Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk tartışmalarındaki keskin tavrınızla ve onu bütün kuralların dışına koyan tanımlamalarınızla antipati topluyorsunuz. Bu duyguyu tanımladığınız kadar bağımsız hissediyor, ama herkes kadar kurallara bağlı olarak yaşıyorsunuz. Bunun yarattığı hırçınlığa son vermeniz gerekiyor.

Bazı işleri diğerlerinden ayırıyor ve işin gereğine göre değil, kendi önem sıranıza göre öncelik veriyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın gereksiz yere daha fazla emek harcamalarına yol açıyor.

Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz paniktesiniz. Borca girmek istemediğiniz için bu paranın bir kısmını içerden çekeceksiniz.

Çok rahat, girişken biri olmanıza karşın, hiç beklenmedik durumlarda çekingenlik gösteriyorsunuz. Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

8 Mart 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  saat 09:05 Satürn-PLuto olumlu görünümün etkisi altında Cuma gününe  adım atıyoruz. Bu görünüm Eylül 2015 tarihine kadar yayılan bir sürece start verilmesi anlamına geliyor. Sizler, bu enerji sayesinde, aşk hayatınız, çocuk sahibi olma veya çocuklarınız, ciddi ilişkiniz, evliliğiniz,ortaklığınız, kontrat, sözleşmeler, sanatsal faaliyetleriniz gibi konularda sağlam kararlar vermeyi, doğru seçimlerde bulunmayı ve hayatınızı düzenlemeyi öğreneceksiniz. Bazılarınız çocuk sahibi olacak. Anne baba yengeçler çocuklarını geleceğiyle ilgili kararlar alabilirler. Aşk hayatınızla ilgili konularda bilinçli seçimlerde bulunacaksınız. Bir çoğunuz evlenecek, yuva kuracak. İş ortaklarınızı seçerken daha dikkatli olacaksınız. Sizin için yararlı veya yarasız olanı keşfedeceksiniz. Bütün bunlar bu sürenin sonunda tamamlanmış ve yerli yerine oturmuş olacak. Bu enerjiyi günlük olarak değil, geniş bir süre olarak düşünürseniz, size neler kazandıracaklarını daha iyi anlamış olursunuz.

8 Mart 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Evlilik ve ortaklıklar konusunda yaratıcılık isteyen konular söz konusu olacaktır.. Partnerinizin ve ortağınızın hayal gücüne dayalı işler yapabilirsiniz. Onun değişik fikirlerinden faydalanabilirsiniz. Akşam saatlerinde oturup, bu konuyu pekiştireceğiniz sohbetlerde, olaylara adapte olmaya çalışmalısınız.

8 Mart 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

8 Mart 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Örtünme... Ailenizle ufak bir seyahat size iyi gelecek. Bugün tüm hüzünlerin son bulduğu gün olacak. Yeniden doğdunuz sanki.

7 Mart 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün birlikte vakit geçirmek isteyeceğiniz kişiler, sizden yaşça büyük ve çok daha geniş hayat deneyimine sahip insanlar olabilir. Bu kişilerden birinden oldukça hoşlanabilir, hatta platonik bir aşk bile yaşamaya başlayabilirsiniz.

7 Mart 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 05' 16" R
Ay
Aslan
09° 35' 04" R
Merkür
Terazi
02° 31' 15" R
Venüs
Akrep
05° 37' 09" R
Mars
Yengeç
13° 06' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 06' 55" R
Satürn
Balık
14° 34' 50"
Uranüs
Boğa
26° 58' 39"
Neptün
Balık
28° 19' 48"
Plüton
Oğlak
29° 41' 27"
Chiron
Koç
21° 58' 38"
Lilith
Terazi
10° 00' 19"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 27/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>