizi gayet sakin ve akıllıca ele alınız. Bu değişimlerin sizin hayatınızda ne gibi yararları olacağını, ileride bir problem yaratıp yaratmayacağına bir bakınız. Ancak şunu belirtmeliyim ki, bencil davranmamak, problemleri çözümlemek için ılımlı olmayı da bilmek lazım. Bazılarınızdeğiştirebilir, yeni bir göreve başlayabilir,girişimlerinde bulunabilir, başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ancak bazılarınız sorunlarınız nedeniyle gerilim yaşayabilirsiniz.  Bir hayli güçlü ve bir o kadar cesur davranabileceğiniz günlerdesiniz.

7 Nisan 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz. Gelişigüzel ilişikler yaşamak istemediğiniz için, karşınıza çıkan kişilere istemeden seçici davranıyor ve yüksek frekansta olmasına dikkat ediyorsunuz. Yaratıcılığınızda harikalar yaratıyorsunuz. Olumsuzluklar karşısında da, ketum tavırla takınıyorsunuz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.

7 Nisan 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

7 Nisan 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Değişim... Ruh eşiniz sanki karşınızda ancak bunu romantik partner olarak algılamamalısınız. Dostluk ilişkileriniz oldukça iyi gidiyor.

7 Nisan 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor.

7 Nisan 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
04° 40' 44" R
Ay
Aslan
04° 26' 10" R
Merkür
Terazi
01° 45' 49" R
Venüs
Akrep
05° 06' 43" R
Mars
Yengeç
12° 53' 13" R
Jüpiter
İkizler
21° 05' 57" R
Satürn
Balık
14° 36' 34"
Uranüs
Boğa
26° 59' 10"
Neptün
Balık
28° 20' 29"
Plüton
Oğlak
29° 41' 37"
Chiron
Koç
21° 59' 43"
Lilith
Terazi
09° 57' 32"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 27/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>